Wpisy 1 472 424 – 1 472 523
29 marca 2013 13:36 → 29 marca 2013 13:53, 100 wpisów
trzeba będzie to uwiecznić - z koszyczkiem podczas zamieci snieżnej popierdalanie
siemka
Lila...
13max...
jackwar...
panoramix...
Lila..jak gry liczbowe
Ja pamiętam mój szok jak się okazało, że w Czechach nikt nie słyszał o potwierdzaniu za zgodność z oryginałem każdego gównianego ksera oficjalnego dokumentu. W sekretariacie technicznym programu transgranicznego zarządzanego przez stronę czeską w Ołomuńcu patrzyli na mnie jak na wariata jak pytałam czy kserokopię potwierdzonej za zgodność z oryginałem kopii dokumentu potwierdzającego wybór na burmistrza miasta też muszę potwierdzić. Zastanawiałam się dlaczego się śmieją skoro u nas w Polsce za brak takiego potwierdzenia w poprzedniej perspektywie finansowej poleciał mi na kontroli formalnej bez prawa odwołania wniosek na inwestycję za ponad 1 mln złotych. Po prostu Czesi zamówili taki generator wniosków który po wrzuceniu odpowiednika naszego NIP jednostki samorządu terytorialnego lub firmy sam pobiera i wypełnia stosowne pola dotyczące nazwy, adresu, numerów identyfikacyjnych, osób uprawnionych do reprezentacji, daty założenia i co tam jeszcze jest potrzebne. A u nas pisałam ostatnio wniosek do 8.3 PO IG czyli dostęp do internetu dla mieszkańców w trudnej sytuacji finansowej no i jakiś geniusz nie wpadł na pomysł, że powiat składa wniosek realizowany na terenie swojego działania. Przez pół godziny musiałam wybierać i zapisywac wszystkie wioski i przysiółki z terenu Powiatu bo jakbym zgubiła to niepełnosprawny z takiej miejscowości nie mógłby dostać od nas dostępu do internetu za darmo. Aż strach pomyśleć jak wygląda wniosek samorządu województwa
kondi ..jak zrobisz swojej cucu kisiel to gwarantuję tobie że juz nigdy nie dostanie migreny
Lila...ujowo chyba
medea76..
i tak widze, że lilka cie tu zawsze broni, wspiera, a nawet lekko koloruje - to jest zonka
Lila...
ja to caly czas klamię, wiec u mnie byłoby tylko : kondi skończ ***ic
No ja w już się ustawiam w pozycji startowej jeszcze chwila i .... święta
medea , dla tego województwo nie robi takich wniosków lub jeden na cały rok , tak im sie schodzi
narazicho
trza po seler i majonez zapitaalać bo kisielku nie będzie
trza po seler i majonez zapitaalać bo kisielku nie będzie
13,18,28,41,57
Lila
Ładniejsze wychodzą jak je pomalujesz kredkami świecowymi i wrzucisz do farby do jajek. Wyglądają profesjonalnie jak z pocztówki
Ładniejsze wychodzą jak je pomalujesz kredkami świecowymi i wrzucisz do farby do jajek. Wyglądają profesjonalnie jak z pocztówki
panoramix
Bo w Polsce nie ma prawdziwych audytów. U nas namiętnie urzędnicy mylą audyt z kontrolą.
Bo w Polsce nie ma prawdziwych audytów. U nas namiętnie urzędnicy mylą audyt z kontrolą.
Lila....pomalowałaś już jajka
kondi ..a teraz było tak ..Ty siedzisz przy lapku ..a żona wchodzi..i karwa kupiłeś marchewke a kondziu co tak kochanie juz idę
Lila...no to supcio
21,28,32,41,59
8,16,21,41,42
7,14,32,33,78
8,16,21,41,42
7,14,32,33,78
nie śpiewam.
max>>> aleś mnie namówił. 50 pln w plecy.
Noc zarwana.
I ten czarny koszmar..
max>>> aleś mnie namówił. 50 pln w plecy.
Noc zarwana.
I ten czarny koszmar..
7,12,14,28,29,32,41,42,57,69
4,15,18,21,22,38,40,56,57,79
3,18,20,24,39,55,57,58,68,80
4,15,18,21,22,38,40,56,57,79
3,18,20,24,39,55,57,58,68,80
Monet ..no karwa co sie stało to nie wiem ..myslałem ze ją pogoni no
żeby z nią grać to zamiast tenisowej rakiety - bouzuka potrzebna.
8
17
18
21
28
33
42
57
66
17
18
21
28
33
42
57
66
Dzwonił...teraz brat do mnie z USA
fajnie tam maja...jak ktoś nie ma pracy...pisze pismo dostaje kartę kredytowa na żywność,za brat i gaz również nie płaci.
Mieszkanie tez dostaje....Boże czy u nas kiedyś tak będzię?????
fajnie tam maja...jak ktoś nie ma pracy...pisze pismo dostaje kartę kredytowa na żywność,za brat i gaz również nie płaci.
Mieszkanie tez dostaje....Boże czy u nas kiedyś tak będzię?????
Ulala będziesz wnukom opowiadała że pewnej wiosny , gdy śnieg za oknem padał a zajączki wielkanocne się pochowały to ja wasza babcia byłam jeszcze młoda i piękna siedziałam na multipasko i pisałam z ludzmi . Wszyscy siedzieliśmy przed komputerami i czekaliśmy na losowanie totolotka
dotam..