Wpisy 1 452 880 – 1 452 979
18 marca 2013 14:48 → 18 marca 2013 17:50, 100 wpisów
drapek- o 3 miejsce gramy ale wczoraj przegrali 2:6 z Tychami dziś drugi mecz do 3 wygranych się gra
madea76 dziękuje za to co wysłałaś a i co skorzystałaś z tego dzisiaj ? Grałaś na realnie ? Kto z was puścił dzisiaj kupon i ile wygraliście ?
drapciu przyjedz to ce uściskam...
A ja wygrałem 5 zł dzisiaj bo też nie grałem haha i tyle w tym temacie nawet 10 zł może bo pewnie bym kupił dwa Multi Multi na 10 skreśleń i 4 zakłady Mini Lotto !!!
medea no i Lilcia uciekła...chyba nas nie lubi...
ale nie wiem jakie i czy już czas na małe cyferki, bo 70ki się chyba kończą
krzysztof akurat o 14-stej gra przy pomocy arkusza niestety nie była dobrym pomysłem z dwóch puszczonych zakładów to ten oparty na arkuszu dał 3/8 a 10/10 wzięte przeze mnie z mojego profilu 5/10 czyli 4 złote
islandorka
Lubi tylko trzeba będzie grzecznie poczekać i wieczorem się przypomnieć
Lubi tylko trzeba będzie grzecznie poczekać i wieczorem się przypomnieć
A w ogóle jak z tego korzystać trzeba bo trochę się nie orientuję wyjaśnisz ? Chodzi mi o Multi Multi na 5 i 10 skreśleń !!!
drapek-takim składem to powinni grać w finale nie mówiąc o zdobyciu mistrzostwa
islandorka
Po dłuższych perturbacjach umysłowych oprócz powtórki liczb z forum obstawiam : 2,5,8,10,12,24,58,72,75
Po dłuższych perturbacjach umysłowych oprócz powtórki liczb z forum obstawiam : 2,5,8,10,12,24,58,72,75
medusia ok to przypomnij bo nie wiem czy będę ją widziała...
medea skończ już bo kasy nie mam...
krzysztof
Chodzi o o arkusz ? Niebieskie liczby to ostatnie losowanie, pomarańczowe przedostatnie a zielone to 3 losowania wstecz. Mój pomysł opiera się na tym by obstawiać liczby "zamykające" czyli ostatnie z linii tworzonych przez liczby w pionie (np. teraz 49) i ukośnie (np.69) oraz takie, które są przez inne otoczone (np. teraz 8,9,10). Po za tym zaobserowałam, że niektóre "linie" czyli zestawy liczb wchodzą często razem lub po sobie wymieniłam Ci je w e-mailu. Są okresy gdy ta metoda bardzo fajnie się sprawdza, ale niestety od jakiś dwóch, trzech tygodni mamy okres gdy z skutecznością jest krucho. Niemniej zawsze jakoś tak jest, że po okresie gdy metoda jest mało skuteczna zawsze jest losowanie gdy całe mnóstwo liczb wchodzi. Trzeba tylko na nie trafić i tu jest pies pogrzebany
Chodzi o o arkusz ? Niebieskie liczby to ostatnie losowanie, pomarańczowe przedostatnie a zielone to 3 losowania wstecz. Mój pomysł opiera się na tym by obstawiać liczby "zamykające" czyli ostatnie z linii tworzonych przez liczby w pionie (np. teraz 49) i ukośnie (np.69) oraz takie, które są przez inne otoczone (np. teraz 8,9,10). Po za tym zaobserowałam, że niektóre "linie" czyli zestawy liczb wchodzą często razem lub po sobie wymieniłam Ci je w e-mailu. Są okresy gdy ta metoda bardzo fajnie się sprawdza, ale niestety od jakiś dwóch, trzech tygodni mamy okres gdy z skutecznością jest krucho. Niemniej zawsze jakoś tak jest, że po okresie gdy metoda jest mało skuteczna zawsze jest losowanie gdy całe mnóstwo liczb wchodzi. Trzeba tylko na nie trafić i tu jest pies pogrzebany
islandorka
Ja też nie mam, dzielnie wygrzebałam z zakładowej świnki skarbonki 3,50 z klepaków odłożonych przeze mnie po wypłacie na zrzuty imieninowe ( całe szczęście, że teraz do wypłaty nikogo nie ma) no i puszczę jeszcze dziś wieczorem trzy zakłady. Jak coś wpadnie to jutro gram a jak nie to niestety bawię się tylko na sucho No chyba, że mi jak już się kiedyś zdarzyło pewien zleceniodawca zapłaci na czas za przygotowane dokumenty
Ja też nie mam, dzielnie wygrzebałam z zakładowej świnki skarbonki 3,50 z klepaków odłożonych przeze mnie po wypłacie na zrzuty imieninowe ( całe szczęście, że teraz do wypłaty nikogo nie ma) no i puszczę jeszcze dziś wieczorem trzy zakłady. Jak coś wpadnie to jutro gram a jak nie to niestety bawię się tylko na sucho No chyba, że mi jak już się kiedyś zdarzyło pewien zleceniodawca zapłaci na czas za przygotowane dokumenty
wiesiek77
Cały czas pracuję nad czymś do mini, ale to gra bardzo trudna do typowania, bo trudno tego typu właściwości ustalić. Mam pewien pomysł i jak wypali to na pewno się podzielę
Cały czas pracuję nad czymś do mini, ale to gra bardzo trudna do typowania, bo trudno tego typu właściwości ustalić. Mam pewien pomysł i jak wypali to na pewno się podzielę
wiesiek
Przede wszystkim w mm było to ułatwienie, że punktem wyjścia był kupon 16 piątek, który TS dośc szybko wycofał pewnie z tego powodu, że kupa szczęściarzy swoje wygrane zawdzięczała szczęsliwemu trafowi i skreśleniu liczb w ukosie i pionie
Jakby ktoś podrzucił stary kupon do ekpres lotka to można by sprawdzić czy czegoś podobnego nie ma i w mini
Przede wszystkim w mm było to ułatwienie, że punktem wyjścia był kupon 16 piątek, który TS dośc szybko wycofał pewnie z tego powodu, że kupa szczęściarzy swoje wygrane zawdzięczała szczęsliwemu trafowi i skreśleniu liczb w ukosie i pionie
Jakby ktoś podrzucił stary kupon do ekpres lotka to można by sprawdzić czy czegoś podobnego nie ma i w mini
A do Mini Lotto masz taki arkusz madea76 ? A Spartakus jaki masz pomysł na trafienie 5/5 w Multi Multi ? Jak co wymyślisz wyślesz mi madea76 ja może też nad tym popracuję w końcu wszyscy pracujemy nad tym aby wygrać prawda ?
krzysztof
Jak pisałam do wieśka niestety mini jeszcze nie mam arkusza do typowania
Jak pisałam do wieśka niestety mini jeszcze nie mam arkusza do typowania
medea
to na nowych kuponach do mini są inaczej liczby rozmieszczone?
to na nowych kuponach do mini są inaczej liczby rozmieszczone?
a nie są Mi się wydaje, że w starych kuponach liczby były rozmieszczone w układzie 7x7 i był wspólny dla ekspress i dużego lotka
Z racji wieku nie wszystko dokładnie pamiętam, ale pamiętam że jak dziadek świętej pamięci grał przed epoką cyfryzacji to liczby były inaczej uszeregowane
Spartakus
Dziękuję za podpowiedź. Właśnie znalazłam na necie sfotografowany przez kogoś cudem znaleziony staty kupon z lat 80-tych gdzie liczby są w układzie 7x7 z tym że w takich sposób :
1 8
2 9
3 10
4 11
5 12
6 13
7 14
itd
Dziękuję za podpowiedź. Właśnie znalazłam na necie sfotografowany przez kogoś cudem znaleziony staty kupon z lat 80-tych gdzie liczby są w układzie 7x7 z tym że w takich sposób :
1 8
2 9
3 10
4 11
5 12
6 13
7 14
itd
http://www.lotto-game.com/uploads/3/8/3/2/3832861/4202305.jpg?322
Spartakus
Jesteśmy rówieśnikami
Niestety koledzy muszę zmykać bo mnie w biurze zamkną. Do zobaczenia wieczorem
Jesteśmy rówieśnikami
Niestety koledzy muszę zmykać bo mnie w biurze zamkną. Do zobaczenia wieczorem
Jak powiększyć ten stary kupon z tamtych lat ? Aha madea76 zastosowałem się do twoich rad i pojechałem linią w poprzek tylko że na 10 dwie dodałem obok z dołu dobrze dałem ?
Ale to na Lotto było !!!
Dawnego Dużego Lotka chyba ?
Witam wszystkich
Witaj Medea 76
moje rozmyślania o multi lotku jest takie, my kreślimy 10 liczb a oni losują 20 liczb,to znaczy tak połowę tego co możemy kreślić,
brałam w nie sortowanych z dwóch losowań liczby ale co druga i zapisać w kupon osobno,co druga liczbę,a potem znowu ta resztę tez w inny kupon i zobacz jak pokazuje się wolne miejsce na liczby.
Witaj Medea 76
moje rozmyślania o multi lotku jest takie, my kreślimy 10 liczb a oni losują 20 liczb,to znaczy tak połowę tego co możemy kreślić,
brałam w nie sortowanych z dwóch losowań liczby ale co druga i zapisać w kupon osobno,co druga liczbę,a potem znowu ta resztę tez w inny kupon i zobacz jak pokazuje się wolne miejsce na liczby.
Ja to dałem kopiuj obrazek i dałem do OpenOffice 3.3 i powiększyłem i hej .
Pięć parek było w Multi Multi o 14:00 nawet spoko całkiem !!!
albo można zapisywać liczby od 1 do 10 osobno w dwóch losowaniach
potem od 11 do 20 liczby tez osobno,w niesortowanych,bo one potem zachodzą za siebie,dlatego ze my kreślimy połowa z tego co oni losują.
potem od 11 do 20 liczby tez osobno,w niesortowanych,bo one potem zachodzą za siebie,dlatego ze my kreślimy połowa z tego co oni losują.
Siema cisza wszyscy mysla co wieczorkiem wypadnie z maszyny !!
sam9 -organizujesz kulig??to ja się piszę,mam urlop więc przylecę
Bajki
O Agatce: A gatki miała w kwiatki.
O cynie: Cy nie mówiłem?
O czasie: Trza się napić.
O Izie: I zamknij się wreszcie!
O Japonii: Ja po nim nie pije.
O mniemaniu: mnie Maniu na tobie nie zależy.
O morzu: A może by tak jeszcze jedną flaszkę ?
O nowinie: daj no wina.
O Nowym Sączu: No wysącz to do dna!
O romansie: Roman się rozwodzi.
O Toruniu: To ruń na mnie !
O tupecie: Tu pet, tam pet, a popielniczka pusta.
O UFO: Ufosz mi ?
O Agatce: A gatki miała w kwiatki.
O cynie: Cy nie mówiłem?
O czasie: Trza się napić.
O Izie: I zamknij się wreszcie!
O Japonii: Ja po nim nie pije.
O mniemaniu: mnie Maniu na tobie nie zależy.
O morzu: A może by tak jeszcze jedną flaszkę ?
O nowinie: daj no wina.
O Nowym Sączu: No wysącz to do dna!
O romansie: Roman się rozwodzi.
O Toruniu: To ruń na mnie !
O tupecie: Tu pet, tam pet, a popielniczka pusta.
O UFO: Ufosz mi ?
-Panie doktorze, do której pan dzisiaj przyjmuje?
-Do lewej, do lewej! - odpowiada lekarz, otwierając lewa kieszeń fartucha.
Pielęgniarka wchodzi do sali i pyta pacjenta: -Stolec był
A on nato: -Ja tu leże dopiero dwa dni i nie znam jeszcze wszystkich lekarzy
- Panie doktorze, co dziennie rano oddaje mocz o 5 rano.
- W pana wieku to bardzo dobrze.
- Ale ja się budzę o 7!
Lekarz do lekarza:
- Mam dziwny przypadek. Pacjent, którego leczę, powinien już dawno zejść, a on zdrowieje.
- No cóż, drogi kolego, czasami medycyna jest bezsilna
-Do lewej, do lewej! - odpowiada lekarz, otwierając lewa kieszeń fartucha.
Pielęgniarka wchodzi do sali i pyta pacjenta: -Stolec był
A on nato: -Ja tu leże dopiero dwa dni i nie znam jeszcze wszystkich lekarzy
- Panie doktorze, co dziennie rano oddaje mocz o 5 rano.
- W pana wieku to bardzo dobrze.
- Ale ja się budzę o 7!
Lekarz do lekarza:
- Mam dziwny przypadek. Pacjent, którego leczę, powinien już dawno zejść, a on zdrowieje.
- No cóż, drogi kolego, czasami medycyna jest bezsilna
majcia37,leć śmiało :jak się bawić to tylko na kulig,bo to ostatnie podrygi zimy
Przed ślubem:
Ona - Ciał Janek.
On - No nareszcie, już tak długo czekam.
Ona - Może chcesz żebym poszła?
On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!
Ona - Kochasz mnie?
On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy.
Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona - Chcesz mnie pocałować?
On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji.
Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem.
Ona - Czy mogę Ci zaufać?
On - Tak.
Ona - Kochanie.
7 lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
Ona - Ciał Janek.
On - No nareszcie, już tak długo czekam.
Ona - Może chcesz żebym poszła?
On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!
Ona - Kochasz mnie?
On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy.
Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona - Chcesz mnie pocałować?
On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji.
Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem.
Ona - Czy mogę Ci zaufać?
On - Tak.
Ona - Kochanie.
7 lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
sam9 witaj{{hej}
sam teraz myślę na wieczór moja data ur bo w śnie widziałam kobietę i mówiłam ze jej dawno nie widziałam, a to była znajoma
sam teraz myślę na wieczór moja data ur bo w śnie widziałam kobietę i mówiłam ze jej dawno nie widziałam, a to była znajoma
Po randce:
- Czy odprowadzisz mnie do domu, Romanie?
- Tak, wzrokiem...
- Czy odprowadzisz mnie do domu, Romanie?
- Tak, wzrokiem...
Podpity facet w monopolowym pyta ekspedientkę:
- Masz czystą?
- C*** ci do tego - odpowiada ekspedientka
Przyjeżdża baca furmanką do wioski, i krzyczy:
-Ludzie, ludzie węgiel przywiozłem węgiel.
A koń się odwraca i mówi:
-Tak akurat ty przywiozłeś.
- Masz czystą?
- C*** ci do tego - odpowiada ekspedientka
Przyjeżdża baca furmanką do wioski, i krzyczy:
-Ludzie, ludzie węgiel przywiozłem węgiel.
A koń się odwraca i mówi:
-Tak akurat ty przywiozłeś.