Wpisy 1 468 103 – 1 468 202
26 marca 2013 23:08 → 27 marca 2013 00:59, 100 wpisów
tylko u zagranicznego buka mozemy zagrac w lotto irlandzkie tak zwane 49's i tam za trafienie 3 liczb placa 700 PLN
ludzie rostkowskiego czekają na takich
sam jak będziesz im płacił to ci naślą kontrole , jak nie będziesz płacił to ci naślą kontrole - wybór należy do ciebie
Polska , biało czerwoni

sam jak będziesz im płacił to ci naślą kontrole , jak nie będziesz płacił to ci naślą kontrole - wybór należy do ciebie
Polska , biało czerwoni

no lepiej tylko UK wygrasz 100 wyplacaja 100 od wiekszych sum dopiero banki i US biora kase buk zawsze wyplaci calosc bez podaktu
a u Nas w naziemnych podatek przy zakladzie i podatek przy wygranej
a u Nas w naziemnych podatek przy zakladzie i podatek przy wygranej
dlatego ta ustawa jest chora i jeszcze gadaja ze poker to gra uzalezniajaca
ciekawe ze LOTTO ma monopol na rynek polski i jak ktos gra 20 lat po 10 zl dziennie czy nie jest uzalezniony
Zrobiłam zdjęcie i teraz kombinuję jak je wrzucić na profil na pohybel niedowiarkom
znam,ale nie mam konta,preferuje bet,mam konto,nawet kilka ha,ha
medea jak byś powiedziała że masz 10/z 10 to bym uwierzył mimo że pasko nie zmienił bonusa
Ts jest niereformowalny,tam rządzą ludzie z poprzedniej epoki,niech pada,
ale dlaczego nie moge zagrac u buka ktory dziala legalnie w UK i w UE? to jest chore
Jeżeli jesteś w uk,to możesz,w Polsce według tej chorej ustawy nie
a co Tusk mysli ze taki bet365 zarejestruje sie w PL i bedzie tu placil podatki haha? to jakby w PL jezdzilo sie tylko syrenkami a jak ktos chcialby wszedzie dostepne audi to nie moze
bonus niestety poza moim zasięgiem. Jeszcze jutro coś zagram bo Bliźnięta i Wodniki od 22.50 rządzą
powtarzam ze rejestracja i wplata pieniedzy na konto nie jest przestepstwem tylko postawienie zakladu wiec co mam jechac do czech obstawic i wrocic do PL
u niemców w jednym landzie hazard online zalegalizowany wiec tez kicha
ale problem z wyplata kasy za 400 zł nie chce ABW CIA FBI na chacie haha
aż tyle służb to nie tylko urząd skarbowy grzywna i konfiskata wypłaty w sumie na minus , jedyne wyjście wyjazd za granicę założenie konta i przelew tam ale czy sens zakładać dla 400zł ?
ide patrzeć czy dobrze wytypowałem
Mój sposób na zmuszenie Ts-a do zmian-stary,ale wypróbowany.Poprostu STRAJK.Umówmy się i niegrajmy przez 3 kolejne dni-Zobaczymy reakcję.Małoto można powtarzać.Co Wy na to??
prawy do LEWEGO
Dobry wieczór wam !!! W o 22:15 w niedzielę miałem 4/5 i dzisiaj dałem na 8 losowań te same liczby te liczby którymi kiedyś zagrałem w 2009 roku !!! Jak do tej pory to moje drugie 4/5 w historii grania i wyrównanie najwyższej wygranej czyli 20 zł. A ja oceniacie grę naszych orłów ? Na moje tak sobie zawsze mogło być lepiej !!! A następny mecz z kim grami z Mołdawią jak się nie mylę ? A teraz trafiłem 2/5 niestety no cóż bywa a wu was jak tam z wygranymi ?
coś wam ktoś to my mu coś za coś
co do orłów niskie loty
mieli
mieli
A która jest Mołdawia w rankingu coś sto któraś tak ? A to po takim meczu nasza reprezentacja awansuje co w rankingu o kilka miejsc co ?
niskie loty szarych komurek
Najlepszy piłkarz meczu Artur Boruc co ?
tak
wskoczą
na czwarte miejsce w rankingu
FIFA
wskoczą
na czwarte miejsce w rankingu
FIFA
Toć tak tylko żartuje !!!
cześć
torsan
torsan
najlepszy piłkarz meczu bramkarz tak ale chyba ten z san marino
niemają gry , taktyki , koncepcji...
Jak dla mnie wyglądało to na sparing...
Zero pomysłu jakby san marino nie grało wcześniej z anglią powiem nawet że mogła by zremisować z polską
Jak dla mnie wyglądało to na sparing...
Zero pomysłu jakby san marino nie grało wcześniej z anglią powiem nawet że mogła by zremisować z polską
a misiaki gdzie uciekły
pewniak na kilka losowań może 6 losowań to...
25,77 tak myśle wg.mnie
25,77 tak myśle wg.mnie
Czemu jeszcze nikt nie wydrapał pieniędzy z koniczynki ?
jak koniczynka pod śniegiem żima jest
krzysiek ubrałeś już choinke na święta ?
ciekawe czy mikołaj przyjdzie
pod uwage też biore
52,59
52,59
39 ?
Toć ten zespół był na poziome ludzie nie oszukujmy się obiegówki naszej takie prawda ? Z chęcią bym sobie zagrał w tym meczu i z 3-4 bramki strzelił bym a wy ?
Naprawdę !!!
Bez obrazy na San Marino bo jak dla nich to zagrali dobry mecz !!! A ich trener jak mówił przed meczem żebyśmy tylko przegrali małą ilością bramek i strzelił że 5-0 będzie jasnowidz czy co ?
56 ?
Też tak na nią
spoglądam
Też tak na nią
spoglądam
Ale to mamy jeszcze szanse na wyjście z grupy bo mamy jeden mecz zaległy !!! Co jak myślicie ?
To już Mołdawia odpadła o walkę wyjścia z grupy definitywnie bo dzisiaj mówili w TV chyba w wiadomościach ? A my wygramy z Mołdawia i mamy 11 pkt i całkiem blisko Czarnogóry i Anglii !!! Szkoda że nie było remisów no ale trudni jak to mówił św pamięci Kazimierz Górski póki piłka w grze.
muszą wygrać z san marino , mołdawią
oraz z trzech nastepnych meczuw
czyli czarnogóra ukraina anglia jeden wygrać drugi zremisować ?
Realne ?
oraz z trzech nastepnych meczuw
czyli czarnogóra ukraina anglia jeden wygrać drugi zremisować ?
Realne ?
Tak a co nie ?
To co damy rade udzie my nie damy rady z takim snajperem jak Lewandowski !!!
To co damy rade ludzie my nie damy rady z takim snajperem jak Lewandowski !!!
z taką grą mało realne
.
O ładnie remis był Czarnogóra 1-1 Anglia my też jak pamiętacie tam zremisowaliśmy 2-2 nawet przegrywając 0-2. Czyli wychodzi na to że aż tacy słabi nie jesteśmy albo inaczej że nie zawsze faworyci wygrywają a do tego Czarnogóra to nie słaby zespół jest w końcu a to druga strona.
boenish już odpada zero pomaga reprezentacji słaba forma
Ale szkoda tego naprawdę meczu z Ukrainą żeby tam wygrali było by gites a tak niestety !!!
no szkoda , niestety ale teraz marne szanse...
choć chce by awansowali
Tak przeglądam grupy to Niemcy mają raczej jak w banku wyjście z grupy i wyjazd na mistrzostwa co ? A Włosi też ale dzisiaj tylko dwoma bramkami wygrało tylko teraz na wyjeździe.
Ciekawa ta grupa E jest co ?
Ciekawe ile był było w meczu Polska vs Albania jak myślicie ?
Cypr zremisował z Szwajcarią dobre.