Wpisy 1 468 046 – 1 468 145
26 marca 2013 22:34 → 26 marca 2013 23:55, 100 wpisów
Lila...
SUKCES !!!!!!!!!!!!!!1
WYGRALI!!!!!!!!!!!!!!!!1
Z NAJSŁABSZĄ DRUŻYNĄ NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!1

WYGRALI!!!!!!!!!!!!!!!!1
Z NAJSŁABSZĄ DRUŻYNĄ NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!1

Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
Będziemy mieli obowiązek oddania staroście rzeczy znalezionej o wartości powyżej 50 złotych - wynika z założeń do ustawy o rzeczach znalezionych, przedstawionych przez Ministerstwo Sprawiedliwości. Rząd przyjął je we wtorek.
jak zgubisz to i tak zabiorą
jak zgubisz to i tak zabiorą
Może nawet dziesięć ? - do przewidzenia
teraz - środek tygodnia, to /pewnie/ znowu nie, może na święta - w sobotę, ale - też niekoniecznie
"jeszcze nigdy nie było tak łatwo... "
dobranoc
PS
to szacować trzeba będzie umieć, albo paka ?
teraz - środek tygodnia, to /pewnie/ znowu nie, może na święta - w sobotę, ale - też niekoniecznie
"jeszcze nigdy nie było tak łatwo... "
dobranoc
PS
to szacować trzeba będzie umieć, albo paka ?
Witam,ja gram w bet365,wypłacałem,nie było problemu,tylko wiesz,że to nielegalne.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 530 000 zł
tak stanowi ta chora ustawa,jak byś miał za dużo przelewów zzgranicznych dostaniesz wezwanie do US,były przypadki czytałem na forach,różni się tym,że bukmacher naziemny płaci w Polsce podatki,a internetowy nie,bo nasze pazerne państwo za dużo chciało
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
15hubi teraz czytam ta ustawe http://www.surebety.pl/teoria-zakladow-bukmacherskich,ustawa-hazardowa.html#legalny-hazard-polska ale nikt tego nie kontroluje
Dziękuję za gratulacje, ale jak się podliczy ile wydałam czekając aż moje liczby wejdą
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
15hubi i urząd skarbowy nakłada karny podatek , no chyba że się opodatkujesz sam
jackwar o bonusie nie myślałam po prostu z mojego zestawu zostało 10 liczb a w portfelu 10 złotych
Tak z kontrolą cienko,na szczęście np.loterie mają o wiele lepsze kursy,tańsze itp.medea gratulacje
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 296 032,30 zł
ta ustawa jest bublem bo mozna sie zarejestrowac u bukmachera zagranicznego ktory dziala legalnie na terenie UE mozna tam wplacic pieniadze a jedynym WYKROCZENIEM jest postawienie zaklada takze sorry ale gdzie logika?
tylko u zagranicznego buka mozemy zagrac w lotto irlandzkie tak zwane 49's i tam za trafienie 3 liczb placa 700 PLN
ludzie rostkowskiego czekają na takich
sam jak będziesz im płacił to ci naślą kontrole , jak nie będziesz płacił to ci naślą kontrole - wybór należy do ciebie
Polska , biało czerwoni

sam jak będziesz im płacił to ci naślą kontrole , jak nie będziesz płacił to ci naślą kontrole - wybór należy do ciebie
Polska , biało czerwoni

no lepiej tylko UK wygrasz 100 wyplacaja 100 od wiekszych sum dopiero banki i US biora kase buk zawsze wyplaci calosc bez podaktu
a u Nas w naziemnych podatek przy zakladzie i podatek przy wygranej
a u Nas w naziemnych podatek przy zakladzie i podatek przy wygranej
dlatego ta ustawa jest chora i jeszcze gadaja ze poker to gra uzalezniajaca
ciekawe ze LOTTO ma monopol na rynek polski i jak ktos gra 20 lat po 10 zl dziennie czy nie jest uzalezniony
Zrobiłam zdjęcie i teraz kombinuję jak je wrzucić na profil na pohybel niedowiarkom
znam,ale nie mam konta,preferuje bet,mam konto,nawet kilka ha,ha
medea jak byś powiedziała że masz 10/z 10 to bym uwierzył mimo że pasko nie zmienił bonusa
Ts jest niereformowalny,tam rządzą ludzie z poprzedniej epoki,niech pada,
ale dlaczego nie moge zagrac u buka ktory dziala legalnie w UK i w UE? to jest chore
Jeżeli jesteś w uk,to możesz,w Polsce według tej chorej ustawy nie
a co Tusk mysli ze taki bet365 zarejestruje sie w PL i bedzie tu placil podatki haha? to jakby w PL jezdzilo sie tylko syrenkami a jak ktos chcialby wszedzie dostepne audi to nie moze
bonus niestety poza moim zasięgiem. Jeszcze jutro coś zagram bo Bliźnięta i Wodniki od 22.50 rządzą
powtarzam ze rejestracja i wplata pieniedzy na konto nie jest przestepstwem tylko postawienie zakladu wiec co mam jechac do czech obstawic i wrocic do PL
u niemców w jednym landzie hazard online zalegalizowany wiec tez kicha
ale problem z wyplata kasy za 400 zł nie chce ABW CIA FBI na chacie haha
aż tyle służb to nie tylko urząd skarbowy grzywna i konfiskata wypłaty w sumie na minus , jedyne wyjście wyjazd za granicę założenie konta i przelew tam ale czy sens zakładać dla 400zł ?
ide patrzeć czy dobrze wytypowałem
Mój sposób na zmuszenie Ts-a do zmian-stary,ale wypróbowany.Poprostu STRAJK.Umówmy się i niegrajmy przez 3 kolejne dni-Zobaczymy reakcję.Małoto można powtarzać.Co Wy na to??