Wpisy 1 464 896 – 1 464 995
25 marca 2013 13:25 → 25 marca 2013 14:01, 100 wpisów
lila
cześć andro versja 2,3.2
spotyka się duch dawnych kolegów i jeden mówi że nie ma palca bo se uciął niechcący a drugi na to a ja jaj
łemotki są okej
Najgorsze jest to, że w mojej spółdzielni uczony doświadczeniami z poprzednich lat zarząd zmniejszył zapotrzebowanie na moc czy jak to się w ciepłownictwie nazywa no i kaloryferki grzeją na aby aby a woda jest letnia a w porywach gorąca. Niby coś tam podkręcili, ale trochę nerwów straciło parę osób. Najbardziej osoby pracujące na zmiany. Przy tej metodzie zarządzania węzły automatycznie zmniejszają około 10-tej wieczór i utrzymują do 5 rano niższą temperaturę ciepłej wody. Wszystko fajnie gdy dopóki jest na zewnątrz ciepło jak jest mróz to nie ma zmiłuj jak się cholero szwendasz po nocach lub wstajesz o dziwnych dla ludzi ciężkiej etatowej 8 godzinnej pracy porach to myj się w zimnej wodzie
jackwar ale kawał haaaaaaaa
boki zrywać
Wchodzi kleryk na zachrystię i widzi gosposię pastującą podłogę.
Rozejrzał się trwożnie i zbliżył się do niej.
Powoli i po cichu podniósł jej spódnicę, wielce rozochocony zaczął podciągać sutannę w górę.
Kiedy spódnica opadła ponownie powoli podniósł spódnicę i już miał sutannę w górze kiedy spódnica znów opadła.
Nagle usłyszał za plecami głos.
W zęby?
Przerażony odwraca powoli głowę i widzi stojącego w drzwiach księdza proboszcza!
Szczena mu opadła a proboszcz:
- SUTANNĘ w zęby!
Rozejrzał się trwożnie i zbliżył się do niej.
Powoli i po cichu podniósł jej spódnicę, wielce rozochocony zaczął podciągać sutannę w górę.
Kiedy spódnica opadła ponownie powoli podniósł spódnicę i już miał sutannę w górze kiedy spódnica znów opadła.
Nagle usłyszał za plecami głos.
W zęby?
Przerażony odwraca powoli głowę i widzi stojącego w drzwiach księdza proboszcza!
Szczena mu opadła a proboszcz:
- SUTANNĘ w zęby!
haaaaaaaaa
.
kondi
Zwłaszcza przed sympatycznym wieczorem pod ciepłą pierzynką z swoją ładniejszą połową
Trzeba to opatentować i puścić producenta błękinej męskiej nadziei na cud z torbami
Zwłaszcza przed sympatycznym wieczorem pod ciepłą pierzynką z swoją ładniejszą połową
Trzeba to opatentować i puścić producenta błękinej męskiej nadziei na cud z torbami
lilka, moja mała tak ostro sie wzięła za malowanie jaj, że jak tak dalej pójdzie, to nie wiem z czym ja tam pójdę - chyba z solą i chlebem i moze kiełbasa
iha iha
MAX BOBUDKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35 ? ?
kondi
Kup jej takie duże styropianowe to ona będzie miała zajęcie a wy niebanalne ozdoby świąteczne
Kup jej takie duże styropianowe to ona będzie miała zajęcie a wy niebanalne ozdoby świąteczne
ihaaaa
i to zanim przyjdzie ustawa smieciowa, bo cholera wie, gdzie to sklasyfikowac
55,56,58
dostane np.10 zdrapek w kolekturze ale z zafoliowanej paczki? wie ktoś?
Lila
może u maxa jest taki mechanizm pobudki jak w tych durnych amerykańskich komediach gdzie świat się dookoła wali a gościu śpi i dopiero na dźwięk otwieranej puszki Budweisera budzi się
może u maxa jest taki mechanizm pobudki jak w tych durnych amerykańskich komediach gdzie świat się dookoła wali a gościu śpi i dopiero na dźwięk otwieranej puszki Budweisera budzi się
hehe
epoka lodowcowa nadchodzi iha iha
;*
a właśnie, że nie medea,
bo u nas sam musze to zagospodarować, w związku z tym juz szykuje listę produktów i opakowań w jakich je kupować - jaja z biedronki odpadna
bo u nas sam musze to zagospodarować, w związku z tym juz szykuje listę produktów i opakowań w jakich je kupować - jaja z biedronki odpadna
- Halo, gdzie jesteś?
- W robocie.
- Nie łżyj, gnoju! Słyszę wyraźnie muzykę i pijackie odgłosy!
- To może też wreszcie do ciebie dotrze, że jestem kelnerem!
- W robocie.
- Nie łżyj, gnoju! Słyszę wyraźnie muzykę i pijackie odgłosy!
- To może też wreszcie do ciebie dotrze, że jestem kelnerem!
Dawać "Małpi Gaj" z losowaniem.. .
.................................................
.................................................
iha iha
siema wn
wie ktoś?! czy dostane kilka zdrapek z zafoliowanej paczki? czy dopiero jak się skończy otwarta paczka?
kondi
Wiesz u mnie co roku jakiś maluch targa wielki z jego perspektywy koszyczek z taką dużą kinder niespodzianką czyli strusie nikogo nie zdziwi. Z pewną taką nieśmiałością przyznaję się, że ja także sobie taką sprawiam i szczerząc się jak szczerbaty do sucharów sprawdzam jaką zabawkę skrywa
Wiesz u mnie co roku jakiś maluch targa wielki z jego perspektywy koszyczek z taką dużą kinder niespodzianką czyli strusie nikogo nie zdziwi. Z pewną taką nieśmiałością przyznaję się, że ja także sobie taką sprawiam i szczerząc się jak szczerbaty do sucharów sprawdzam jaką zabawkę skrywa
owoce i warzywa bede im kładł luzem na maszynie, bo ta folia zapycha mi chyba 1/2 kosza
Lila.. .
..........................................
..........................................
wiesiek
U mnie tylko dwóch kolektorów pozwala wybierać numerki zdrapek, więc nawet nie śmię myśleć jakby zareagowali na taką prośbę
A na serio to raczej nie no chyba że paczkę bierzesz
U mnie tylko dwóch kolektorów pozwala wybierać numerki zdrapek, więc nawet nie śmię myśleć jakby zareagowali na taką prośbę
A na serio to raczej nie no chyba że paczkę bierzesz
Franek.. .
................
................
wiesiek nie smutaj
a nie ukradniesz jej tej paczki
wyrwij jej tą paczke
a nie ukradniesz jej tej paczki
wyrwij jej tą paczke
przywal jej kasą w łeb
i nożem pod żebro
Hura.. .
.........................................
W Lotto.de...kumulacja 7 o0o o0o euro.
/około 30 milionów pln/.
-----------------------------------------------
.........................................
W Lotto.de...kumulacja 7 o0o o0o euro.
/około 30 milionów pln/.
-----------------------------------------------
medea a może zrób w tym roku tak jak u mnie . Każdy co zasiada przy świątecznym śniadaniu ma przy talerzu jajko z niespodzianką i po śniadaniu każdy sprawdza jaka jest zabawka . trochę to takie jak wróżba ale przyjemne
medea a jak będzie tam główna wygrana w tej jednej z 10zdrapek ?
Emerytka jest w Niemczech, to niech wygra te miliony.. .
....................................................
....................................................
Dawać losowanie.. .
................................
................................
franek
Polska to Ameryka Łacińska u nas nie ma więzień dla VIP`ów.
A co mi z głównej wygranej jak garować będę a koledzy spod celi wiedząc, że z milionerem siedzą zaczną haracz na szlugi i czaj zbierać
Polska to Ameryka Łacińska u nas nie ma więzień dla VIP`ów.
A co mi z głównej wygranej jak garować będę a koledzy spod celi wiedząc, że z milionerem siedzą zaczną haracz na szlugi i czaj zbierać
lila
w kontekście - 1464941 - przyznam - nie przewijałem dalej - dobrze się czujesz ?
w kontekście - 1464941 - przyznam - nie przewijałem dalej - dobrze się czujesz ?
kochajcie sie bracia i siostry
cytat
ksiądz edward
cytat
ksiądz edward
1. Głódz ma... 10 000 emerytury.
>> Na odprawę dostał.... 250 000 pln.
........................................
>> Na odprawę dostał.... 250 000 pln.
........................................
dawać
losowanie
losowanie
medusia
karwaaa
karwaaa
karwaaa
23 powinna oraz 33 , 40
55,56,58
Nawet ...80 000 łapówki trzeba dać arcybiskupowi, by zostać proboszczem w dochodowej parafii.. .
...........................................
...........................................
02-22-19-23 / 09-18-27-36 / 12-24-36-48 / 02-14-72 / 53-56-59 /
brzydko wygląda w tym rozkloszowanym...