Wpisy 1 455 711 – 1 455 810
20 marca 2013 13:01 → 20 marca 2013 13:25, 100 wpisów
Jednego Polaka utłukli w Afganistanie.. .
......................................
......................................
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/10010/main/18d5de5501.jpeg
A my na dodatek,jeszcze chcemy wygrywać.
A my na dodatek,jeszcze chcemy wygrywać.
Monet.. .
..............................
..............................
witam wszystkich
ciekawe co wylosuje Anna Rusiecka
Słoń i mrówka bawią się w chowanego i słoń mówi to ty sie teraz schowaj a ja szukam. Słoń doliczył do 30 i mówi SZUKAM . mija 10 minut słoń sie denerwuje że nie może znależć mrówki ale szuka dalej mija nastepne 10 minut ale szuka już coraz bardziej zdenerwowany wreszcie po nastepnych 10 minutach słoń się zdenerwował i mówi
Monet...no to jak w końcu jest z tym ślubem? Szykowac prezent czy nie?
Jest taka piosenka którą śpiewa zespół Enej ta piosenka nazywa się
Lili
Lili
lila>> póki co narzeczona poszła mi w plener. muszę zaczekać i zobaczyć w jakim stanie wróci...
PS.
Widział kto może dziewczynkę z bukiecikiem?
PS.
Widział kto może dziewczynkę z bukiecikiem?
Lila.. .
Masz dzisiaj Test na Nie ???
..................................
Masz dzisiaj Test na Nie ???
..................................
MAX..słoń mógłby temu gościowi co mu na głowę usiadł powiedzieć mam Cię w dupieWidziałes to?
Jedzie słoń na rowerze za nim mrówka na motorku. Nagle mrówka wpada na słonia i powoduje wypadek:
- Mrówko, czemu mnie nie ominęłaś?!
- Mrówko, czemu mnie nie ominęłaś?!
Lila.. .
Ja swój podałem przed godz. 11.
...............................
Ja swój podałem przed godz. 11.
...............................
MAX..miałam dzisiaj sen,że Cię kurfa chcieli mi otruć i musieliśmy zająć się sprawą kto a reszty nie napiszę
Przychodzi dziadek do burdelu i mowi,ze chce numerek z laseczka,a burdelówka się pyta ile ma pieniędzy,dziadek odpowiada 20zł.Burdelówka na to,że za 20 zł to może mu na talerz nasikać.Więc dziadek się zgodził.Wyciąga swoje przyrodzenie i mowi...pij,pij malutki dziś tylko rosołek bo na mięsko nie starczyło
Lila ..no karwa same takie sny masz o mnie jak nie ścigania to pif paf a teraz otruć
MAX...a pif paf to było potem i nawet celnieale w tym śnie kiepsko wyglądałes dopóki się Tobą karwa nie zajęłam
Lila.. .
Nie.. .
...............................................
Podałem dzisiaj 30 liczb, liczbę ze snu...o8. i podejrzane liczby z Testu na NIE.
..................................................
Nie.. .
...............................................
Podałem dzisiaj 30 liczb, liczbę ze snu...o8. i podejrzane liczby z Testu na NIE.
..................................................
MAX...karwa spuchnięty byłeś no praktycznie myślałam,że odjedziesz w tym snie,ale nie odjechałeśareszty nie napiszę
MAX...dupa a nie komary.Tak,że uważaj dzisiaj na siebie bo ja mam prorocze sny
majcia...ale tak się wkierwiłam w tym śnie,że jak się obudziłam to myślałam,że ja odjadę tak mi pikawa waliła
Też czasem miewam koszmary,ale najgorzej jest wtedy jak nie mozesz się przebudzićMasakra jakaś
facet nosił cały czas gumiaki poszedł się umyć i umarł w wannie
przyjechał zakład pogrzebowy i powiedzieli że to jakiś śmierdziel
a jednak spał 50 lat bez umycia się córka i żona przyjechały i
mówią mój mąż tata chyba zapadł w 50 snów zimowych przewieżli go do kostnicy i się wkurzył nie umiał otworzyć lodówki więc wołał
jeden patomorfolog go usłyszał i otworzył tą lodówkę a tam żywe zwłoki i mu powiedział co ja tu robię a ten patomorfolog odpowiedział przywieżli pana tu wczoraj po 50 letniej śpiączce aha to ja byłem w 50 letniej spiączce tak a więc prosze mnie wypóścić już. I tak skończyła się ta historia pozdrawiam. MatekzMatek
przyjechał zakład pogrzebowy i powiedzieli że to jakiś śmierdziel
a jednak spał 50 lat bez umycia się córka i żona przyjechały i
mówią mój mąż tata chyba zapadł w 50 snów zimowych przewieżli go do kostnicy i się wkurzył nie umiał otworzyć lodówki więc wołał
jeden patomorfolog go usłyszał i otworzył tą lodówkę a tam żywe zwłoki i mu powiedział co ja tu robię a ten patomorfolog odpowiedział przywieżli pana tu wczoraj po 50 letniej śpiączce aha to ja byłem w 50 letniej spiączce tak a więc prosze mnie wypóścić już. I tak skończyła się ta historia pozdrawiam. MatekzMatek
majcia...albo jak się śni,że spadasz gdzieś w pindu i jak masz już walnąć o glebę to się człowiek budzi
Lila-napisz dla maxa książkę o tym śnie,bo on cały czas się dopytuje o szczegóły
MAX..nie zjadłes paczka,w śnie a zresztą długo by pisać a dzisiaj nie jedz bo będzie karwa źle