Wpisy 1 455 811 – 1 455 910
20 marca 2013 13:25 → 20 marca 2013 13:47, 100 wpisów
kondziu..chyba jakby przypierdzielił w glebe to umarłby człowiek we śnie
najbardziej realny mój sen to gdzies w okolicach 25 lat i po przebudzeniu na maturę zacząłem sie ubierać i dopiero w okolicach sniadania doszło do mnie, że mature to ja juz dawno zdałem
Lila lila twe ciało mnie zabija aj chce cię złapać aj aj daj się złapaćdaj daj sie złapać
13max33-nie przejmój się to tylko zły sen.No chyba,że ona naprawde ma prorocze sny
niedługo obraczkowe zacmienie Słońca i ludzie jak i zwierzęta mogą to juz odczuwac
Metek nie odpintalasz szopek,co tak oficjalnie? Mąż na czacie a Ty daj się złapać
13max33 -masz nie śnić o mnie tylko o numerach dla mnie bym mogła wygrać i się z tobą podzielić
majcia ..to był dobry sen ..tylko lila trzyma go w sekrecie bo się dalej działo ale nie powie
Lila ..ale ja opowiadam Twój sen że był dobry ale koncówki nie opowiesz
Lila-max jak zwykle mnie wkręca,zdążyłam się juz przyzwyczaić--klapsy dla Maxika
potem to juz z górki, albo jak z lilką w jej mercaku sie smiga a kasa sama sie mnoży
kondi-uwierz mi,ze jakbym taką kase wygrała to bym was obdarowała
13max33-przecież masz ładny tyłeczek,taki mniamnusny wiec czego sie wstydzic.
lila...
majcia...
max....
kondi...
i cała reszta niezauważonych..
majcia...
max....
kondi...
i cała reszta niezauważonych..
max ma ładny tyłeczek???.....a mnie mówił że ma taki jak wialnia na kombajnie
majcia..bo halapek się nie znaNiech pokaże swój to ocenimy jego też
Do wygrania.... 100 000 000 w Euromilionach.. .
....................................................
Gdybym wygrał te 100 milionów, to bym zasiał...1 ha szczawiu, i zaprosiłbym pewnego pana by sie sam nazarł. a nie kazał innym jeść.. . Dołożyłbym jeszcze ze 2 tiry mirabelek.. .
...................................
....................................................
Gdybym wygrał te 100 milionów, to bym zasiał...1 ha szczawiu, i zaprosiłbym pewnego pana by sie sam nazarł. a nie kazał innym jeść.. . Dołożyłbym jeszcze ze 2 tiry mirabelek.. .
...................................
halapek -to jego siostry,a jak one mają tyłeczki ładne to Maxiu tez ma zgrabniutki
Ulala.. .
............................
............................
Ja z pewną taką nieśmiałością przypominam, że jest przed 22-gą a chat ma charakter otwarty i dzieci nie powinny go w tej sytuacji czytać bez zgody rodziców