Wpisy 1 459 606 – 1 459 705
22 marca 2013 10:31 → 22 marca 2013 11:15, 100 wpisów
ja bardzo lubie drapac Ex.p ale ostatnio puste losy są, czekam na krzyzowke XXL
wiesiek
wiesiek
ja nie odgarniam sniegu bo nie cierpie zimna, latem bym mogla odgarniac
jandzia , wkurzają mnie bo kobicina już nie ma zdrowia a drugie dziecko im bawi
wiem jak to jest jackawr, to młode pokolenie to bardzo roszczeniowe jest, my dla nich wszystko a oni dla nas niewiele
jackwar nie lubie morza, boje sie wody, chciałabym mieszkac w gorach
cześć
dziewczyny
dziewczyny
ja na swoje dzieci nie mogę narzekać może dla tego że jeszcze nie mam wnuków
------
.......................................................
.......................................................
jackwar moje dzieci poza granicmi kraju, wiec wnuków mi brakuje bardzo
jandzia , ja też się boje wody a góry to trzeba lubić .
Jak wygram kase to wyprowadzam się z wawy , zakładam wiatrak ,kolektory i mam wszystkich gdzieś .
Jak wygram kase to wyprowadzam się z wawy , zakładam wiatrak ,kolektory i mam wszystkich gdzieś .
jak się ma rodzine daleko to się tęskni , nie możesz zamieszkać z nimi ?
jackwar ja tez bym zniknełą z gdanska, nie lubie tego miasta, a gory kocham
Ulala.. .
Prawdopodobnie to będzie liczba ....27.
..........................................
Prawdopodobnie to będzie liczba ....27.
..........................................
Franek , nie smuć się , nie posłuchałeś się mnie to trudno , jakoś to będzie .
jackwar
Wczoraj u Drzyzgi w programie był niezły kwiat młodzieży polskiej. Facet ma 20 lat nieukończoną szkołę średnią, którą kończy zaocznie (jak przyznał od września był na zajęciach całe 3 razy). Dziewczynę ma i na kwiaty, imprezy oraz prezenty typu biżuteria wyłudza pieniadze od mamusi, która od lat siedzi w Niemczech na saksach w rolnictwie. Ale do robót publicznych nie pójdzie bo to mu uwłacza
Wczoraj u Drzyzgi w programie był niezły kwiat młodzieży polskiej. Facet ma 20 lat nieukończoną szkołę średnią, którą kończy zaocznie (jak przyznał od września był na zajęciach całe 3 razy). Dziewczynę ma i na kwiaty, imprezy oraz prezenty typu biżuteria wyłudza pieniadze od mamusi, która od lat siedzi w Niemczech na saksach w rolnictwie. Ale do robót publicznych nie pójdzie bo to mu uwłacza
jackwar nie moge bo anglia nie dla mnie, słąbo znam jezyk, i klimat nie moj,a tu mam wielu przyjaciol i po prostu jestem u siebie, a tam czuje sie obco
dziś dodatkowo oprocz 7mki wysyłam taka 5tki:50,5,51,7,64...co wy na to?
Z tego co widać na mapach pogodowych wynika, ze przez 2 lub 3 dni w Polsce w nocy będą...SYBERYJSKIE MROZY.. .
................................................
................................................
jandzia , czytam blogi polaków za granicą i tam jest inne życie , jak cie tu nic nie trzyma to wal do nich , może im byś pomogła . Języka tam się nauczysz .
jackwar przesiadziałąm tam w sumie kilka lat.Znasz powiedzenie ze nie przesadza sie starych drzew
sie ma
witam wszystkich
ide w mapki zaraz wracam
witam wszystkich
ide w mapki zaraz wracam
madea , teraz ta młodzież to ma wszystko gdzieś , jeszcze ci co za młodu ciężko w domu pracowali to coś umieją ale w większości uciekają z kraju .Zostają ci co w życiu mieli łatywo i ktoś za nich pracował , praca to dla nich be , w domu miał wszystko , o nic sie nie martwili , mama z tatą wszystko dali .
JANDZIA zostaw męza
tam sobie nowego znajdziesz
wszyscy co wyjechali
to ich zwiazki po roku sie rozpadaja
zdrady i kasa bije do głowy
tam sobie nowego znajdziesz
wszyscy co wyjechali
to ich zwiazki po roku sie rozpadaja
zdrady i kasa bije do głowy
trisetum
Jandzia , mąż to podstawa i się teraz nie dziwię Więc kiedyś wyjedziecie w te góry .
jackwar ja sie tam napatrzyłam na te nasza młodziez i bardzo mi ich szkoda, biedaki sie zachłysneły wolnoscia, i robią to czegu tu by im rodzice rbic nie pozwolili.
wasyl , przestań , wyjechali bo już tu te związki były chore , a tam zobaczyli inne życie .
wasyl ja ze swoim mezem tworze dobre stare małzensrwo
jackwar nie wyjediemy bo moj mąz kocha wode, i od lat uprwaie surfing
jackwar nie wyjediemy bo moj mąz kocha wode, i od lat uprwaie surfing
Jandzia ale tam młodzież jest taka sama , z opisów rodaków jest po prostu od dzieciństwa nieszczęśliwa . Chyba że my mamy inne wyobrażenie o wychowywaniu .
Witajcie mam na jutro trzy tematy na pracę kontrolną: 1) ochrona przeciwpożarowa 2) ergonomia 3) analiza statystyczna z działalności gospodarczej który i nie mogę znaleźć o jakim najlepiej napisać ?
Jandzia , no to masz problem musicie do szkocji , góry i może w jednym
krzysztof , to są tematy poważne , w zależności jaka szkoła i jaki kierunek można do nich różnie podejść
Jaki cisek nasz moje nazwisko ?
krzysztof masz internet to korzystaj, ja bym napisała na temat ochrony przeciwpozarowj
funfel wyjechał jako spawacz
zarabia 16tys pln
rozłonka 2500 pln --- za to ze nie widzi zony
rodzinne 1200 pln --- o to jest rodzinne
o i to sa zarobki
zarabia 16tys pln
rozłonka 2500 pln --- za to ze nie widzi zony
rodzinne 1200 pln --- o to jest rodzinne
o i to sa zarobki
a u nas
porażka tuskomani
Że co ochrona ?
oddajcie lepera clona
To czemu jak się wam nie podoba nic z tym nie robicie ?
Jaki cisek znasz moje nazwisko ?
jandzia ale jak ktoś pracuje stać go na godne życie , pomyśl czy u nas przeciętny kowalski sam utrzyma dom ?
jandzia pewnie ze tak kasa fuj
zycie to jest to
zycie to jest to
Ty jaki cisek o co ci chodzi ?
wasylku kasiorka jest wazna, ale nich nie przysłoni nam innych waznych zyciowych spraw
To czemu nie protestujecie ? Jak wam się nie podoba wszystko ? A co wam się nie podoba u nas ?
Jaki Cisowski ? Jak masz na imię ?
krzysio , po pierwsze podatki , rosną co róż są nowe , po drugie prawo , nie dla wszystkich jednakowe , gnębi kowalskiego a cwaniaki sie śmieją .
Co ?
pieniadze szczescia nie dają
ale zadarmo nie da sie żyć w tym kraju
ale zadarmo nie da sie żyć w tym kraju
jackwar masz racje tam są inne warunki zyciowe, zyje sie łątwiej, poczynajac od opieki panstwa a konczac na wyborze pracy.No wogóle nie ma co porownywac do polski
Krzysztof c wejdz na ten link
http://nk.pl/#profile/21135954?referer=sz_p
http://nk.pl/#profile/21135954?referer=sz_p
I co teraz ?
estek a cos sie krzysztofa uczepił,dochodzenie prowadzisz czy co? o sobie moze powiedz
A w Polsce jakie aktualnie bezrobocie ?
Właśnie !!!
estek no powiesz jak masz na imię ?
ostatnio ts.
nie daję zarobic {{wsciekly}
ale nie mam zadnej szansy na wygraną
niegrając wygrywam
nie daję zarobic {{wsciekly}
ale nie mam zadnej szansy na wygraną
niegrając wygrywam
A po co dałeś mi link ?
To nie znam raczej ? A ty mnie ?