Wpisy 1 459 006 – 1 459 105
21 marca 2013 22:26 → 21 marca 2013 22:48, 100 wpisów
ale karwa moje liczby były 2,7,21,33,40,69 i karwa nie wysłane
Lila....aaaaaaałłłłłłłłłłłłaaaaaaaa nie bij
***a żeby to człowiek wiedział
Sylwek jesteś tu ?
dobra znikam..dziida ..ide tam..
Lila...
13maxa ..a jutro co masz 1/1 ..ty teraz masz pusta głowa
w multi mam 6/10 5/10 razy 2 4/10 razy 3
wybrałem 21 liczb i było 8 trafnych
wybrałem 21 liczb i było 8 trafnych
Lysy jutro czerwone szpilki odzieje i będzie taka laska ze ch******
fiolka...ja tez szybko spię,ledwo się położę a tu trzeba karwa wstawać dwa razy chrapnę i wstaję
Lila....no rurki będą też jak ch******
13max....
Nie tylko tu obstawiłem na stronie !!! Ale sylwek trafił 5/5 szkoda że nie dałem jego liczb naprawdę !!! A dał je przecież od godziny 6:00 i teraz weszły. A ja gram tyle i nie mogę trafić 5/5 !!! Ile on za takie trafienie mógł dostać punktów do rankingu a zresztą typujących było z 50 skąd mogłem wiedzieć który z nich trafi ? Chyba że wszystkich bym obstawił i wydał 125 zł co z tego jak bym wygrał 700 i do przodu 575 zł był prawda ?
Będą na losowanku czrwone swiatełka i łysy będzie tańczył na rurce i losował
jac ..ostatni tobie napisałem jestes na fali codziennie ładnie typujesz ..jak jutro bedziesz cos miał możesz wstawic na mp zerkne i rozpisze cos oczywiście jak to nie sekret
http://eurosport.onet.pl/zimowe/biegi/wielki-protest-biegaczek-justyna-kowalczyk-zrezygn,1,5450569,wiadomosc.html
max , boję sie że jak wkleję na ogólny to fart zniknie ale mogę podesłać ci gdzieś
Ale agatkaa grałaś naprawdę ? To wychodzi na to że 34 zł wygrałaś !!! Ja wczoraj o 22:15 3/10 i dzisiaj o 14:00 4/10. Ale chyba wrócę do systemu na pięć skreśleń. Tylko żeby ktoś dał ładny typ to na 100 % wyśle.
Lila....
krzysztof c
skąd bierzesz te ilości i wysokości we wpisie ?
wszystkie obstawić ? i tyle Ci wychodzi ?
skąd bierzesz te ilości i wysokości we wpisie ?
wszystkie obstawić ? i tyle Ci wychodzi ?
Lila....nieeeeeeeeee!!! wypijemy po dwa piwka
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
robal, krzysiek chyba patrzy na nasze typy ale pewnosci nie mam. Krzychu napisz dokładnie