Wpisy 1 468 868 – 1 468 967
27 marca 2013 14:14 → 27 marca 2013 14:46, 100 wpisów
Jest tu moze ola262 ?
nie a co tam ciekawego w tych mapkach ?
Ładna z niej dziewczyna widzieliście jej profil zna ja ktoś ?
Krzys , browar w lidlu, takim sklepie
jackwar a ja cola z polo...
no niezłe puzle jackwar
Ja trafiłem realnie 1/5 a tu na stronie: 1/1, 1/2, 1/3, 1/5 i 2/10 szału nie ma a jak u was grał ktoś realnie ?
Kto z was trafił realnienie już 5/5 w Multi Multi ?
ja miałem ostatnio 4/5
Lilcia cos dowaliła??
rafalski puzle fajne ale ustaw je na zakres 1-80 czyli pełny i na dole możesz wpisywać swoje liczby , można niezłe kombinacje tworzyć
lila no i siema siema, a można spytać - gdzie /no, już nie pytam z kim/ mykasz ?
no muszę zobaczyć, bo raczej wzrokowo losowanka śledzę, a to nie to samo
Krzyszt... ja nie trafiłem ale podobno znajoma zna gościa,którego kuzynia sąsiad ma kolegę który zna takiego jednego co gra na trąbce
Lilcia
ula, co z tego, jak wczoraj też miałem fajne cyferki i lipa była na całego
ja tam znam kogoś kto 6 trafił w lotto
lika..daj mi troche kawałek kurczaka i teraz muszę zmyyka i poowoo
dla tedo ta stronka ma tyle narzędzi i możliwości sprawdzania że aż się gubie mówię do ciebie Pasko
żartuję zajefajna stronka
żartuję zajefajna stronka
rafalski ja tez wygrałem 6 w lotka kiedyś ale nie odebrałem nagrody tylko przeznaczyłem na dalsza komulacje i wtedy było 50 mln,tak to dzieki mnie
tyle ze to było 40 lat temu ale trafił
rafalski ja jak trafię 6 to pół polski będzie mnie znało , a jak emeryt to już pół europy , zobacz jakie możliwości daje ta stronka
I tyle z mojej przerwy i kawy było, że dopiero teraz mam chwilę na sprawdzenie wyników
ja mialem stale liczby i bylem bardzo uparty oto one 4 12 20 44 56 i wygralem na nich 5000 inwestujac jakies 500
taaaa, to z 1468906 - że bez 4/6 userzy się trafiają - też zakładałem, ba - może i są tacy bez trójki, kto wie
a grasz
gjaster ?
choć jednym zakładem ?
a grasz
gjaster ?
choć jednym zakładem ?
3 byo sporo
wk*** jak chybil trafil wyskakuje po kilku losowaniach 4 lub 5 z jednego prostego zakladu
wk*** jak chybil trafil wyskakuje po kilku losowaniach 4 lub 5 z jednego prostego zakladu
Ania70
a u Ciebie /z tym wygrywaniem/ - lepiej ? Ale - kiedyś w gronie wszystkich grających - bywało więcej trafień i tu nie ma dyskusji, to fakty
a u Ciebie /z tym wygrywaniem/ - lepiej ? Ale - kiedyś w gronie wszystkich grających - bywało więcej trafień i tu nie ma dyskusji, to fakty
A ja trafiłem realnie i na stronie tylko tu jedna liczbę inna dałem która weszła tu i tu 4/5 05.01.2013 14:00 gdzie typowałem o godz. 00:04 13,23,43,53,63, tutaj tylko na stronie 05.02.13 22:15 typowałem o godz. 21:58 12,01,33,75,20 i 20.03.13 14:00 typowałem o godz. 15:45 a i realnie i na stronie 24.03.13 22:15 typowałem o godz. 21:28 22,42,48,55,78. Gram liczbami z przed 4 lat !!!
Dwa razy blisko byłem 5/5 w historii wysyłając niestety zabrakło zawsze jednej liczby dlaczego ja się pytam co ?
a ja ostatnio na stronie raz zapomniałem wpisać i wtedy mi wyszło 1/1 2/2 3/3
5/5 to juz nie jest tak łatwo
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 540 000 zł
najbardziej to chyba 3/3 wychodzi zeby byc do przodu
10 razy trafiłaś ale jak realnie czy na kartce obie tak napisałaś ?
10 razy trafiłaś ale jak realnie czy na kartce sobie tak napisałaś ?
Ania, pewnie piłki w maszynie wymienili na nowe
Realnie ?
Na jakie niby ?
moze i wymienili, kto to wie, tylko zawęzony krąg wtajemniczonych
no chyba co jakiś czas wymieniają jak się wypaczą od tego kulania po bębnie
Ania,
to nie tak /- wygrywam jak Wy, czyli zero/
Poszczególne osoby /czasem/ są na jakimś tam plusie, to się zdarza...
Jednak bez spektakularnego trafienia - naprawdę dużej kasy,
w długoterminowym graniu - na plusie z bezpośredniej gry - są tylko i jedynie towarzysze z totalizatora i ministerstwa finansów, to fakty
to nie tak /- wygrywam jak Wy, czyli zero/
Poszczególne osoby /czasem/ są na jakimś tam plusie, to się zdarza...
Jednak bez spektakularnego trafienia - naprawdę dużej kasy,
w długoterminowym graniu - na plusie z bezpośredniej gry - są tylko i jedynie towarzysze z totalizatora i ministerstwa finansów, to fakty
Ale w trójki chyba też widzę się się opłaca grać co może nawet lepiej niż na te piątki co ?
rafalski i właśnie po to są mapki , nie wymienili z wczorajszego losowania o 14 powtórzyło się 6 liczb , zobacz w mapkach na zakresie 1-80
Po co są te mapy co ?
no tak ale od jakichś 2 tygodni trochę inne chodzą
Ale ja zauważyłem że jak ludzie obstawiają ciągle te same np piątki to kiedyś one wpadną prawda ?
krzyś w trójki łatwiej trafić, jak weźmiesz stawkę 10* to jesteś przy jednym trafieniu na 10 losowań 290 do przodu
O proszę 5/5 trafiło 28 osób ale to jest w skali kraju tak ?
krzysztof c mapy i narzędzia są do sprawdzania jakie liczby wpadły , można z nich kożystać na wiele sposobów jakie ci do głowy wpadną by wykorzystać już byłe losowania
Ale wtedy trzeb zapłacić więcej ho ho !!!
jak bym grał w tróję którą sobie obstawiłem a nie wysłałem to miałbym ją 2 razy na 20 losowaniach. No ale cóż na 5 się uparłem
Ale wtedy trzeba zapłacić więcej ho ho !!! Ja jeszcze mam swoją piątkę na 6 losowań !!!
No grających wiem.