Wpisy 1 479 367 – 1 479 466
2 kwietnia 2013 19:09 → 2 kwietnia 2013 20:39, 100 wpisów
sarenko tu się pisze bzdety dla odstresowania, ale w twoim przypadku widzę to odwrotnie
greg jak to się mówi koty się drapią
tomasz, że co?
Ulexxa dziekuje ślicznie i pozdrawiam gorąco
musze teraz uciekać..bede później
musze teraz uciekać..bede później
sarenko , uciekaj z tej strony czem predzej bo zle wilki tylko czatuja na ciebie
o tak ale my tak samo kotami byliśmy tolerancja takt i umiejętność wypowiedzi robi swoje
no tak, tu się wszyscy dobrze już znają, ale na to trzeba zapracować jeszcze w moim przypadku greg
tomasz ja opętany, a kto tu ma kurzą schizę
Ja na sekunde Nie dajcie sie podpuszczac Juz nie raz to mowiłem A ciągle dajecie śie podpuszczac Ignorowac troli Czesc
a ty tomaszu niewierny kiedy byłeś?
najbardziej nie nawidze młodych jak d......py drą ja i inni dawni w mp byliśmy inni koty do wora i cicho karwa
greg...ja mam wątpliwości że oni są młodzi
....raczej nicki przeszkadzające
....raczej nicki przeszkadzające
ludzie, że jak kot to go od razu w d...
greg nicponiu, jestem czysty
a będę
greg, ty mnie chyba nie kojarzysz z tym ćwokiem od jaj co ?
tomasz jaja ci na mózg padły kompletnie
to sobie w Zielonej Górze podrapałem trochę Cash, później we Wrocławiu podrapałem kasę na życie i ekstra pensje i za resztę - 30 zł zagrałem w multi na 5 liczb....rano będę w Tczewie to odbiorę choć jedno 700 zł
ja na sucho to ciągle miałem 700zł, a jak zacząłem wysyłać to pupa wielka była
i po raz trzeci przy zdrapce cash miałem taki przypadek że wydrapałem około 20 zł, a kolektorka powiedziała o 10 zł więcej.... to błąd kolektorki w liczeniu czy to sprawka komputera?? nie żebym nażekał ale pytam z ciekawości po czyjej stronie wina.....
tomalski, bo ci lisa do kurnika zapuszczę
Tomasz, ale po Tobie to jednak widać, że jajka szkodzą
dobra spadam i będę się za ciebie modlił tomciu, żeby Ci bozia rozumek zwróciła
i kij w d... twoim kurom i żeby ci jaja ześmiardły i pies cię zlał ćwoku
.
Witam
.
Miłego wieczoru
.
Powodzenia
o 22
.
Bez odbioru
Witam
.
Miłego wieczoru
.
Powodzenia
o 22
.
Bez odbioru
do tomasza promili zero a trole.waloć i ignorować konec konec trole
greg ale to jest poważna sytuacja bo to chodzi o jakieś kury i jajca!
zawsze jakieś nowe debile się znajdą i ignorować ich nie odpowiadać debilom i będzie spoko
Witam po długiej przerwie.
W profilu podałom cyferki przypisane poszczególnym dniom tygodnia, nrazie na trzy dni , ale jak byscie panstwo chcieli to moge opracować wszystkie dni tygodnia.
Pozdrawiam wszystkich graczy.
W profilu podałom cyferki przypisane poszczególnym dniom tygodnia, nrazie na trzy dni , ale jak byscie panstwo chcieli to moge opracować wszystkie dni tygodnia.
Pozdrawiam wszystkich graczy.
fortunata witam nareszcie jak dasz rade daj na mlje profilisko cos z 9/10 na mm pozdro
Indywidualnie narazie z nikim nie będe korespondować,jeszcze nie jestem w pełni zdrowa, ale jest już duzo lepiej więc czasami tu do was wpadne.
Zapewniam że w tych zestawach w poszczególne dni tygodnia będzie zawsze powyzej 10 cyfr.puźniej to podziele na poszczególne daty
Na przykład łańcuch na dzisiaj układał się tak
23,59,4,46,10,79,75,70,32,51,67
Widać wyraźnie że nie wszystkie cyferki padły,dlatego tez niech kazdy sam kombinuje.
Zapewniam że w tych zestawach w poszczególne dni tygodnia będzie zawsze powyzej 10 cyfr.puźniej to podziele na poszczególne daty
Na przykład łańcuch na dzisiaj układał się tak
23,59,4,46,10,79,75,70,32,51,67
Widać wyraźnie że nie wszystkie cyferki padły,dlatego tez niech kazdy sam kombinuje.
fortunata55,to widać po liczbach Twoich ,że ze zdrówkiem coś nie tak,wracaj jak najszybciej do stabilności