Wpisy 1 454 017 – 1 454 116
19 marca 2013 13:02 → 19 marca 2013 13:56, 100 wpisów
ale zależy od "jakosci" tego czegos
Ilość ta sama, ale ciężar inny
Ilość ta sama, ale ciężar inny
lilka, żartuję, ale co sie dzieje to sie w pale nie miesci
Juz pies jeb..ł to, że w większości to jakieś podejrzane pieniądze, ale jak wielkie międzynarodowe banki prały kase mafii, terrorystów, itp., to nikomu nic nie zabrali, a tu takie cos...
Juz pies jeb..ł to, że w większości to jakieś podejrzane pieniądze, ale jak wielkie międzynarodowe banki prały kase mafii, terrorystów, itp., to nikomu nic nie zabrali, a tu takie cos...
przecież na CYprze tez jest zapewne jakies lotto. I co z kasą zwwycieżców? Przeciez na pewno maja wiecej niz 200 czy 100 tys. euro
dlaczego bankowe depozyty gwarantuje panstwo (czyli każdy z nas)?
przecież nawet jakby 5% polaków poszło teraz do bankomatów czy banków, to kasy nie mogliby wybrać, bo jej nie maa.
wczoraj zaykał konto w banku na 5 000 zł. Na pytanie, dlaczego? Bo upada sytem bankowy. W kolejce wszystcy spanikowali.
lilka, zadam ci poważne pytanie:
Co robisz z nadwyżkami gotówki? Przynajmniej z jej częścią?
Co robisz z nadwyżkami gotówki? Przynajmniej z jej częścią?
kondziu...a co Cię tak na banki wzięło?Masz kupę kasy w nich i boisz się,że ich nie odzyskasz?
co mamy teraz?
Banki pożyczają
banki ubezpieczają
banki grają na giełdzie
banki nie mogą upaść
....
Banki pożyczają
banki ubezpieczają
banki grają na giełdzie
banki nie mogą upaść
....
lilka, ja nie mam żadnej kasy w banku, chyba /że na rachunki, bo nie lubie płącić prowizji
greg ale na multipasko nie ma bezrobotnych tu są sami inwestorzy
nie wiem, czy wiesz lilka, że od dawna na rynku handluje sie kontraktami na zloto w takiej ilości, że od początku istnienia takiej ilości na ziemi nie wydobyto!!
LILKA, też wolałbym ziemię niż złoto, ale za ziemię trzeba placic podatek
kondi jestes w bledzie bank odpowiada do pewnej wysokosci zobowiazan a potem klapa
kondziu..mnie nicolsy żadne nie interesują,mnie interesują tylko i wyłącznie moje sprawy
to tylko przyklad lilka,
też inwestowal w nieruchomości i tyle tegonakupił, że nie był w stanie placić zań podatków
też inwestowal w nieruchomości i tyle tegonakupił, że nie był w stanie placić zań podatków
Witajcie. Hej!
mirnam...tylko dyrektor biurowy np inee frrma BROMAX złomiarz albo inne są leka praca tylko siedzieć w domu prawda płaca wiecej od 10 tysiaków na miesiąc ..chytry dyrektor za mało płaci i daję pracowniki
Lila. Hej!
Kondi.
Ja mam swoją zbójecką bandę, a rząd ma swoją. Nie wchodzę im w drogę.
Ja mam swoją zbójecką bandę, a rząd ma swoją. Nie wchodzę im w drogę.
lika...ty jedna masz masz masz szczeście ..ja nie iiiii teraz znikam..
Witam was i jak tam liczycie na wygrane dzisiaj ? Wysłał ktoś z was kupon na dzisiejsze losowania ? Aha i jeszcze jedno u nas jest normalnie istna zima leży śnieg i coraz więcej go przybywa na dodatek !!! A ja jestem jak coś Krotoszyny czyli wieś w województwie Warmińsko - Mazurskim też ktoś z was jest z tego woj ? A u was jak tam sytuacja ?
Co ?
Lila u mnie w tej chwili pada deszcz...może szybciej stopnieje śnieg...bo go rozmoczy
No a u nas spowiedź wielkanocna jest i ja już byłem .
Chyba teraz tylko będę grać albo w Mini Lotto albo Multi Multi na 10 skreśleń i śluz !!!
Witam wszystkich
krzysztof c...byłemmm w krotoszybie ..nie jest daleko ..teraz ide tam na obiad szybko jem za 5 min
a u mnie pada śnieg i zima na całego