Wpisy 1 456 736 – 1 456 835
20 marca 2013 21:17 → 20 marca 2013 21:41, 100 wpisów
www.zalando.pl
Fiolka ale można puścić tak kupon że nie sprawdzi , puszczasz niby na losowanie a nie na sprawdzanie
Lila...taki sklep internetowy z ciuchami i ta smieszna reklama
emeryt..jak nie jak nie? Karwa po kurczaczka wędzonego musiałam sobie jechać
dzisiaj miałem 2 zł w keno a maszyna powiedziała zero złotych,
dopiero za drugim razem wykazało wygraną 2 zł, a co by było gdybym miał np 8/10 i sam tego nie sprawdził, normalne kanciarstwo już teraz nawet maszynom nie można wierzyć, trzeba samemu sprawdzić
dopiero za drugim razem wykazało wygraną 2 zł, a co by było gdybym miał np 8/10 i sam tego nie sprawdził, normalne kanciarstwo już teraz nawet maszynom nie można wierzyć, trzeba samemu sprawdzić
greg
emeryt
Lila , wierzę każdemu ale sprawdzam , jeśli oszuka mnie to po pierwszym razie myślę że się pomylił , po drugim , że chciał mnie oszukać a po trzecim nie chcę mieć z nim nic do czynienia i jeśli nie muszę to z nim nie rozmawiam . Nie lubię jak ktoś kogoś dołuje , rozumiem wyśmiać kogoś raz ale ciągle to nudne .
WOW ale ktos poszedl po stawce grubo o 14 na 3/3
Ja z szóstek MM na 4 losowania miałem 8zł dziś
fiolka , generalnie to wolę sam sprawdzać , choć wczoraj źle sprawdziłem bo myślałem że oprócz 3 w mini mam 2 zł w multi a tam było 6 zł na kuponie i byłem w konsternacji gdyż nie wiedziałem czy źle sprawdziłem czy pasko źle numery podał a nie wiedziałem co to był za kupon
jackwar>> tak masz?
OK
Ja Tobie nie będę pisał czy źle czy dobrze robisz. Bo to twoje decyzje.
I proszę żebyś moich wpisów do Ciebie nie kierowanych nie komentował. Bo ja tego z Twoimi nie robię. Zrozumiałeś?
OK
Ja Tobie nie będę pisał czy źle czy dobrze robisz. Bo to twoje decyzje.
I proszę żebyś moich wpisów do Ciebie nie kierowanych nie komentował. Bo ja tego z Twoimi nie robię. Zrozumiałeś?
PANOWIE proszęo spokój bo majty pościągam i na dupsko naczaskam karwa
Lila...no jasne pusciłem się na następne 4 losowania
nom... o 14:00 raczej ktoś zagrał stawką x1800. Czyli wydał 4500 zł, a wygrał 97 200
Monet , spoko , czemu się jeżysz , jest to forum ogulne i każdy ma prawo mieć swoje zdanie .
MAX...na śpiku Ci karwa depilatorem wyśmigam.Będziesz wył jak kojot a sąsiadka sama się wyprowadzi
Monet...a skąd wiadomo,że jedna osoba trafiła tyle trójek? Może więcej osób miało te liczby.
Lila....skresliłem 6/6
Czyli jak to było ustawione to kulki powinny się powtórzyć albo zmienili zestaw na jedno losowanie .
Lila...
lila porownując trafienia 3/3 z poprzednich dni to jednak raczej ktoś sobie na pewniaka pogral.
21,28,42
emeryt..no weź nie rób popeliny.Ja Ciebie zaproszę na kawkę do Warki .Nie daj się prosić.Przy okazji pokażesz mi jak się gra u buka