Wpisy 1 459 506 – 1 459 605
22 marca 2013 09:42 → 22 marca 2013 10:31, 100 wpisów
wczoraj na 6 bordowych puste wszystkie,i dziś kupuje reszte nie ma bata
drapek jak juz wczoraj pisałem w ciagu 3-2 dni z całej okolicy ktoś wykupił all bordowe drapki
nie czytam wstecz to nie wiem, jak przynajmniej jednej z tych pensji nie wypłacą, to zrobię całkowity strajk na drapki po 5zł na dłuższy czas
odbija się mi frytkami
drapek jak bedzie napis 2 x pensja to nawet nie mrugnę okiem ja do 2 tys ew, sie pochwale wygranymi
tri
w bitwie na 300zł paczka/ wygrane gwarantowane są za ok. 125zł
w bitwie na 300zł paczka/ wygrane gwarantowane są za ok. 125zł
dziś ostatni raz kupuje zdrapke za 5 zł i koniec,wczoraj sie pytałem jak tam kasa na zycie idzie czy sa jakies wygrane to mi powiedziała ze czasem ktoś kupi ale jeszcze złotówki nie wypłacała wygranej
drapek pon miałem 27,28 J wylosowali 29 sroda miałem 27,29 wylosowali 30 no ***a ile mozna w ciula robić ludzi
...jeszcze pały mi chciały pod bankiem wlecpic mandat za parkowanie
ale muszę wam powiedzieć że masowo łapią u mnie pieszych szczególnie jak przejdą poza pasami - widać taki prikaz rostowskiego
ja w Dęblinie rok temu zapłaciłem 50 zł za przejście drogą a pasy 100 m dalej a chciał mi 100 wlepić co za pajac tak daleko z piwami mi sie nie chciało leciec
tri
niedaleko mnie jest komplesks szkół średnich i na uczniach zarabiają- ale robią to masowo- nigdy tak często tam nie stali
niedaleko mnie jest komplesks szkół średnich i na uczniach zarabiają- ale robią to masowo- nigdy tak często tam nie stali
a na drugi dzie szef leciał po piwa i to samo w tym samym miejscu go złapali
trist
Posty: 143 Przechodzenie przez jezdnie poza przejściem dla pieszych
Art 13 PRD
pkt 2.
"Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, gdy odległość od przejścia przekracza 100 m. Jeżeli jednak skrzyżowanie znajduje się w odległości mniejszej niż 100 m od wyznaczonego przejścia, przechodzenie jest dozwolone również na tym skrzyżowaniu."
Posty: 143 Przechodzenie przez jezdnie poza przejściem dla pieszych
Art 13 PRD
pkt 2.
"Przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, gdy odległość od przejścia przekracza 100 m. Jeżeli jednak skrzyżowanie znajduje się w odległości mniejszej niż 100 m od wyznaczonego przejścia, przechodzenie jest dozwolone również na tym skrzyżowaniu."
mecz dzisiaj,skoki,jeszcze kowalczyk biegnie to ile tych piw trzeba dzisiej kupic?
Witam ponownie tym razem z firmy matki po wypełnieniu obowiązków osoby pracującej dodatkowo na umowę zlecenia
Teraz jeszcze 8 godzin do 18-stej i .... weekend
Teraz jeszcze 8 godzin do 18-stej i .... weekend
Ja wczoraj miałam jakieś zaćmienie w kolekturze bo zakreśliłam całkiem fajne liczby zupełnie inne od tych na profilu no i 24 złote jest czyli po odjęciu kosztów gry 10 złotych do przodu
W Koniczynce dotychczas na 10 sztuk 2 x 3 złote no i 1x 1 zł
W Kasie na życie 20 złotych na nr 37 czyli mój wiek
W Koniczynce dotychczas na 10 sztuk 2 x 3 złote no i 1x 1 zł
W Kasie na życie 20 złotych na nr 37 czyli mój wiek
medea a do ilu numerków jest ta kasa ? zmieszcze się ze swoimi 47 ?
jackwar
Nie mam wyjścia w samorządówce jak zwykle czyli jak rząd karze oszczędzać to nam szeregowym już od pięciu lat nie dali nawet złotówki podwyżki i w niepokojącym tempie zbliźam się do minimalnej krajowej. Kocham swoją pracę i by ją wykonywać kasę muszę gdzieś zarabiać. Taka polska kwadratura koła
Nie mam wyjścia w samorządówce jak zwykle czyli jak rząd karze oszczędzać to nam szeregowym już od pięciu lat nie dali nawet złotówki podwyżki i w niepokojącym tempie zbliźam się do minimalnej krajowej. Kocham swoją pracę i by ją wykonywać kasę muszę gdzieś zarabiać. Taka polska kwadratura koła
medea , ta moja znajoma też dorabia po godzinach ale już nie daje rady , dzieci dom i chce zrezygnować z dodatków .
jandzia
Moim zdaniem ruszą śpiochy czyli albo 3,18,33 albo 14,68,72
Moim zdaniem ruszą śpiochy czyli albo 3,18,33 albo 14,68,72
ja na razie wybrałem 22 liczby , nie wiem co wywalić , mam dziś mętlik w głowie
jackwar
Ja jestem samotna więc mogę sobie pozwolić na rezygnację z życia osobistego na rzecz większej kasy, ale też mam powoli dosyć choćby tego, że jak nawet mam urlop to i tak do tej drugiej pracy na zlecenie muszę iść
Ja jestem samotna więc mogę sobie pozwolić na rezygnację z życia osobistego na rzecz większej kasy, ale też mam powoli dosyć choćby tego, że jak nawet mam urlop to i tak do tej drugiej pracy na zlecenie muszę iść
moje to
1,6,7,8,9,11,15,17,20,22,26,34,37,42,44,48,49,51,55,61,65,70,76,79
1,6,7,8,9,11,15,17,20,22,26,34,37,42,44,48,49,51,55,61,65,70,76,79
agataa , do mojej cioci pod wawą też przychodzi jeden do odwalania śniegu ale za każde przyjście to bierze 20
Gracz z miejscowości Bielsko-Biała wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Warszawa wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Raport z ostatniej chwili :
Na 4 koniczynki o nr 11,12,5,23 trzy trafione czyli 12,5,23 co prawda tylko zwrot, ale jest się za co bawić dalej, czyli moja szurnięta teoria grania na numery wygrywające ma jednak jakiś sens przynajmniej czasami
Na 4 koniczynki o nr 11,12,5,23 trzy trafione czyli 12,5,23 co prawda tylko zwrot, ale jest się za co bawić dalej, czyli moja szurnięta teoria grania na numery wygrywające ma jednak jakiś sens przynajmniej czasami