Wpisy 1 459 106 – 1 459 205
21 marca 2013 22:48 → 21 marca 2013 23:27, 100 wpisów
Lila...ja też nie od tygodnia nic
Lila...dobranoc
80-latek chce się kochać z żoną. - Ale tylko z prezerwatywą, zaznacza żona.
- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża, przekonuje mąż.
- Ale salmonella od starych jaj
dobranocka
- Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża, przekonuje mąż.
- Ale salmonella od starych jaj
dobranocka
Jutro wygra Polska 3:0 Ukraina !!! 

a ile płaca za Polskę ?

a ile płaca za Polskę ?Jutro wygra Polska 3:0 Ukraina !!! 

a ile płacą na Polskę ?

a ile płacą na Polskę ?Panowie , mecz się nie odbędzie !!!!!!!
jak będzie padać to dach może grozić zawaleniem !!!!!
nikt im nie pozwoli grać , ten stadion jest pechowy
jak będzie padać to dach może grozić zawaleniem !!!!!
nikt im nie pozwoli grać , ten stadion jest pechowy
A co tyle śniegu napadało o to mam pomysł jedziemy na stadion dokładnie dach odśnieżać może coś dadzą i będziemy bohaterami co wy na to ?
Spadamdo jutra narka
dobranoc wszystkim
Cały czas monitorujemy ilość śniegu na dachu, zarówno jeśli chodzi o warstwę, jak i jego ciężar. Są specjalne czujniki, to wszystko widać. Na tą chwilę ten śnieg nie zbliżył się do koloru żółtego, jeśli mielibyśmy posłużyć się takiej nomenklatury. Jest cały czas w strefie zielonej. Będziemy to obserwować - zapewnił rzecznik spółki.
Mikołaj Piotrowski z PL 2012 + dodał też, że od 5 marca były już intensywniejsze opady śniegu i ani przez chwilę nie pojawiło się zagrożenie dla dachu. - Na jutro wszystko powinno być OK - podkreślił.
Mikołaj Piotrowski z PL 2012 + dodał też, że od 5 marca były już intensywniejsze opady śniegu i ani przez chwilę nie pojawiło się zagrożenie dla dachu. - Na jutro wszystko powinno być OK - podkreślił.
hmmmm
>>...typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ? <<
"Nasze typy" ? W bilans patrząc - typujących 5/5 było 574 ...
Plus-minus - 154 nicki trafiło 2/5, 220 nicków - 1/5, a 132 nicki miały skuteczność 0/5, to 'zarobek' jest dość mocno przeszacowany
Nie wiem Może to takie poczucie humoru
lila
dobranoc
>>...typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ? <<
"Nasze typy" ? W bilans patrząc - typujących 5/5 było 574 ...
Plus-minus - 154 nicki trafiło 2/5, 220 nicków - 1/5, a 132 nicki miały skuteczność 0/5, to 'zarobek' jest dość mocno przeszacowany
Nie wiem Może to takie poczucie humoru
lila
dobranoc
Bonus Multi Multi: 440 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
krzysztof c
typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ?
SKĄD TO CI SIĘ WZIEŁO?
typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ?
SKĄD TO CI SIĘ WZIEŁO?
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
pewnie ten co trafił obstawia po 1000 zakładów , częściowo mu się zwraca
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
wynik będzie zależał od tego
czy Lewandowski zechce pobrudzić getry, czy nie
no comment
czy Lewandowski zechce pobrudzić getry, czy nie
no comment
Od 02.10.09 wydałem na loterie bez zdrapek licząc 423 zł. A jest tu teraz może ola262 ?
jackwar..kto grał tyle zakładów..1000..nie mów tak ..ty graj sam real i wróc tu chata i co było mozesz nic trafić
Widzieliście jej profil i zdjęcie ?
Jak ? Znacie olę262 ?
Ładna prawda z niej kobieta.
Po jakich numerach ? O jakie ci zdrapki chodzi a przed wszystkim mi przeważnie sprzedawca podaję zdrapkę a to wtedy samemu trzeba pewnie losować tak ?
Ludzie patrzę przez okno i zgadniecie co widzę ? Na drogę .
No wiecie co ?
No wiecie co widzę ?
Ale na co pewniaki ?
Znowu biało i śnieg pada a tak czułem że to nie koniec zimy !!! A podobno dzisiaj jest kalendarzowa wiosna ciekawe kiedy dzieci marzannę pójdą topić w kwietniu ? Ciekawe czy to będą moje pierwsze urodziny śnieżne 24.04 ?
Gdzie ta wiosna ja się pytam ? .
Kiedy przyjdzie w maju ?
Prawdziwa zima znowu w ten weekend. W Rzeszowie w niedzielę rano znowu -20 zapowiadają.
Koniec tygodnia będzie wyglądać w pogodzie dokładnie tak samo, jak to miało miejsce przed tygodniem. Najpierw spadnie 20-30 cm śniegu, a następnie temperatura spadnie do minus 20 stopni.
Póki co o wiośnie możemy zapomnieć, bo przed nami kolejne potężne uderzenie zimy przed którym uprzedzamy od soboty.
Szczególnie da się ono we znaki mieszkańcom południowej i południowo-wschodniej Polski, których już po raz drugi czekają śnieżyce z prawdziwego zdarzenia. Weekend z kolei minie pod znakiem tęgiego mrozu.
Zmiany w pogodzie zaczną się w czwartek (21.03) w godzinach popołudniowych, kiedy opady deszczu występujące w województwach południowych i południowo-wschodnich zaczną przechodzić w deszcz ze śniegiem, a wraz z coraz większym spadkiem temperatury w sam śnieg.
Ochłodzenie może przebiegać gwałtownie, dlatego niewykluczone są lokalne burze, a zwłaszcza porywisty wiatr. Do wieczora opady śniegu, chwilami intensywne, sięgną również dzielnic centralnych.
Przez całą noc śnieżyc i zawiei śnieżnych spodziewamy się przede wszystkim w woj. śląskim, małopolskim, podkarpackim, lubelskim, świętokrzyskim, mazowieckim i łódzkim.
Nadal jednak najmocniej sypać będzie w pasie od Katowic przez Kraków i Rzeszów po Lublin. Dopiero w piątek (22.03) rano opady zaczną słabnąć na Górnym Śląsku, w Małopolsce i na Ziemi Łódzkiej. Przez większą część dnia nadal będzie obficie sypać na Podkarpaciu, Lubelszczyźnie, Ziemi Świętokrzyskiej i na Mazowszu.
Opady powinny tam się zakończyć dopiero w nocy z piątku na sobotę (22/23.03). W tym czasie w pozostałych regionach kraju również opady śniegu, ale zdecydowanie słabsze.
Do soboty (23.03) spodziewamy się w regionach zachodnich i północnych przyrostu pokrywy śnieżnej o 2-5 cm, a w centrum do 5-10 cm śniegu. Najwięcej śniegu przybędzie na południu i południowym wschodzie, przeważnie od 15 do 25 cm, ale miejscami powyżej 30 cm, zwłaszcza w południowej Małopolsce, na Podkarpaciu i południu Lubelszczyzny.
Uprzedzamy kierowców, aby nie wyjeżdżali na drogi w tej części Polski, jeśli nie jest to konieczne. Warto też pomyśleć o zamknięciu szkół i niektórych zakładów pracy, aby nie narażać nikogo na niebezpieczeństwo podróżowania po zasypanych drogach.
To jednak jeszcze nie koniec, bo w weekend czeka nas fala siarczystych mrozów. W sobotę (23.03) nad ranem temperatura w całym kraju spadnie do co najmniej minus 10 stopni.
Na zachodzie, wschodzie i w centrum będzie przynajmniej minus 15 stopni, a na północy i północnym wschodzie minus 20 stopni. Przy gruncie możliwe są spadki do nawet minus 25 stopni. To zdecydowanie jedne z najniższych temperatur, jakie kiedykolwiek wystąpiły w ostatniej dekadzie marca, co świadczy o wyjątkowości tego zjawiska.
W niedzielny (24.03) poranek w całej Polsce około minus 15 stopni, na południowym wschodzie nawet minus 20 stopni, a lokalnie w rejonie Karpat do minus 25 stopni. Czyli sytuacja identyczna do tej z ostatniego weekendu, kiedy najzimniej było w Małopolsce, zwłaszcza w kotlinach górskich. W pełni dnia mróz również w całym kraju, przeważnie rzędu minus 3-5 stopni.
Póki co o wiośnie możemy zapomnieć, bo przed nami kolejne potężne uderzenie zimy przed którym uprzedzamy od soboty.
Szczególnie da się ono we znaki mieszkańcom południowej i południowo-wschodniej Polski, których już po raz drugi czekają śnieżyce z prawdziwego zdarzenia. Weekend z kolei minie pod znakiem tęgiego mrozu.
Zmiany w pogodzie zaczną się w czwartek (21.03) w godzinach popołudniowych, kiedy opady deszczu występujące w województwach południowych i południowo-wschodnich zaczną przechodzić w deszcz ze śniegiem, a wraz z coraz większym spadkiem temperatury w sam śnieg.
Ochłodzenie może przebiegać gwałtownie, dlatego niewykluczone są lokalne burze, a zwłaszcza porywisty wiatr. Do wieczora opady śniegu, chwilami intensywne, sięgną również dzielnic centralnych.
Przez całą noc śnieżyc i zawiei śnieżnych spodziewamy się przede wszystkim w woj. śląskim, małopolskim, podkarpackim, lubelskim, świętokrzyskim, mazowieckim i łódzkim.
Nadal jednak najmocniej sypać będzie w pasie od Katowic przez Kraków i Rzeszów po Lublin. Dopiero w piątek (22.03) rano opady zaczną słabnąć na Górnym Śląsku, w Małopolsce i na Ziemi Łódzkiej. Przez większą część dnia nadal będzie obficie sypać na Podkarpaciu, Lubelszczyźnie, Ziemi Świętokrzyskiej i na Mazowszu.
Opady powinny tam się zakończyć dopiero w nocy z piątku na sobotę (22/23.03). W tym czasie w pozostałych regionach kraju również opady śniegu, ale zdecydowanie słabsze.
Do soboty (23.03) spodziewamy się w regionach zachodnich i północnych przyrostu pokrywy śnieżnej o 2-5 cm, a w centrum do 5-10 cm śniegu. Najwięcej śniegu przybędzie na południu i południowym wschodzie, przeważnie od 15 do 25 cm, ale miejscami powyżej 30 cm, zwłaszcza w południowej Małopolsce, na Podkarpaciu i południu Lubelszczyzny.
Uprzedzamy kierowców, aby nie wyjeżdżali na drogi w tej części Polski, jeśli nie jest to konieczne. Warto też pomyśleć o zamknięciu szkół i niektórych zakładów pracy, aby nie narażać nikogo na niebezpieczeństwo podróżowania po zasypanych drogach.
To jednak jeszcze nie koniec, bo w weekend czeka nas fala siarczystych mrozów. W sobotę (23.03) nad ranem temperatura w całym kraju spadnie do co najmniej minus 10 stopni.
Na zachodzie, wschodzie i w centrum będzie przynajmniej minus 15 stopni, a na północy i północnym wschodzie minus 20 stopni. Przy gruncie możliwe są spadki do nawet minus 25 stopni. To zdecydowanie jedne z najniższych temperatur, jakie kiedykolwiek wystąpiły w ostatniej dekadzie marca, co świadczy o wyjątkowości tego zjawiska.
W niedzielny (24.03) poranek w całej Polsce około minus 15 stopni, na południowym wschodzie nawet minus 20 stopni, a lokalnie w rejonie Karpat do minus 25 stopni. Czyli sytuacja identyczna do tej z ostatniego weekendu, kiedy najzimniej było w Małopolsce, zwłaszcza w kotlinach górskich. W pełni dnia mróz również w całym kraju, przeważnie rzędu minus 3-5 stopni.
Czy to normalne jest ? A wy z jakich części Polski jesteście ja województwo Warmińsko - Mazurskie. A jeszcze z około dwóch tygodni temu na boisku za polem naszym graliśmy i na orliku. Wtedy lamp nie zapalali a teraz jak śnieg i zimno jest to na boisku nie orliku tylko tym drugim światło palą rozumie to ktoś coś z tego ?