Wpisy 145 698 – 145 797
13 sierpnia 2010 21:49 → 13 sierpnia 2010 23:42, 100 wpisów
m.mm<<<<mój pies miał 14 lat, a to jak na rasowego psa ponoć długi okres życia, ale ja tak nie uważam!

marekg szkoda twoich kotów też lubię zwierzęta.

Użytkownik bloomek dodał nowy komentarz w temacie Blisko 13 000 000 w Oleśnicy !
ja mam 2 psy żeby nie było że bez serca jestem, jeden z podwórka zabrany, ma 13 lat, druga z azylu i ma 8 lat

marekg<<<<<<są kraje gdzie psy są zabijane do restauracji, a przed zabiciem dobrze obijane kijem, aby mięso było bardziej soczyste.
W Polsce jest ustawa o ochronie zwierząt i możesz w tej sprawie ibterweniować, a sprawca poniesie karę

W Polsce jest ustawa o ochronie zwierząt i możesz w tej sprawie ibterweniować, a sprawca poniesie karę

marekg ale ja też mam takiego sąsiada co nie lubi zwierząt mój sąsiad też moich kilka kotów zabił ale się opamietał jak narazie.
No nie, nie zgadzam się
Los zwierząt obchodzi naprawdę wiele osób.
Niestety
są i ci inni

Sama mam tez trzy psy.
Los zwierząt obchodzi naprawdę wiele osób.
Niestety
są i ci inni

Sama mam tez trzy psy.
ludzie czasami zachowują się gorzej niż zwierzeta 

rico.Właśnie Wydział Kryminalny Policji we Wrześni prowadzi dochodzenie, gdyż koty były trute masowo. Nawet tranfuzje krwi nie dawały rezultatu, gdyż ta trutka rozpuszczała płytki krwi i dopiero po tygodniu zaczynała działać.

pięknaja zgadzam się z tobą choć bywają wyjątki.

jeszsze 10 minut do losowania.

witam ja tylko dzisiaj jako obserwator gdyz nie zdążyłem wysłać

Użytkownik bloomek dodał nowy komentarz w temacie Blisko 13 000 000 w Oleśnicy !
ojej Żywiec się kończy

7 minut

Witam Wszystkich
Potrzebuje numer seryjny do MEGALOTEK 2.0.
jEŻELI MACIE DAJCIE ZNAĆ
Potrzebuje numer seryjny do MEGALOTEK 2.0.
jEŻELI MACIE DAJCIE ZNAĆ
joker 25
Witam ponownie.
Mam jedną kawę dla nieznajomej. Pozdrawiam.. .

Mam jedną kawę dla nieznajomej. Pozdrawiam.. .Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 01,04,07,09,17,20,30,33,39,42,43,45,47,50,53,55,59,67,72,79 - Plusem jest liczba: 20
Dziękuję mysia-pysia
multi multi plus 1984 to w Zamościu tak błyska. Jakaś taka śmieszna chmura, biała jak po wybuchu pyłu i z niej tak błyska ale nie pada. Troszkę strasznie to wygląda i idzie jakby w stronę Lublina.

multi multi plus 1984 to w Zamościu tak błyska. Jakaś taka śmieszna chmura, biała jak po wybuchu pyłu i z niej tak błyska ale nie pada. Troszkę strasznie to wygląda i idzie jakby w stronę Lublina.
Ciekawe, czy ktoś teraz coś wygrał/przegrał???Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 17, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 25,33,44,50
no i nul ale jutro też wysłałem te same liczby zaraz zatypuje na moim profilu.

i emisje losowania przerwało ten polski internet.

no nareszczie majklasz witam cię.

majklasz emisje losowań w tvp info o godzinie 22:15 są tylko w wtorki czwartki i soboty wszystkie inne są w internecie. 

losowania w tv są tylko trzy razy w tygodniu-wtorek ,czwartek i sobote
no tak zagrałam sobie w jokera na chybika i miałam 18 a co wylosowali???? 17 tkę

zawsze to mówie najlepsze były czasy kiedy losowania były w polsacie wygrywałem więcej i obejrzałem całą emisje losowania.

niech prezes lotto się poprawi.

majklasz co dziś miałeś w grach lotto?

kathy> 
multi multi plus 1984> joker i multi 10 liczb
troszke sie zdenerwowalem bo w srode dostalem jokera 17 i w dodatku w 4z50 bylo 25 i 44

multi multi plus 1984> joker i multi 10 liczb
troszke sie zdenerwowalem bo w srode dostalem jokera 17 i w dodatku w 4z50 bylo 25 i 44
chyba zaczne wysylac na wiele losowan - w mini jak wyslalem na 10 losowan 1 zakład to byly 2 wygrane... hmmm
to szkoda że nie dałeś powtórki.

majklasz miałbyś około 100zł w jokerze.

majklasz ja jak wcześniej pisałem to słabo bym miał zerknij na mój profil szkoda gadać.

a ted nadal typuje w jokerze cyfre 13 ciekawe...

a czemu tak myślisz kathy?

kachna przez weekend natrzepiemy tyle,że wiesz gdzie się w poniedziałek spotykamy?

multi multi plus 1984> spokojna głowa ja trafiłem dzisiaj 2/10 hehe
friend7 zapisałem sobie linki - mam od 2 dni awarie internetu - nic mi sie nie otwiera
dzwonilem do tp sa i mowili ze cos zrobia
chat tez dziala jak krew z nosa
dzwonilem do tp sa i mowili ze cos zrobia
chat tez dziala jak krew z nosakasiora <<<<<<<
2 % ???????
ale nie musisz ściągać żeby oglądać...
kathy <<<<<<<<
Filmy o lotto - dowód na to że losowania są z udziałem ingerencji człowieka..
2 % ???????
ale nie musisz ściągać żeby oglądać...
kathy <<<<<<<<
Filmy o lotto - dowód na to że losowania są z udziałem ingerencji człowieka..
majklasz <<<<<<<<
To tym masz przestane z tym internetem
Ja mam internet 640 kB/s i wszytko chodzi pięknie.
A ściągam cokolwiek bardzo szybko.
To tym masz przestane z tym internetem
Ja mam internet 640 kB/s i wszytko chodzi pięknie.
A ściągam cokolwiek bardzo szybko.
ja mam net 2 mega neostrada tp i jest to taka nie powiem co ... złodzieje! a teraz nawet jak szperam po multipasko to nic sie nie otwiera 
kariora>
ja juz drugie sącze
juz mi nie dobrze bo dorzucilem hamburgerem z potrójnym mięsem
a dzisiaj piątek 

kariora>
ja juz drugie sącze
juz mi nie dobrze bo dorzucilem hamburgerem z potrójnym mięsem
a dzisiaj piątek 

na 50%