Wpisy 1 464 796 – 1 464 895
25 marca 2013 12:44 → 25 marca 2013 13:25, 100 wpisów
wasyl
bierze
wszystko
nawet
to
co na
drzewo
ucieka
bierze
wszystko
nawet
to
co na
drzewo
ucieka
angierski wczoraj klimatolog sie wypowiadał ze u nas bedą tylko 2 pory roku zima i lato ze względu na zmiany klimatyczne...długie zimy i upalne lata...
islandorka no chyba że jakiś pijany gej sie trafił i stwierdził że mu się ta twarz boksera podoba
Lilcia o to chodzi o to chodzi...
no ciekawe co na to sama zainteresowana...
Lilcia to ile jeszcze do terminu bo cos chyba kwiecień???
za ładne sie nie biore bo maja syfa
te brzydsze mam wieksze szanse
te brzydsze mam wieksze szanse
wasyl
gwałt to też przemoc i zmuszenie do określonego zachowania , może powiedział dawaj kasę bo jak nie to kopa w doope
no to trza anonima do sejmu wysłać...
uciekam do pracy
pa do wieczorka
pa do wieczorka
franio tylko słucha i sie uczy...
wasyl badz grzeczny...
hehe
islandorka
islandorka
Lilcia no to świeta doma raczej...chyba zeby...różnie to bywa
wasyl wykopaj tam co
...
Nawet prezesa po du pie
...
Nawet prezesa po du pie
Lilcia to na prawde będą bliżniaki bo cos tu wspominali???
Grodzka by le czego nie nosi , jako że był wcześniej w ZSMP i nosił czerwony krawat to teraz nosi czerwone majtki i takiż sam biustonosz , zakłada je na przemiennie bo rozmiar ten sam
cześć
wszystkim
siemka
ściemka
wszystkim
siemka
ściemka
śćiemka
ściemka
ściemka
do losowanka czas na
siema franek , baw się grzecznie i aby nie małym , bo mały to łobuz i jeszcze cie opluje
jackwar okej
masz odemnie buziaka za to
masz odemnie buziaka za to
jackwar
ty świntuszku
tylko jedno ci w głowie
ti ti ti
ty świntuszku
tylko jedno ci w głowie
ti ti ti
trzy pewniaki sie spotkały jedna lesba dwa ***y
55 , 56 , 58
55 , 56 , 58
zgredzie jesteś ?
lubisz ciągi liczb i masz do nich nosa. Co wybrałbyś na najbliższe losowania z tych:
[02,03,04][47,48,49], bo spodziewam się ich w przeciągu 4 losowań
[02,03,04][47,48,49], bo spodziewam się ich w przeciągu 4 losowań
cześć kondi hehe
kondi a kto lubi ciągi ?
ty franek lubisz,
cholera nie wkierwiajta mnie zaraz po koncu postu
cholera nie wkierwiajta mnie zaraz po koncu postu
2,3,4 interesujące
myśle też o ciągach
z 50-ek kurffa ? No bez kitu
z 50-ek kurffa ? No bez kitu
52,53,54, + 55 , 56 , 58
możecie tu wklejać linki ? kurde bo mi daje dziwne komunikaty , może mam wirusa , grypy mam na pewno
no i jeszcze
23 , 35 , 78,79
23 , 35 , 78,79
jackwar chyć się kogoś innego
tęsknota za grandą na czacie
kogoś coś swędzi
medea
zimno to jest wszedzie a i kuwizna człowieka strzela, bo ileż ta zima bedzie jeszcze sie tu panoszyc??
zimno to jest wszedzie a i kuwizna człowieka strzela, bo ileż ta zima bedzie jeszcze sie tu panoszyc??
kondi teraz już niebędzie ni ch***
brał lub dawał ptakom do pyska coś ciepłego a teraz grypa trza było się zabezpieczyć !
Rydzyk, pop i rabin opowiadają, co każdy z nich robi z pieniędzmi zbieranymi na tacę.
Rabin: - Ja rysuję kółko wielkości tacy i podrzucam pieniądze. Co spadnie do kółka, to dla Boga, a reszta dla mnie.
Pop: - Ja rysuję kreskę i podrzucam pieniądze. Co spadnie na prawo to dla Boga, a to po lewej jest dla mnie.
Rydzyk: - Ja tak samo podrzucam pieniądze do góry. Co Bóg złapie, to jego!
Rabin: - Ja rysuję kółko wielkości tacy i podrzucam pieniądze. Co spadnie do kółka, to dla Boga, a reszta dla mnie.
Pop: - Ja rysuję kreskę i podrzucam pieniądze. Co spadnie na prawo to dla Boga, a to po lewej jest dla mnie.
Rydzyk: - Ja tak samo podrzucam pieniądze do góry. Co Bóg złapie, to jego!
franek , po prostu utkwił mi w pamięci twój opis puszczania bąków
kondi
Jedyne pocieszenie takie, że chociaż w odróżnieniu od innych mojej dolince granicy pogórza sudeckiego i polskich nizin póki co nie musieliśmy jeszcze w marcu wykopywać się spod śniegu
Jedyne pocieszenie takie, że chociaż w odróżnieniu od innych mojej dolince granicy pogórza sudeckiego i polskich nizin póki co nie musieliśmy jeszcze w marcu wykopywać się spod śniegu
lila
- Zając ile ty ważysz? - pyta go królik. - 5 kilo. - Ale zając tak bez jaj? - Bez jaj to 4 kilo.
cześć wiesiek