Wpisy 1 466 776 – 1 466 875
26 marca 2013 12:31 → 26 marca 2013 13:30, 100 wpisów
lilus praca jest ochydna chce emerytem juz byc
pa
taa,
ludzie chcialiby tylko palnikiem do góry leżeć, ale
to znudziłoby sie jeszcze szybciej niż praca (jakakolwiek)
ludzie chcialiby tylko palnikiem do góry leżeć, ale
to znudziłoby sie jeszcze szybciej niż praca (jakakolwiek)
Test MM:
o3, o6, ,8, 10, 13, 15, 17, 19, 22, 24, 26, 28, 32, 33, 34, 37, 38, 40, 43, 45.
.................................................
o3, o6, ,8, 10, 13, 15, 17, 19, 22, 24, 26, 28, 32, 33, 34, 37, 38, 40, 43, 45.
.................................................
krzysztof c , coś dla ciebie
Szczegóły oferty nr: StPr/13/1448 z dnia 2013-03-04
Stanowisko:
Sprzątanie gabinetu
Dane dotyczące oferty
Stawka: 1900,00
Zmianowość: jedna zmiana
Rodzaj zat.: Umowa zlecenie
Dane dotyczące wymagań
Wymagania: Wykształcenie zawodowe. Sprzątanie i dbanie o porządek. Możliwość zakwaterowania i sfinansowania lub dofinansowania kosztów podróży. Wymiar czasu pracy: 12 godzin. Praca w Ursusie. Kontakt telefoniczny lub mailowy: naczas7@o2.pl
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne
Dane kontaktowe
kod pocztowy: 02-495 WarszawaTelefon kontaktowy: 793 777 012Osoba do kontaktu: Wioleta Kowalska
Szczegóły oferty nr: StPr/13/1448 z dnia 2013-03-04
Stanowisko:
Sprzątanie gabinetu
Dane dotyczące oferty
Dane dotyczące wymagań
Wymagania: Wykształcenie zawodowe. Sprzątanie i dbanie o porządek. Możliwość zakwaterowania i sfinansowania lub dofinansowania kosztów podróży. Wymiar czasu pracy: 12 godzin. Praca w Ursusie. Kontakt telefoniczny lub mailowy: naczas7@o2.pl
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne
Dane kontaktowe
kod pocztowy: 02-495 WarszawaTelefon kontaktowy: 793 777 012Osoba do kontaktu: Wioleta Kowalska
jackwar bez matury mozna do policji max stopień młodszy aspirant
ale mozna
ale mozna
chyba ze na jakoś szkółke np szczytno to mature ale z tamta wychodzi sie komisarzem
byłem rok w opp to co nie co wiem ale najwazniejsze to znajomosci bo duzo chetnych jest
Dane dotyczące oferty
Dane dotyczące wymagań
Wymagania: Wykształcenie średnie/techniczne/zawodowe; doświadczenie w pracy przy pielęgnacji zieleni; umiejętność obsługi urządzeń ogrodniczych; niekaralność; mile widziane prawo jazdy kat. B. Praca w godz. 7-15 na Chomiczówce. Zakres obowiązków: pielęgnacja zieleni, koszenie, grabienie trawników; pielenie skupin; usuwanie samosiewów; uzupełnianie nasadzeń; wykonywanie cięć formujących żywopłoty; nawożenie; podlewanie; uzupełnianie trawy, kory; opryski. Kontakt mailowy: rekrutacjaam33@wp.pl
Wykształcenie: średnie zawodowe, inne
Dane kontaktowe
kod pocztowy: 02-591 Warszawa
Telefon kontaktowy: 602 806 790
Osoba do kontaktu: Beata Łubowicz
Dane dotyczące wymagań
Wymagania: Wykształcenie średnie/techniczne/zawodowe; doświadczenie w pracy przy pielęgnacji zieleni; umiejętność obsługi urządzeń ogrodniczych; niekaralność; mile widziane prawo jazdy kat. B. Praca w godz. 7-15 na Chomiczówce. Zakres obowiązków: pielęgnacja zieleni, koszenie, grabienie trawników; pielenie skupin; usuwanie samosiewów; uzupełnianie nasadzeń; wykonywanie cięć formujących żywopłoty; nawożenie; podlewanie; uzupełnianie trawy, kory; opryski. Kontakt mailowy: rekrutacjaam33@wp.pl
Wykształcenie: średnie zawodowe, inne
Dane kontaktowe
kod pocztowy: 02-591 Warszawa
Telefon kontaktowy: 602 806 790
Osoba do kontaktu: Beata Łubowicz
estek , jak masz znajomości , są nabory ale tylko pozorowane bo większość odpada , wiem o tym , kobiety to są bez szans , jest nieoficjalny zakaz i nawet jak przejdzie selekcje sprawnościową to na czymś innym uwalą , choć by lekarz napisze że ma krzywy zgryz czy przegrodę nosową . Nabory robią bo muszą gdyż są braki kadrowe a i mają za to płacone , niestety przyjmują małe ilości mimo że są braki ale wolą mieć wolne stanowisko niż zatrudnić kogoś bez znajomości , w ramach oszczędności .
jackwar byłem rok w OPP 2008/2009 ostatni pobór ale po roku podziekowali mi. teraz sie nie staram bo całe zycie bedziesz psem i zadnego szacunku
dotam , znałem jedną co kręciła lody jednemu wiceprezesowi totalizatora niestety jak prezes poleciał to i ona poleciała
prezes był wcześniej wiceministrem skarbu i jak ewakuował się po zmianie rządu na z góry upatrzoną pozycję to dziewcze wziął ze sobą
prezes był wcześniej wiceministrem skarbu i jak ewakuował się po zmianie rządu na z góry upatrzoną pozycję to dziewcze wziął ze sobą
estek , tu nie chodzi o szacunek , ja też mogłem być i już bym siedział na emeryturce mają przywileje i to się liczy , odwalisz 25 lat i masz emeryt. a jeszcze możesz sobie dorabiać .
estek , po prostu nie pomyślałeś by wcześniej pogadać z komendantami czy by cie nie przyjeli
ale juz coraz mniej. teraz jak bym sie dostał to tylko do jakiegos miasta i patrol pieszy oko cieszy na powiatowe to nie ma szans zeby przeniesli. A jak mam chodzic po ulicy, na mecze itp za 2 tys to ja dziekuje. teraz załuje ze byłem rok, rok stracony w całym zyciu
zaden komendant nie chce gadac jesli ktos za ciebie sie nie wstawi.jesli chodzi o przeniesienie to rzadzi komenda wojewódzka
a im zalezy zeby zostac w miescie jak ja łodz zeby miał kto parolowac z buta(taniej) i obstawiac mecze
estek , niestety tanie mięso armatnie i po to trzeba mieć znajomości by awansować lub się przenieść
i wydaje mi sie ze krzysztof c jest troche dziwny jak patrze co pisze itp
Lila. .
Zamiast pączka, jest...kurożerca
.......................................
Zamiast pączka, jest...kurożerca
.......................................
estek.....no co chcesz,kiełbasa z wody i kalafiorowaa z czego może jeszcze być kiełbasa? Z grilla
Lila.. .
.............................
.............................
13maxa...i co ..ty jesteś zdrowy jak małe dzieckoo naduzywałeś avatar
Ulala.. .
.........................
.........................
i znikam..
Lila.. .
Moje ...podejrzane liczby na godz. 14.
o6, 22, 38, 43.
......................................
Moje ...podejrzane liczby na godz. 14.
o6, 22, 38, 43.
......................................
ulsaa ..
lika..13maxa wyrzucił zelka i koniec juz lizakai znikam..
lika..13maxa wyrzucił zelka i koniec juz lizakai znikam..
Uluś ..to nie moje klimaty 67 nie gram takich a 69 nie wiem ..4/14/72/46/36 takie coś zagrałem i cos tam jeszcze