Wpisy 1 451 380 – 1 451 479
17 marca 2013 13:19 → 17 marca 2013 13:46, 100 wpisów
Lila
Kazdy kupon można zweryfikowac.
Czy to zagrany przez neta czy u buka naziemnego
Good day
Kazdy kupon można zweryfikowac.
Czy to zagrany przez neta czy u buka naziemnego
Good day
jakby mnie karwa jaki mądry człek nauczył to tez bym SE u buka raz zagrała
w tym ze emeryt wali scieme ze wygrywa co dzień a nie ma kuponów zeby pokazac
sluchajcie jest sposob na emeryta , niech nam poda kod kuponu i nr kuponu a na kazdej stronie foruny czy sts czy e-toto jest mozliwosc sprawdzenia
lila>> jak lubisz ostre wrażenia i masz trochę kasiory to Tomcia1972 polecam.
Tak jak on obstawia to mi czasami skora cierpnie..i kciuki trzymam żeby mu ta brawura wyszła.
Tak jak on obstawia to mi czasami skora cierpnie..i kciuki trzymam żeby mu ta brawura wyszła.
Lila >>> proszę
Piszę sobie ze coś tam trafiłe.
Po prostu chwalę się
Ktoś mówi:
-Pokaż kupon
spoko tu jest : http://i48.tinypic.com/14cr2fk.jpg
Piszę sobie ze coś tam trafiłe.
Po prostu chwalę się
Ktoś mówi:
-Pokaż kupon
spoko tu jest : http://i48.tinypic.com/14cr2fk.jpg
Monet..wrażenia ostre to będą za chwilkęale co Tomcio coś wygrywa większego?Ja się na tym kompletnie nie znam
tomcio...ten link to co to bo na pewno nie zakład tylko jakies foty tam są kobiet i nie tylko
siema.......
monet.......widze że bardzo polubiłeś esteka....on na wstępie wyzwał wszystkich od k......wów....a ty go polubiłeś...
nie ma co...pisał że nowy jest....a już starym bywalcom mówi żeby tu nie pisali....podejżane
monet.......widze że bardzo polubiłeś esteka....on na wstępie wyzwał wszystkich od k......wów....a ty go polubiłeś...
nie ma co...pisał że nowy jest....a już starym bywalcom mówi żeby tu nie pisali....podejżane
No grubo gra i wygrywa. I wskany pokazuje.
lila>> a emeryt jeszcze napisał że ja i max jesteśmy agenci onaniści.
lila>> a emeryt jeszcze napisał że ja i max jesteśmy agenci onaniści.
Witam.Lila Tomcio jest bardzo skromny ,zobacz wątek na forum,,sposób na bukiego''kilka ostatnich dni,to naprawdę mistrz,podaje typy więc kto chce może grać
halapek chodziło mi o emeryt bo pisze głupoty. a JA PRZEPROSIŁEM za moje głupie pisanie i teraz juz jest ok. nie pisze gluzgów tylko to ze emeryt sciemnia z tymi meczami
Lila >>> niemożliwe. ten link to musi byc kupon
http://i48.tinypic.com/14cr2fk.jpg
http://i48.tinypic.com/14cr2fk.jpg
Monet jesteś agentem??ha,ha, a co emerytowi poznikały wygrane kupony?
lila , jesli podasz mi nazwe miasta to sprobuje ci znalezc punkt bukow w twoim miescie
halapek>> czy polubiłem? Jest na okresie próbnym..
Wejście miał fatalne ale przecież nie będę go linczował za każdym razem.
Przeprosił i powinno być po sprawie. Tu nie wersal. I nie takie wejścia tutaj widziałem.
Wejście miał fatalne ale przecież nie będę go linczował za każdym razem.
Przeprosił i powinno być po sprawie. Tu nie wersal. I nie takie wejścia tutaj widziałem.
torsan..czas chyba cymbały odstawić na bok i zacząć grać na czymś innym
monet....wczoraj trafiłem....7/13 na sucho.......gdybym to rozpisał na strefowy......40 zata do przodu.......testuje dalej
1 451 400. estek 2013-03-17 (13:27)
tomcio postawiłes 700 a wygrana 2100?
A to co? Musiałeś zobaczyć kupon skoro zapytałeś o stawkę 700.
stawka 700 zwrot 2100 to jest kupon
tomcio postawiłes 700 a wygrana 2100?
A to co? Musiałeś zobaczyć kupon skoro zapytałeś o stawkę 700.
stawka 700 zwrot 2100 to jest kupon
monet....też tak myślę.....ale wole jescze dokładnie posprawdzać troche......
halapek wejscie miałem złe ale sorka teraz jest ok i chce normalnie z wami dyskutowac na rózne tematy
lila - fortuna dabrowki 10 powiedz co chcesz grac a ja ci wysle numery tych spotkan
Siemka
Lila..
Powyżej 3.5 Al Gharafa v Sepahan
(Gole) 13/03/2013 Brak 3.00 Wygrana
Stawka: 700,00 Zwroty: 2.100,00
(Gole) 13/03/2013 Brak 3.00 Wygrana
Stawka: 700,00 Zwroty: 2.100,00
HALAPEK
Wczoraj 6 w duzym czyba na chybił była ale nie wiadomo chyba gdzie
Wczoraj 6 w duzym czyba na chybił była ale nie wiadomo chyba gdzie
lila.......ty lepiej u buka..nie graj....za duży stres....a tobie teraz nie wskazane
Lila...jak wygrane
czy na chybił.....niekoniecznie.....ludzie lubieją takie liczby kreślić jak były wczoraj......w szczególności ważne daty...
lia..ty ty w domu tak myślisz ..on emeryt nazywa bejery..i dobra znikam..
Lila...ja też kiepsko
kuzwa ...znowu błebde pisze ....bajer...
krzysio...myslisz,że ja nie mam o czym w domu mysleć tylko o emerycie no daje se chłopak spokój
ok , jesli wiesz gdzie jest ten punkt przejdz sie tam dzis chyba do 15 i popatrz jak inni graja , napewno ci pomoga wiara bukmacherska to bardzo sympatyczni ludzi
profesorze.....coś kijowe liczby losują ,nie mogą się wstrzelić w te nasze
Lila....ni racja ostatnio miałem 5/21
multuś..ja raczej nigdzie nie będę chodzić bo nie mam siłyale popytam znajomych czy któryś przypadkiem nie zna się na tym bo ja zielona w tych sprawach
multuś tylko trzeba wiedzieć kogo słuchać,bo 95% przegrywa,ale każdy znawca,że hej
nawet systemy nie pomagają
ulexxa...
lila zaloguj sie przez neta nie trzeba wychodzic z domu i bez podatku