Wpisy 1 454 062 – 1 454 161
19 marca 2013 13:31 → 19 marca 2013 14:01, 100 wpisów
LILKA, też wolałbym ziemię niż złoto, ale za ziemię trzeba placic podatek
kondi jestes w bledzie bank odpowiada do pewnej wysokosci zobowiazan a potem klapa
kondziu..mnie nicolsy żadne nie interesują,mnie interesują tylko i wyłącznie moje sprawy
to tylko przyklad lilka,
też inwestowal w nieruchomości i tyle tegonakupił, że nie był w stanie placić zań podatków
też inwestowal w nieruchomości i tyle tegonakupił, że nie był w stanie placić zań podatków
Witajcie. Hej!
mirnam...tylko dyrektor biurowy np inee frrma BROMAX złomiarz albo inne są leka praca tylko siedzieć w domu prawda płaca wiecej od 10 tysiaków na miesiąc ..chytry dyrektor za mało płaci i daję pracowniki
Lila. Hej!
Kondi.
Ja mam swoją zbójecką bandę, a rząd ma swoją. Nie wchodzę im w drogę.
Ja mam swoją zbójecką bandę, a rząd ma swoją. Nie wchodzę im w drogę.
lika...ty jedna masz masz masz szczeście ..ja nie iiiii teraz znikam..
Witam was i jak tam liczycie na wygrane dzisiaj ? Wysłał ktoś z was kupon na dzisiejsze losowania ? Aha i jeszcze jedno u nas jest normalnie istna zima leży śnieg i coraz więcej go przybywa na dodatek !!! A ja jestem jak coś Krotoszyny czyli wieś w województwie Warmińsko - Mazurskim też ktoś z was jest z tego woj ? A u was jak tam sytuacja ?
Co ?
Lila u mnie w tej chwili pada deszcz...może szybciej stopnieje śnieg...bo go rozmoczy
No a u nas spowiedź wielkanocna jest i ja już byłem .
Chyba teraz tylko będę grać albo w Mini Lotto albo Multi Multi na 10 skreśleń i śluz !!!
Witam wszystkich
krzysztof c...byłemmm w krotoszybie ..nie jest daleko ..teraz ide tam na obiad szybko jem za 5 min
a u mnie pada śnieg i zima na całego
torsan...daj spokój,koszmar jakiś z ta pogodą,a ten co na rykowisku zawsze wyje to powinien dostać wpierdal bo mówił że będzie w tym tygodniu do 18 stopni
lila
ulala
torsan
greg
krzysio744
ulala
torsan
greg
krzysio744
greg jak tam twoje cyferki senne?
krzysztof c
i reszta...
i reszta...
w piątek to co się działo to jeszcze takiego czegoś nie widziałem
u mnie sypie od rana...znów musze samochód skrobac za pare minut...
lila oj tak
greg to ile dajesz za to sprzątanie?
lila u mnie chyba już od tego śniegu net przez chwilę nie chodził i musiałem typować przez komórkę
medusia witaj
Ja dziś ciężko i dobrze, że chociaż na losowanie dałam radę sobie przerwę wygospodarować
witam wszystkich
9,16,39,44,56,59,61,74,75,76, plus
3,6,16,30,44,45,49,53,61,72,plus
9,16,39,44,56,59,61,74,75,76, plus
3,6,16,30,44,45,49,53,61,72,plus
Lilcia nie mam gdzie...
wymoczek...
torsan
słyszycie marzenia...
słyszycie marzenia...