Wpisy 1 472 224 – 1 472 323
29 marca 2013 12:24 → 29 marca 2013 13:08, 100 wpisów
islandorka, ale mi się nic nie śni tzn. nie pamiętam co
wiesiek toż to nałóg
Odrzuciłam cyferki wczoraj wylosowane, dodałam cyferki Raka i Skorpiona oraz z pewnego obecnie testowanego źródła no i 3 zakładziki 10/10 są
wiesiek toż to nałóg
Odrzuciłam cyferki wczoraj wylosowane, dodałam cyferki Raka i Skorpiona oraz z pewnego obecnie testowanego źródła no i 3 zakładziki 10/10 są
medea, moje pytanie jest stąd, że patrzyłem na wymagania egzaminacyjne na doradce podatkowego i tam usługi bez egzaminu mogą światczyń adwokaci i pomyślałem, że być może jest na prawie coś takiego, ja to miałem na finansach i rachunkowości jak sama nazwa wskazuje i dlatego chciałem tego doradcę zrobić
medea, to dobrze, że nie ma, bo serio to trzeba mieć praktykę w tym, teoria nic nie daje, gdyby jeszcze nie ta logika, to by było ok hehe
greg dla mnie
od Ani czy od ciebie?
od Ani czy od ciebie?
greg dużo cyferek i mało kasiorki jak z tego wybrnąć???
panoramix dużo kasiorki i mało cyferek?
greg zadałam pytanie wyzej...mozesz odp. na profil...bo ty nie masz fartai nie kłam...
A mi przed chwilą program astrolotto sie uaktywnił znienacka ostatnim razem jak tak zrobił to mi 4/6 w lotto przeszło koło nosa. Jakby ktoś chciał spróbować (szczególnie Bliźnięta)
OK 2,3,12,14,30,45
Szczęśliwy 5,6,18,26,42,49
Zakochany 11,25,29,44,47,48
Stres 1,16,24,28,31,32
Złe samopoczucie 3,7,34,38,42,48
Wkurzony 6,22,26,29,35,48
OK 2,3,12,14,30,45
Szczęśliwy 5,6,18,26,42,49
Zakochany 11,25,29,44,47,48
Stres 1,16,24,28,31,32
Złe samopoczucie 3,7,34,38,42,48
Wkurzony 6,22,26,29,35,48
panoramiź a tak sie da???
ludzie skoncze już z tymi cyferkami bo mi na jaja zabraknie...będe musiała starego wziąć, a to pewnie już zbuki...
medea a co polecasz? która opcja dała ci 4/5...???
4/6
Isla.... co to jest 6 liczeb wytypować na trafił prosteee jak coś tm coś tam
islandorka
Mnie dobija właśnie reakcja alergiczna na farbę olejną w połączeniu z zimnem niedogrzanego biura. Jestem o krok od jakiejś zjadliwej wirusówki czyli zestaw złe samopoczucie
Mnie dobija właśnie reakcja alergiczna na farbę olejną w połączeniu z zimnem niedogrzanego biura. Jestem o krok od jakiejś zjadliwej wirusówki czyli zestaw złe samopoczucie
panoramix kochaniutki to już miliarder jesteś co???
Med... z tych liczb to jakaś potrawka na proporcje do ciasta???
Wedrusia wcięło nie zrobił testu...
amour wczoraj mówili w wiadomościach to starczy...
greg a ty umiesz przekłądać sen na cyferki? czy ci się wyśniły same cyferki ??? a mi sie dzis śniły 9-ki i 000i co?
kurna chata wygram 9 baniek??? czy 9 zł...
no ale, jak mogli wczoraj mówić, jak dzisiaj był dopiero wywiad w RMF FM, Tomasza Bańkowskiego, członka Izby Gospodarczej Towarzystw Emerytalnych,
greguniu dzieki za pamięć ale z + na pewno nie bo przeciąg w zasobach...mam jeszcze ze snu do puszczenia...
chodzi o to, że OFE ma zapewnić nam wypłatę środków przez 10 lat, a za dożywotnie wypłacanie środków, trzeba będzie..... zapłacić hehe
amour no mówili ze chcą płacić przez 10 lat a jak pożyjesz kolejne 10 to tylko z Zusu...czy masz inne info???
greg a te cyferki do mm? no bo 15 balonów jest w lotto/...
greg zaraz jade to mów co i jak...
kondziu już nie pościsz???
greguniu jak co to spółka tak? ok!!!
isla, w tematyce lotto nie, co nie oznacza, że gram na maxa - dzisiaj moze puszcze ch/t na lotto
greg rozumiem że strasznie chcecie swoiskich jajeczek i wakacji na farmie...nie ma sprawy tylko dobrze sie sprawcie!!!
no to musze sie skreślić,ap wszystkim do losowanka !!!
puszcze na lotto coś takiego: 10,13,15,17,49 no i jeszcze jakąs jedna cyferke
medusia
chodzi też, o to, że jak oni przesuną kasę z OFE do ZUS, to będziemy mieli wariant cypryjski, a jak nie przesuną, to będziemy mieli wariant polski, czyli minimum do egzystencji, tak czy tak, to nie tak jak być powinno, ale co chcieć, przecież w naszym kraju nic nie jest tak jak powinno
amour, bo w naszym kraju ludzie sami nie wiedzą, jak oszczędzać na starość. Inny problem, że czasem nie ma z czego oszczędzic
innym problemem jest zarządzanie powierzonymi pieniędzmi; w Norwegii można liczyć na wysokie stopy zwrotu a u nas 1-2 funduszy a reszta?
kndi, w naszym kraju ludzie nie mają pieniędzy na takie rzeczy, jak oszczędzanie na ptrzyszłość
Witajcie grał ktoś wczoraj z was z Lotto Plus albo Mini Lotto ? Ja wczoraj niestety znowu tylko2/5 w Multi Multi jeszcze na 3 losowania kupon ważny a u was jak ? A jaką macie radę żeby łatwo zdać pisemny egzamin maturalny z języka Polskiego i Matematyki bo poprawkę mam w maju ? Konkretnie wypracowanie jak napisać ?
kondi, ale inna jest stopa zwrotu od 5000 zł a inna od 500 zł, tz chodzi o wartość pieniężną
O znowu nikt nie wygrał Lotto a pula rośnie !!!
Witajcie grał ktoś wczoraj z was z Lotto Plus albo Mini Lotto ? Ja wczoraj niestety znowu tylko 2/5 w Multi Multi jeszcze na 3 losowania kupon ważny a u was jak ? A jaką macie radę żeby łatwo zdać pisemny egzamin maturalny z języka Polskiego i Matematyki bo poprawkę mam w maju ? Konkretnie wypracowanie jak napisać ?
amour, na wartość pieniężną juz nie zchodźmy, bo to temat rzeka (choć podstawowy)
kondi mają. ale w porównaniu z krajami zachodnimi to u nas ma 10% a u nich 70%
zgadza się amour i dlatego tak ludzi wkierwia, że grzebią przy emeryturach
Już teraz wielka kumulacja 15 000 000 warto zostać milionerem Lotto oj warto warto !!! Chyba zagram na parę zakładów a wy ?
kondi, zawsze będę mówił, że u nas są za niskie pensje, my mamy standardy europejskie a pensje z białorusi
ale prawda w przypadku emeryturjest taka, jak w przypadku funduszu gwarantowanych depozytów bankowych
prawda jest taka, że ZUS zapożycza się w budżecie państwa na coraz większe sumy, aby wypłacić emerytury. A pożyczka u państwa oznacza zwiększenie jego długu, a większy dług to większe odsetki
więc koło się zamyka, bo kto niby ma zapłacić odsetki od długu państowego?
ale, cała ekonomia, która nijak ma się do polskich realiów, wystarczy spojrzeć na zjawisko inflacji, wskaźnik sobie inni sobie, uważa, że problem jest we wszystkim innym tylko nie w pensjach, tylko, że receptą na kryzys nie jest zapożyczanie się społeczeństwa w bankach i napędzanie przez to gospodarki, tylko praca i pensje podwyższanie pensji, a nie rozdzielanie kasy dla zarządu i prezesa i dla załogi, dlaczego PORSCHE cało swoim pracownikom po 7 tyś euro wypracowanego zysku?
myślisz, że jakby Wałęsa dal każdemu po 100 mln to problem biedy by zniknął?
kondi, ZUS jest instytucją państwową, jeśli ZUS ma dług to państwo ma dług,
a Japonia? Zarabiali i odkładali i popadli w kłopoty z gospodarką.
Teraz na całym świecie jest ZA DUŻO kasy i to jest problem
Teraz na całym świecie jest ZA DUŻO kasy i to jest problem
kondi nie chodzi o jednorazowe świadczenie czy wypłatę, chodzi o to, żebyś mógł ze swojej pensji kupić samochód i dom na raty nawet i zostało Ci na życie, na wyjazd na wakacje itd jak to jest na zachodzie,
kondi, japonia miała problem deflacji to raz u nich kredyt był oprocentowany na 1,0% np
tak amour, ale do ZUS-u odkładamy MY i brakuje z tego co odkładamy. A do budżetu odkładamy MY, a otrzymują nie tylko MY
kodni, nie słyszałem, żeby Japonia miała kryzys gospodarczy na wzór grecji czy hiszpani, portugalii
amour, u nas też tak jest, ale nie u wszystkich. tak samo jak nie u wszystkich na zachodzie
amour, to zerknij na wykresy giełdowe. Nie widać tego na ulicach, ale w ksiegach
kondi, ale chodzi o procent ludzi na zachodzie, u nas jak pisałem to dotyczny 10% u nich 70%, tym się mierzy zamożność społeczeństwa
amour, mam tylko nadzieję, że nie UŚredniasz, bo u nas średnia pensja jest dla mnie na pewno wystarczająca
kondi, ale jeśli ZUS ma zobowiązania np 7mld rocznie a wpływa do budżetu ZUS 4mld ze składek to?
kodni średnia pensja, to jest tak jak wskaźnik inflacji, nieralny