Wpisy 1 468 968 – 1 469 067
27 marca 2013 14:47 → 27 marca 2013 15:35, 100 wpisów
Za 3/3 jest 54 zł nie są to kokosy jakieś drogie państwo !!!
no to jest ten ból trzeba 250 zeta dac na te 10 losowań. na sucho się łatwo gra, gorzej jak trzeba kaskę postawić
54 zeta, to zobacz jaka smieszna jest wygrana na czwórki, a tu juz nie jest tak łatwo
chociaż ze 150 -200 powinno być
Ja na razie poczekam z mim kuponem aż się skończy wtedy pomyśle co zrobić !!! Ale dam na 3 liczby na stawkę 4 o i jak wpadnie będzie 206 zł do przodu jak się nie mylę tak ?
greg
powiem szczerze - tak chapiesz, że - imo - wypadałoby jakieś i teesowi
powiem szczerze - tak chapiesz, że - imo - wypadałoby jakieś i teesowi
krzysztof c...a jaki lubisz podkreślić 3/3..5/5..7/7 i które najszybcie sściąga kasa..ty tak 10/10..
Ja na razie poczekam z moim kuponem aż się skończy wtedy pomyśle co zrobić !!! Ale dam na 3 liczby na stawkę 4 o i jak wpadnie będzie 206 zł do przodu jak się nie mylę tak ?
216 - postawiona kasa
Ale co ? Ja gram realnie przeważnie na 5 skreśleń i poluje od dawna na 5/5 !!! Czy tak dużo wymagam ?
czyli 206 zgadza się
Nie wiem zagrać tak ? A wczoraj jeszcze dziadek 20 zł dał na święta może i tak zrobię.
I jak z tej mapy odczytywać ?
greg
trudno
nazłorzeczyłeś tyle, że chyba wypada, taki rewanż
w imieniu Ani
A pamiętasz - koleżance e46 w kg - podobno miałeś wpisać jakieś liczby - tajne przez poufne - jakąś grę chcieliście uskutecznić, czy coś i co ?
trudno
nazłorzeczyłeś tyle, że chyba wypada, taki rewanż
w imieniu Ani
A pamiętasz - koleżance e46 w kg - podobno miałeś wpisać jakieś liczby - tajne przez poufne - jakąś grę chcieliście uskutecznić, czy coś i co ?
Dobrze !!! A ty swojego ok ?
krzysztof , pamiętaj że jak dziadek dał na święta to trzymaj , wydasz po świętach
To przepraszam nie wiedziałem.
i nie martw sie niepowodzeniami bo ja ostatnio nawet 2 zl nie umie trafic w mm,tragedia
za mało dał, i krzyś mu trutki na szczury do paszy dosypał
A w Lotto albo Mini Lotto i Lotto Plus grasz czasami ja tak a najwięcej realnie trafiłem 2/6, 2/6 i 2/5 nawet 3 nie miałem a gram od paru lat !!!
w lotto mialem w tym roku 3 trojki ,a w mini zero takze szalu nie ma.
ten plus to jak dla mnie ściema
plus w multi oczywiście
Ptrzcie jak by sie wszyscy jakos zebrali wyslali np po 5 z 5 to mozna by bylo troszke ograc TS ? co wy nato moze jest ktos taki pewny dobrze typujacy ??
krzysiek nie wiem czy jest warto grac na 3 liczby w mm,lepiej te 2,50 przeznaczyc na 2 zaklady mini
realnie tak ? Ja tak sobie wmawiam że 5/5 w Mini Lotto nie tak trudno trafić ale w rzeczywistości tak nie jest co ? To jak robią ludzie że trafiają co za większą kasę grają czy jak ?
tak jak 500000 osób gra to musi kilu trafić
Realnie tak ? Ja tak sobie wmawiam że 5/5 w Mini Lotto nie tak trudno trafić ale w rzeczywistości tak nie jest co ? To jak robią ludzie że trafiają co za większą kasę grają czy jak ? Ale to ile byśmy mieli kupić tych losów za 1,25 ?
Chyba doktorzy jacyś co w większości bawią się bo maja forsy aż im się przelewa co ?
mini to takie niepewne, pare razy miałem 3 to zawsze trafiałem je przy głównej wygranej i po 18-20 zeta tylko wpadało
Tak mój tata twierdzi że my szarzy ludzie mamy małe szanse wygrać podstawowymi kuponami czy to Lotto, Lotto Plus i Mini Lotto ?
emerytow tez duzo widuje w punktach,graja za kilkadziesiąt zlotych dziennie
To jakie dawać liczby na Mini Lotto ? Od 1-42 najlepiej mapa mi coś w tym pomoże ?
my nie mamy wygrywać, my mamy tylko grać, wygrywa totalizator, że ***ów łapie
Dziennie a tak stękają że nie mają pieniędzy to jak ?
co Ci tam mapa da jak tam tylko 5 liczb losują
No to może spróbować zagrać systemem na 8 liczb co za 70 zł ?
Chodzi mi jak coś o Mini Lotto !!!
ciekawe czy ci emeryci coś tam widzą jak wydrapią
krzysiek szkoda Twojej kasy lepiej mniej a systematycznie,ale traktuj to jako hobby a nie sposob na zarabianie.Bo tu wiekszosc tylko traci
Krzysiu, a naciągniesz jeszcze dziadka na 50 dych ?
Ale jakie ? Mnie tylko zastanawia dlaczego nikt jeszcze głównej wygranej nie wydrapał w koniczynce kojarzycie ?
Może w tych 6 losowaniach co mi zostały na MM wpadnie coś gubego co ?
bo jeszcze jej nie wydrukowali, jak zarobią swoje to dopiero ją wypuszczą
Ja nie jestem z tych co naciągają za kogo mnie masz co ?
Aha może ?
powiedz dziadkowi,że sie z nim podzielisz główna wygrana
Oczywiście !!!
no co dobry interes dla niego zainwestuje 5 dych a dostanie 150 patoli
To Donald Tusk wyprowadzi Polskę z kryzysu - tak uważa większość osób biorących udział w ankiecie
Donek Donek

Donek Donek

Wygrana na pół z Mini Lotto bo Lotto Plus drogie jest trochę !!! Ja już Od 2009 roku po kupnach sprawdziłem pustych że wydałem 435.75 zł a wygrałem z 66 nie licząc zdrapek a ogolenie może więcej wydałem a wy ?
Polski to już nikt z kryzysu nie wyprowadzi, nawet totalizator
chyba że nam drugi Cypr zrobią
Kumulacja 10000000 do wygrania bym się podzielił z innymi potrzebującymi a wy ? Ja jeszcze poczekam aż jeszcze urośnie wygrana !!! Do 60000000 !!!
ja wydaje dziennie ok 5zl,na wiecej szkoda kasy a dzis sie nie przelewa
Ja wyprowadzę kto za ?
mi nawet 5 szkoda toż to 150 miesięcznie

Trochę przesadza widzę pewnie zarabia gdzieś ja niestety bez pracy jestem !!!
A wy pracujecie gdzieś i za ile ?
ocho w krotoszynach defilada
@ 1469026. rafalski38 2013-03-27 (15:11)
...................................................
ja tam /na wszelki wypadek/ i tak daję do sprawdzenia,
dawno dawno daaaaaaaaaaaaaaawno temu, kiedy młody był jeszcze robal, to takiej piątki w lotto nie dowidział ...
a teraz - wiadomo - szkoda gadać, to ...
...................................................
ja tam /na wszelki wypadek/ i tak daję do sprawdzenia,
dawno dawno daaaaaaaaaaaaaaawno temu, kiedy młody był jeszcze robal, to takiej piątki w lotto nie dowidział ...
a teraz - wiadomo - szkoda gadać, to ...
no ale ty masz dziadka przecież
No marsz normalnie ty 

A u was ?

A u was ?robal zwracam honor, nie wiedziałem że ty taki stary jesteś
krzysiek już przelicza twoją pensję na kupony jacunn
rafalski
spoko
ja mam wrażenie, graniczące z pewnością, że nawet bardziej niż "taki"
spoko
ja mam wrażenie, graniczące z pewnością, że nawet bardziej niż "taki"
Ja chciałbym staż odrobić tylko u nas nie ma gdzie a do miast jest około 20 km. 6 miesięcy to trochę pieniędzy by było co ? A staż można zrobić d0 25 roku życia tak dwa razy po pół roku. Kto z was robił staż lub prace interwencyjne ostatnio ile płacili ?
Ja chciałbym staż odrobić tylko u nas nie ma gdzie a do miasta jest około 20 km. 6 miesięcy to trochę pieniędzy by było co ? A staż można zrobić do 25 roku życia tak dwa razy po pół roku. Kto z was robił staż lub prace interwencyjne ostatnio ile płacili ?
krzysztof ja robiłem staż z 10 lat temu za 450 zł na pół roku teraz płaca chyba około 600 zł
robal rozgryzłeś mnie