Wpisy 1 454 862 – 1 454 961
19 marca 2013 21:20 → 19 marca 2013 21:39, 100 wpisów
Lila...
I jak tam u was z pogodą ? Bo u nas pada śnieg i to nawet mocno !!! A tak poza tym jestem z województwa Warmińsko - Mazurskiego moja wieś leży niedaleko Iławy jak może kojarzycie co niektórzy a ona nie tak daleko Olsztyna. Tylko się tak zastanawiam jak przebije się przez śnieg zając może pożyczy sanie od Św Mikołaja ? .
panoramix....aaaaaaaaa ja przeczytałam pr,pr i myślałam że bryczką z konikami
Witam ponownie
Mozecie dokonczyc zdanie Swieta wielkanocne są dla mnie.....
Mozecie dokonczyc zdanie Swieta wielkanocne są dla mnie.....
I jak tam u was z pogodą ? Bo u nas pada śnieg i to nawet mocno !!! A tak poza tym jestem z województwa Warmińsko - Mazurskiego moja wieś leży niedaleko Iławy jak może kojarzycie co niektórzy a ona nie tak daleko Olsztyna. Tylko się tak zastanawiam jak przebije się przez śnieg zając może pożyczy sanie od Św Mikołaja ? . .
panoramix......odkraja się skórę nadziewa mielonym mięsem z wątrobką i przyprawami
amur ...13maxa ...najbardziej lubi uprawiax sexe ..niz pić
lila>> teqila jest ok?
Paskudztwo!
Śmierdzi jak najgorszy bimber
Zawsze ciepła.
I kac po niej może zabić.
Paskudztwo!
Śmierdzi jak najgorszy bimber
Zawsze ciepła.
I kac po niej może zabić.
Jakie bombowce panoramix a co III wojna światowa ?
A co jest grane ?
panoramix...osćmi plujesz do talerza
Jaki Mikołaj teraz przecież Wielkanoc !!! A może zając mi da numery do losowań co ?
Ja chce tylko trafić 10/10 w Multi Multi pomoże ktoś ?
p.. wojny nie będzie, ani chiny, ani USA nie pozwolą sobie na wojnę, bo de facto to wojna pomiędzy nimi by była
No coz nikt nie zauwazył mego pytania oprocz emeryta ale jakos mnie to nie dziwi Czesc wam
Na serio:
Mięso mielone dokładnie się miesza z wątróbką lekko ugotowaną mielisz ją przez maszynkę
Dodaje się jajko bułkę namoczoną w mleku natka pietruszki sól,pieprz taką masą nadziewasz skóry sciągnięte z szyjipotem wszystko zszywasz pieczesz i to tyle
Mięso mielone dokładnie się miesza z wątróbką lekko ugotowaną mielisz ją przez maszynkę
Dodaje się jajko bułkę namoczoną w mleku natka pietruszki sól,pieprz taką masą nadziewasz skóry sciągnięte z szyjipotem wszystko zszywasz pieczesz i to tyle
marek33...
krzysztof c , każdy chce trafić
musisz zdać się na czuja , jak nie masz czuja to do .... nie graj
musisz zdać się na czuja , jak nie masz czuja to do .... nie graj
1 454 874. amour 2013-03-19 (21:22) KOREA PŁN (POLSKA)
max a ty co, nie postawisz nic?
amour ..a czy cos sie przewróciło że mam postawic
max a ty co, nie postawisz nic?
amour ..a czy cos sie przewróciło że mam postawic
Lila...
profesorze czyżby przepis na gęsie pipki
profesor,lila,max,marek,monet, amour i wszyscy pozostali
profesor,lila,max,marek,monet, amour i wszyscy pozostali
fiolka ty jeszcze w chmurach nie o powitanie mi chodzilo jak poczytasz dokladnie to bedziesz wiedziala ucieka narazie
fiola...kup cukierek w markecie i masz dać córcia..
--
http://www.iv.pl/images/34393262358081353057.jpg
--
--
http://www.iv.pl/images/34393262358081353057.jpg
--
medea76...
i to jakie pipki
i to jakie pipki
maź>>>> pomarzyć...
jak wpadnie M... to ją uściskaj koniecznie,dobrze?
jak wpadnie M... to ją uściskaj koniecznie,dobrze?
U mnie pada śnieg i nie zanosi się zeby przestało
jackwar...jak gdzie wiosna...dzień dłuższy,ptaszki ćwierkają, bociany gdzieś już lecą
Dawać losowanie
jackwar...