Wpisy 1 454 962 – 1 455 061
19 marca 2013 21:39 → 19 marca 2013 22:01, 100 wpisów
lila, no to będą te ignory, czy łaskawie nam panujący nie pozwolił?
Ludzie ja się pytam gdzie ta wiosna ? A tak w ogóle ja chce na boisko grać a nie patrzeć jak śnieg zasypuje wszędzie !!! U nas są dwa obiekty za gimnazjum może ze 200 m ode mnie jest orlik i za naszym polem boisko podobne do orlika ale z naturalną murawą za szkołą podstawową. Województwo Warmińsko - Mazurskie a wy ? A w miastach drogi przejezdne u was ? Pługopiaskarki jeżdżą ?
lila, no to co mi po rusku piszesz? że ja nie mogę odczytać? i się zastanawiam, bo nie śmiem pytać drugi raz?
--
http://www.iv.pl/images/62408572117423129385.gif
--
http://www.iv.pl/images/62408572117423129385.gif
--
Ciągle pada kiedy przestanie ?
jackwar..
Lila...ja ci usunę wszystek snieg zobaczysza jestem w tym dobry
lila, a po co mam dzwonić do niego, tylko, żeby się zapytać czy będą ignory? hehe
krzysztof 21 tez się pytałem jak pisał że kupi 100 zdrapek i na pewno wygra duza kase
fiolka...
Mi chodzi że grać chce !!! Najlepiej na bramce bronić jak najlepszy bramkarz na świecie Iker Casillas i w polu jak Cristiano Ronaldo strzelać Tomahawki !!! Tyle w tym temacie. Ja mam 20 lat a 24.04 urodziny mam nadzieję że nie będą one śnieżne a jak tak to pewnie pierwsze moje.
amour...to skoro nie musisz i możesz się go zapytać tutaj to po co pytasz sie mnie?
Powiem tyle chce trafić 10/10 !!!
13max...
kRZYSZT.... TO JEDEN pANORAMIX NA BARANA NIE SPRWI cI KŁOPOTU
Lila.....no chyba raczej tak bielusi fajny taki faktycznie szkoda
Kogo wam przypominam zachowaniem z ostatnich wydarzeń ? Hahahahahahahahahaha .
lila, bo myślałem, że przez te parę dni, co mnie tutaj nie było, Pasko coś powiedział o tym, i ty jako moja bardzo dobra koleżanka mi powiesz, ale skoro nie mówił, no to nie
Kto jest według was najlepszym skoczkiem narciarskim aktualnie ?
Lila....ale jak tak za dużo napada mogę pare razy machnąć szuflą do odgarniania ale tak troszkę
MAX...aa Ty.no tak kotkuTy jesteś koteczek,myślałam,że o jakimś innym dachowcu prawisz
Ale tak serio moim zdaniem Kamil Stoch !!!
Może zdjęcie dam swoje tu ?
Lila....co za sniegu
MAX...ale ,że co? Kot bo koteczek czy kot bo chodzisz własnymi ścieżkami?
Lila....acha już wiem
profesor..dostanie ale tylko dwie ścieżki do odgarnięcia a zieleń nasza
8,12,14,28,30,37,58,60,67,72
13max....
Trza się pospieszyć bo koniec marca juz