Wpisy 1 459 175 – 1 459 274
21 marca 2013 23:07 → 21 marca 2013 23:47, 100 wpisów
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
wynik będzie zależał od tego
czy Lewandowski zechce pobrudzić getry, czy nie
no comment
czy Lewandowski zechce pobrudzić getry, czy nie
no comment
Od 02.10.09 wydałem na loterie bez zdrapek licząc 423 zł. A jest tu teraz może ola262 ?
jackwar..kto grał tyle zakładów..1000..nie mów tak ..ty graj sam real i wróc tu chata i co było mozesz nic trafić
Widzieliście jej profil i zdjęcie ?
Jak ? Znacie olę262 ?
Ładna prawda z niej kobieta.
Po jakich numerach ? O jakie ci zdrapki chodzi a przed wszystkim mi przeważnie sprzedawca podaję zdrapkę a to wtedy samemu trzeba pewnie losować tak ?
Ludzie patrzę przez okno i zgadniecie co widzę ? Na drogę .
No wiecie co ?
No wiecie co widzę ?
Ale na co pewniaki ?
Znowu biało i śnieg pada a tak czułem że to nie koniec zimy !!! A podobno dzisiaj jest kalendarzowa wiosna ciekawe kiedy dzieci marzannę pójdą topić w kwietniu ? Ciekawe czy to będą moje pierwsze urodziny śnieżne 24.04 ?
Gdzie ta wiosna ja się pytam ? .
Kiedy przyjdzie w maju ?
Prawdziwa zima znowu w ten weekend. W Rzeszowie w niedzielę rano znowu -20 zapowiadają.
Koniec tygodnia będzie wyglądać w pogodzie dokładnie tak samo, jak to miało miejsce przed tygodniem. Najpierw spadnie 20-30 cm śniegu, a następnie temperatura spadnie do minus 20 stopni.
Póki co o wiośnie możemy zapomnieć, bo przed nami kolejne potężne uderzenie zimy przed którym uprzedzamy od soboty.
Szczególnie da się ono we znaki mieszkańcom południowej i południowo-wschodniej Polski, których już po raz drugi czekają śnieżyce z prawdziwego zdarzenia. Weekend z kolei minie pod znakiem tęgiego mrozu.
Zmiany w pogodzie zaczną się w czwartek (21.03) w godzinach popołudniowych, kiedy opady deszczu występujące w województwach południowych i południowo-wschodnich zaczną przechodzić w deszcz ze śniegiem, a wraz z coraz większym spadkiem temperatury w sam śnieg.
Ochłodzenie może przebiegać gwałtownie, dlatego niewykluczone są lokalne burze, a zwłaszcza porywisty wiatr. Do wieczora opady śniegu, chwilami intensywne, sięgną również dzielnic centralnych.
Przez całą noc śnieżyc i zawiei śnieżnych spodziewamy się przede wszystkim w woj. śląskim, małopolskim, podkarpackim, lubelskim, świętokrzyskim, mazowieckim i łódzkim.
Nadal jednak najmocniej sypać będzie w pasie od Katowic przez Kraków i Rzeszów po Lublin. Dopiero w piątek (22.03) rano opady zaczną słabnąć na Górnym Śląsku, w Małopolsce i na Ziemi Łódzkiej. Przez większą część dnia nadal będzie obficie sypać na Podkarpaciu, Lubelszczyźnie, Ziemi Świętokrzyskiej i na Mazowszu.
Opady powinny tam się zakończyć dopiero w nocy z piątku na sobotę (22/23.03). W tym czasie w pozostałych regionach kraju również opady śniegu, ale zdecydowanie słabsze.
Do soboty (23.03) spodziewamy się w regionach zachodnich i północnych przyrostu pokrywy śnieżnej o 2-5 cm, a w centrum do 5-10 cm śniegu. Najwięcej śniegu przybędzie na południu i południowym wschodzie, przeważnie od 15 do 25 cm, ale miejscami powyżej 30 cm, zwłaszcza w południowej Małopolsce, na Podkarpaciu i południu Lubelszczyzny.
Uprzedzamy kierowców, aby nie wyjeżdżali na drogi w tej części Polski, jeśli nie jest to konieczne. Warto też pomyśleć o zamknięciu szkół i niektórych zakładów pracy, aby nie narażać nikogo na niebezpieczeństwo podróżowania po zasypanych drogach.
To jednak jeszcze nie koniec, bo w weekend czeka nas fala siarczystych mrozów. W sobotę (23.03) nad ranem temperatura w całym kraju spadnie do co najmniej minus 10 stopni.
Na zachodzie, wschodzie i w centrum będzie przynajmniej minus 15 stopni, a na północy i północnym wschodzie minus 20 stopni. Przy gruncie możliwe są spadki do nawet minus 25 stopni. To zdecydowanie jedne z najniższych temperatur, jakie kiedykolwiek wystąpiły w ostatniej dekadzie marca, co świadczy o wyjątkowości tego zjawiska.
W niedzielny (24.03) poranek w całej Polsce około minus 15 stopni, na południowym wschodzie nawet minus 20 stopni, a lokalnie w rejonie Karpat do minus 25 stopni. Czyli sytuacja identyczna do tej z ostatniego weekendu, kiedy najzimniej było w Małopolsce, zwłaszcza w kotlinach górskich. W pełni dnia mróz również w całym kraju, przeważnie rzędu minus 3-5 stopni.
Póki co o wiośnie możemy zapomnieć, bo przed nami kolejne potężne uderzenie zimy przed którym uprzedzamy od soboty.
Szczególnie da się ono we znaki mieszkańcom południowej i południowo-wschodniej Polski, których już po raz drugi czekają śnieżyce z prawdziwego zdarzenia. Weekend z kolei minie pod znakiem tęgiego mrozu.
Zmiany w pogodzie zaczną się w czwartek (21.03) w godzinach popołudniowych, kiedy opady deszczu występujące w województwach południowych i południowo-wschodnich zaczną przechodzić w deszcz ze śniegiem, a wraz z coraz większym spadkiem temperatury w sam śnieg.
Ochłodzenie może przebiegać gwałtownie, dlatego niewykluczone są lokalne burze, a zwłaszcza porywisty wiatr. Do wieczora opady śniegu, chwilami intensywne, sięgną również dzielnic centralnych.
Przez całą noc śnieżyc i zawiei śnieżnych spodziewamy się przede wszystkim w woj. śląskim, małopolskim, podkarpackim, lubelskim, świętokrzyskim, mazowieckim i łódzkim.
Nadal jednak najmocniej sypać będzie w pasie od Katowic przez Kraków i Rzeszów po Lublin. Dopiero w piątek (22.03) rano opady zaczną słabnąć na Górnym Śląsku, w Małopolsce i na Ziemi Łódzkiej. Przez większą część dnia nadal będzie obficie sypać na Podkarpaciu, Lubelszczyźnie, Ziemi Świętokrzyskiej i na Mazowszu.
Opady powinny tam się zakończyć dopiero w nocy z piątku na sobotę (22/23.03). W tym czasie w pozostałych regionach kraju również opady śniegu, ale zdecydowanie słabsze.
Do soboty (23.03) spodziewamy się w regionach zachodnich i północnych przyrostu pokrywy śnieżnej o 2-5 cm, a w centrum do 5-10 cm śniegu. Najwięcej śniegu przybędzie na południu i południowym wschodzie, przeważnie od 15 do 25 cm, ale miejscami powyżej 30 cm, zwłaszcza w południowej Małopolsce, na Podkarpaciu i południu Lubelszczyzny.
Uprzedzamy kierowców, aby nie wyjeżdżali na drogi w tej części Polski, jeśli nie jest to konieczne. Warto też pomyśleć o zamknięciu szkół i niektórych zakładów pracy, aby nie narażać nikogo na niebezpieczeństwo podróżowania po zasypanych drogach.
To jednak jeszcze nie koniec, bo w weekend czeka nas fala siarczystych mrozów. W sobotę (23.03) nad ranem temperatura w całym kraju spadnie do co najmniej minus 10 stopni.
Na zachodzie, wschodzie i w centrum będzie przynajmniej minus 15 stopni, a na północy i północnym wschodzie minus 20 stopni. Przy gruncie możliwe są spadki do nawet minus 25 stopni. To zdecydowanie jedne z najniższych temperatur, jakie kiedykolwiek wystąpiły w ostatniej dekadzie marca, co świadczy o wyjątkowości tego zjawiska.
W niedzielny (24.03) poranek w całej Polsce około minus 15 stopni, na południowym wschodzie nawet minus 20 stopni, a lokalnie w rejonie Karpat do minus 25 stopni. Czyli sytuacja identyczna do tej z ostatniego weekendu, kiedy najzimniej było w Małopolsce, zwłaszcza w kotlinach górskich. W pełni dnia mróz również w całym kraju, przeważnie rzędu minus 3-5 stopni.
Czy to normalne jest ? A wy z jakich części Polski jesteście ja województwo Warmińsko - Mazurskie. A jeszcze z około dwóch tygodni temu na boisku za polem naszym graliśmy i na orliku. Wtedy lamp nie zapalali a teraz jak śnieg i zimno jest to na boisku nie orliku tylko tym drugim światło palą rozumie to ktoś coś z tego ?
Zaraz dam !!!
Ja i torsan z południa polski tak że wiesz... u nas jest najgorzej... teraz nadal w wielu miejscach zaspy po kolana.
Pasko-znasz jakąś fajną kol. w Rzeszowie gdzie w miare dają wygrać?
Realnie ?
czesc obecnym , w multi przstalem grac kilka lat temu chociaz mialem wygrane takie jak 14.000 zl rafione 5/5 ze staka x20 za 50 zl , mialem 8/9 czyli 2000 zl , 6/7 ze stawka x10 rowniez wygrana byla 2000 zl i wiele innych , gdzie wygrane byly po kilkaset zlotych , ale porzucilem to na korzysc obstawiania meczow pilkarskich , tenisa , siatkowki , czyli generalnie typowania wydarzen sportowych , i powiem wam ,ze lepiej na tym wychodze , w multi lotka trafialy sie wygrane , ale to bylo raz na kilka miesiecy , to co wymienilem wyzej to bilans gry chyba ok.10 lat , doszedlem do wniosku ,ze moze juz wyczerpalem swoja pule na ta gre , ponadto szanse wygrania tam sa nieduze w stosunku do zakladow sportowych , w grach liczbowych sa miliony kombinacji ,a np.w meczu pilkarskim tylko trzy , w tenisie tylko dwie , wiec sznase sa duzo wieksze , oczywiscie wygrane sa duzo nizsze , ale systematyczniejsze , wysylam kupony praktycznie codziennie , 1-2 na same mecze pilkarskie na 8-10 spotkan i na nich gramw kumulacji ,a ponadto codziennie wybieram sobie przynajmniej jeden mecz , na ktory gram obstawiajac jeden wynik tylko , pop rozsadnym i przemyslanym wyborze mozna praktycznie codziennie wygrac jakies pieniadze , a w niedziele czy sobote kiedy graja wszystkie ligi europejskie nawet udaje mi sie wygrywac na 3-4 meczach ,obstawiajac je pojedynczo w odstepach 2-3 godzin , dzisiaj byl kiepski wybor i gralem w lige singapurska , pierwszy raz w zyciu , chwila glowkaowania i postawilem 55 funtow / mieszkam i pracuje w uk od 7 lat / na druzyne przyjezda i wygrana wyniosla 95 funtow , wiec zysk 40 , jutro mysle postawic takie same pienaidze na szwecje przeciwko irlandii ,zastanawiam sie tez nad chorwacja grajaca przeciwko serbii
Nie wiem ?
Czemu nie mogę dodać zdjęcia ?
Za duże jest.
Dobry wieczór wszystkim
Tu ślask blisko pepiczków teraz -2 bez opadow i zero śniegu
Tu ślask blisko pepiczków teraz -2 bez opadow i zero śniegu
"Pasko-znasz jakąś fajną kol. w Rzeszowie" ?
torsan: odnośnie Twojego pytania, kol. = koleżanka czy kolektura ?
torsan: odnośnie Twojego pytania, kol. = koleżanka czy kolektura ?
stawka na szwecje jest dobra bo 1/2 , graja u siebie i maja ibrahimowicza , ktory jest w wysokiej formie
Jaki cisek ? Kto to jest ?
lizam szarfe
Kto to jest cisek ?
na to bym nie stawial ,portugalia gra w kratke ,zremisowala u siebie z irlandia
Ej wiecie jak dodać zdjęcie ?
Jak zmniejszyć żeby dodać ?
odbija się mi frytkami
a ze wszystkich meczow uwazam , ze szwecja jest najlepszym typem jutro ,, moim zdaniem najpewniejszym , ibrahimowicz jest w wysokiej formie , a ponadto maja dobry , rowny zespol , widzialem ich jak grali tutaj z anglia i zremisowali
To co zrobić ?
Znamy się estek ?
Marcin top ty ?
franek , dobrze że nie jesteś żyrafą , tej jak się odbije to leci i leci , dla tego mają oczy wyłupiaste
Marcin to ty ? O jakiej sztandze ci chodzi ?
ja na swoim kuponie na jutro mam ,zwyciestwo szwecji , zwyciestwo chorwacji , zwyciestwo slowacji , zwyciestwo japoni nad canada , remis wegier z rumunia , remis bosni z grecja , to zagram w kumulacji a pojedynczy mecz obstawie wygrana szwecji
A ja chce w sobotę postawić na remis Juventusu 50 zł i 70 zł na jej wygraną opłaca się ?
Pytam się znamy się ?
Znamy się ?
Dobre kursy są !!!
krzysztof
http://szybkidownload.pl/download/171/kategoria,zmiana-rozmiarow-zdjec.aspx
http://szybkidownload.pl/download/171/kategoria,zmiana-rozmiarow-zdjec.aspx
SKALAR: drogowe są ok, bo drogi czarne... tzn. tak było dzisiaj, bo jutro znowu ma być źle, bo ma spaść świeży śnieg w znaczącej ilości. W każdym bądź razie tydzień temu było nieciekawie na drogach
Remis 3.55 i wygrana 4.90 główka pracuje czyli albo 177.5 albo 363 zł !!! Około oczywiście.
To jak mam pomniejszyć zdjęcie z aparatu ?
odnosnie juventusu napisze ci jutro jak ja to widze , musze przejzec ostatnie mecze tych druzyn , nigdy nie obstawiam wynikow bez wczesniejszej analizy , zwlaszcza gdy graja druzyny rownym sobie poziomem , wtedy to jest chybil trafil , w sobote trafilem 6 meczow , w niedziele 7 , ale wszystkie po glebokiej analizie
W wawie pada śnieg , drogi osiedlowe białe , główne czarne i mokre
Bo kasy mi potrzeba trochę pomógł byś mi ?