Wpisy 1 471 979 – 1 472 078
29 marca 2013 07:49 → 29 marca 2013 09:47, 100 wpisów
ula ano
masz jakie liczby ?
masz jakie liczby ?
ulala , o to jest zagadka
kiedy córka jest starsza jak matka ?
po wodzie pływa , kaczka się nazywa ?
kiedy córka jest starsza jak matka ?
po wodzie pływa , kaczka się nazywa ?
ula
no dobre liczby
51 , 71 okej są
no dobre liczby
51 , 71 okej są
lubie maj
Franuś...tez sie im przygladam i mogą być dziś
Ja też nawet Kocham maj
Ja też nawet Kocham maj
trawe zieloną
w lufce przypaloną
w lufce przypaloną
cześć
tesa
tesa
tesa
a daj spokuj u mnie od nowa śnieg wiatr
temperatura ok -2
a daj spokuj u mnie od nowa śnieg wiatr
temperatura ok -2
u mnie multi to szkoda
gadać
a w mini 3/5
dobre i to bo ostatnio posucha była
gadać
a w mini 3/5
dobre i to bo ostatnio posucha była
tesa takie duże płaty sypią
tesa
ja też te 3/5 mini
z chybika
ja też te 3/5 mini
z chybika
tesa
hehe
hehe
tesa
mam dwururkę , zaraz strącę tę makówkę
pasko , gdzie mój pizdolet w emonkach
mam dwururkę , zaraz strącę tę makówkę
pasko , gdzie mój pizdolet w emonkach
i znów z mojego snu był +...
witajcie
witajcie
a ja znów nie zagrałam...
ulcia dał ci Wędrus cyferke ze snu bo nie widze...
cześć
islandorka
islandorka
franio ja poprosze o czarujący uśmiech...
tesa
trzeba się brać do pracy szybciej będzie fajrant a potem gary w domuwszystkim dużo
tesa wzajemnie
islandorka dla Ciebie
franulka
ulcia jak jesteś z twego snu moga być;2,68,61,78...
jackwar co tam chowasz za pazuchą???
jackwar ja pytam ile chowasz za pazuchą z wczoraj...
Gała witaj
Gała witaj
cześć
gała
cześć
andromeda
gała
cześć
andromeda
Witam wszystkich chwilowo z pracy
Nie ma to jak ostatni dzień w pracy przed świętami. Szefowa zmieniła nam godziny pracy byśmy mogły wczesniej pójść do domu a ja sierota jedna oczywiście nie przestawiłam budzika. Zaspałam i ... oczywiście w drzwiach wpadłam wprost na szefową
Nie ma to jak ostatni dzień w pracy przed świętami. Szefowa zmieniła nam godziny pracy byśmy mogły wczesniej pójść do domu a ja sierota jedna oczywiście nie przestawiłam budzika. Zaspałam i ... oczywiście w drzwiach wpadłam wprost na szefową
jackwar
Pewnie tak, ale nie weszli w zasięg sokolego wzroku szefowej sprytnie przemykając do kadr
Pewnie tak, ale nie weszli w zasięg sokolego wzroku szefowej sprytnie przemykając do kadr
medea>>>>dziękuję
Noc zarwana.
5o pln-zamordowane u buka.
Gorycz porażki - okrutna.
0-6 to nie jest rasizm?
Noc zarwana.
5o pln-zamordowane u buka.
Gorycz porażki - okrutna.
0-6 to nie jest rasizm?
monet
ja niestety poległem
rasizm ? czołg rozjechał naszą stokrotkę
ja niestety poległem
rasizm ? czołg rozjechał naszą stokrotkę
monet
Jak rozumiem obstawiałeś naszą gwiazdeczkę na tenisowym firmamencie
Jak rozumiem obstawiałeś naszą gwiazdeczkę na tenisowym firmamencie
monet , niestety Agnieszka nie miała szans i jak zwykle pierwszy set słabo gra ? lub przeciwnik za świeży , dopiero w drugim wchodzi na obroty
jackwar
Nie, moja szefowa jest super przełożonym, ale jest bardzo zasadnicza w kwestii przestrzegania zasad w tym punktualności czyli pewnie czeka mnie taki matczyny pater noster za spóźnienie szczególnie, że jakby nie patrzeć zrobiła nam przysługę zmianą godzin pracy byśmy wcześniej wróciły do domu. Ma zresztą rację powinnam tak się zorganizować by dotrzeć do pracy na czas niezależnie od tego czy to ostatni dzień przed świętami czy każdy inny w roku
Nie, moja szefowa jest super przełożonym, ale jest bardzo zasadnicza w kwestii przestrzegania zasad w tym punktualności czyli pewnie czeka mnie taki matczyny pater noster za spóźnienie szczególnie, że jakby nie patrzeć zrobiła nam przysługę zmianą godzin pracy byśmy wcześniej wróciły do domu. Ma zresztą rację powinnam tak się zorganizować by dotrzeć do pracy na czas niezależnie od tego czy to ostatni dzień przed świętami czy każdy inny w roku
Nie może wygrać kiedy jest całkowity brak wiary że może ją pokonać.
Ma kompleks Czarniawej i Azarenki.
Ma kompleks Czarniawej i Azarenki.
Monet , przyjdzie czas to ją rozwali Tamta musi tylko więcej pączków jeść
W kwietniu kończy się okres ochrony przed eksmisjami. Będzie ich znacznie więcej niż rok temu, bo w kancelariach komorniczych z miesiąca na miesiąc przybywa nowych wyroków sądowych. Wnioski o eksmisje składają nie tylko gminy i spółdzielnie, które próbują pozbyć się niepłacących czynszu najemców, ale także osoby prywatne, które kupiły mieszkania lub całe kamienice z lokatorami.
Trzeba odsunąć tych POpaprańców od władzy , pozwalają okradać zwykłych ludzi , pozbawiają pieniędzy , zabierają kasę z konta , wszystko w imię prawa
Gracz z miejscowości Stęszew wygrał 100 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Dzieje sie coraz gorzej,ludzie coraz bardziej biednieją.Wyplate od 3 lat mam tą samą a wszystko co chwile drozeje.Zyc nie umierac....
serw
to u was jeszcze śnieg. U mnie na Dolnym Śląsku u podnóża Sudetów zimno, wietrznie ale właśnie deszcz zaczął padać.
to u was jeszcze śnieg. U mnie na Dolnym Śląsku u podnóża Sudetów zimno, wietrznie ale właśnie deszcz zaczął padać.
likwidują zakłady , inne ograniczają załogi , a najgorsze jest to że to wszystko karzą robić rządzący . Możecie mi nie uwierzyć ale znam jednego dyrektora i powiedział mi że kazali zwalniać w spółkach skarbu państwa , lot, bumar i inne zakłady , zakłady które są kluczowe w naszym kraju !!!! Zamiast zwalniać biurokratów w ministerstwach to zwalniają robotników , urzynają gałąź na której siedzą . Daliśmy małpie brzytwe to goli
jackwar ciśnienie Ci strzeli! wyluzuj żyjesz w chorym kraju i Masz jakieś dziwne podejście