Wpisy 1 459 075 – 1 459 174
21 marca 2013 22:41 → 21 marca 2013 23:05, 100 wpisów
Ale agatkaa grałaś naprawdę ? To wychodzi na to że 34 zł wygrałaś !!! Ja wczoraj o 22:15 3/10 i dzisiaj o 14:00 4/10. Ale chyba wrócę do systemu na pięć skreśleń. Tylko żeby ktoś dał ładny typ to na 100 % wyśle.
Lila....
krzysztof c
skąd bierzesz te ilości i wysokości we wpisie ?
wszystkie obstawić ? i tyle Ci wychodzi ?
skąd bierzesz te ilości i wysokości we wpisie ?
wszystkie obstawić ? i tyle Ci wychodzi ?
Lila....nieeeeeeeeee!!! wypijemy po dwa piwka
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
robal, krzysiek chyba patrzy na nasze typy ale pewnosci nie mam. Krzychu napisz dokładnie
Lila...ja też nie od tygodnia nic
Lila...dobranoc
80-latek chce się kochać z żoną. - Ale tylko z prezerwatywą, zaznacza żona.
- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża, przekonuje mąż.
- Ale salmonella od starych jaj
dobranocka
- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża, przekonuje mąż.
- Ale salmonella od starych jaj
dobranocka
Jutro wygra Polska 3:0 Ukraina !!! 

a ile płaca za Polskę ?

a ile płaca za Polskę ?Jutro wygra Polska 3:0 Ukraina !!! 

a ile płacą na Polskę ?

a ile płacą na Polskę ?Panowie , mecz się nie odbędzie !!!!!!!
jak będzie padać to dach może grozić zawaleniem !!!!!
nikt im nie pozwoli grać , ten stadion jest pechowy
jak będzie padać to dach może grozić zawaleniem !!!!!
nikt im nie pozwoli grać , ten stadion jest pechowy
A co tyle śniegu napadało o to mam pomysł jedziemy na stadion dokładnie dach odśnieżać może coś dadzą i będziemy bohaterami co wy na to ?
Spadamdo jutra narka
dobranoc wszystkim
Cały czas monitorujemy ilość śniegu na dachu, zarówno jeśli chodzi o warstwę, jak i jego ciężar. Są specjalne czujniki, to wszystko widać. Na tą chwilę ten śnieg nie zbliżył się do koloru żółtego, jeśli mielibyśmy posłużyć się takiej nomenklatury. Jest cały czas w strefie zielonej. Będziemy to obserwować - zapewnił rzecznik spółki.
Mikołaj Piotrowski z PL 2012 + dodał też, że od 5 marca były już intensywniejsze opady śniegu i ani przez chwilę nie pojawiło się zagrożenie dla dachu. - Na jutro wszystko powinno być OK - podkreślił.
Mikołaj Piotrowski z PL 2012 + dodał też, że od 5 marca były już intensywniejsze opady śniegu i ani przez chwilę nie pojawiło się zagrożenie dla dachu. - Na jutro wszystko powinno być OK - podkreślił.
hmmmm
>>...typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ? <<
"Nasze typy" ? W bilans patrząc - typujących 5/5 było 574 ...
Plus-minus - 154 nicki trafiło 2/5, 220 nicków - 1/5, a 132 nicki miały skuteczność 0/5, to 'zarobek' jest dość mocno przeszacowany
Nie wiem Może to takie poczucie humoru
lila
dobranoc
>>...typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ? <<
"Nasze typy" ? W bilans patrząc - typujących 5/5 było 574 ...
Plus-minus - 154 nicki trafiło 2/5, 220 nicków - 1/5, a 132 nicki miały skuteczność 0/5, to 'zarobek' jest dość mocno przeszacowany
Nie wiem Może to takie poczucie humoru
lila
dobranoc
Bonus Multi Multi: 440 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
krzysztof c
typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ?
SKĄD TO CI SIĘ WZIEŁO?
typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ?
SKĄD TO CI SIĘ WZIEŁO?
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !