Wpisy 1 451 233 – 1 451 332
17 marca 2013 11:55 → 17 marca 2013 12:41, 100 wpisów
Kto z multipaskowiczów skasował ts w loto? czy raczej obcy przypadkowy co kupon gdzieś posiał
coś w tych grach u buka musi byc bo umnie na placu sąsiad z naprzeciwka przestal pracowac i od czterech miesięcy widze ze jezdzi do buka dwa razy dziennie .Widzialem go tam nieraz,ale wiem ze interesuje się pilką bo nawet jechal na mistrzostwa do de. a ma żone i dwójke dzieci.i calkiem mu widac mu się powodzi .Albo dostal spadek ,albo potrafi dobrze grac u buka
triset ale mnie męczysz o te skany - podręcz teraz pana emeryta - on wygrywa tysiące, a ja marne 50zł i co zdrapkę chcesz skan
musze juz robic pampersy itp. sory ze jestem tak malo..ale coz chorobsko jest wredne i paskudne..
nie trisetym jakby wygral tyle to niemieszkal by tu w tej dziurze u mnie
zloty a myślisz że u buka każdy pukon będziesz miał trafny i nigdy się nie pomylisz?, sam jestem ciekawy ile z tych 2.100zł chłopaczek odzyska
triset ok., pierwsza dziś była pusta- popołudniu kupię jeszcze dwie i wskanie ci tą trzecią - choćby pustą
złoty gdybyś trafił 5/6 w lotto (podobna wygrana do tej dziś wypłaconej), to wysłałbyś lotto na następne los. za ponad 2k
triset to jak jutro trafisz j+4, to na następnego jokera wyślesz z 2mln zakładów, a resztę w kfc
tylko graj 1 kupon to lipa graj po 100 grasz za kase wygrasz ? kase
***a źle policzyłem - musiałbyś kredyt wziąść, albo wysłąć tylko 1mln zakładów
Rozpoczynając grę u bukmacherów należy przede wszystkim zdać sobie sprawę, że bardzo trudno jest wzbogacić się na bukmacherstwie w krótkim okresie czasu.
Ogromny wpływ na odniesienie sukcesu ma kilka czynników, które decydują o naszym sukcesie. Należy uświadomić sobie fakt, iż bukmacherzy mają nad nami tak naprawdę olbrzymią przewagę. Większość bukmacherów dysponuje sztabem ludzi (oddsmakerów), którzy poprzez swoje wieloletnie doświadczenie, wiedzę zarówno sportową, jak i matematyczno - statystyczną potrafią wręcz perfekcyjnie oszacować szanse danego zdarzenia. Starają się tak dobrać kursy, aby rozkład pieniędzy, postawionych przez graczy na poszczególne wyniki (1, x, 2) był jak najbardziej równomierny. Duża rolę gra również marża narzucana na każdy zakład, wahająca się w zależności od bukmachera od 3 do 15%-ja się na tym nie znam i nawet nie podchodzę do grania
Ogromny wpływ na odniesienie sukcesu ma kilka czynników, które decydują o naszym sukcesie. Należy uświadomić sobie fakt, iż bukmacherzy mają nad nami tak naprawdę olbrzymią przewagę. Większość bukmacherów dysponuje sztabem ludzi (oddsmakerów), którzy poprzez swoje wieloletnie doświadczenie, wiedzę zarówno sportową, jak i matematyczno - statystyczną potrafią wręcz perfekcyjnie oszacować szanse danego zdarzenia. Starają się tak dobrać kursy, aby rozkład pieniędzy, postawionych przez graczy na poszczególne wyniki (1, x, 2) był jak najbardziej równomierny. Duża rolę gra również marża narzucana na każdy zakład, wahająca się w zależności od bukmachera od 3 do 15%-ja się na tym nie znam i nawet nie podchodzę do grania
u mnie choć fajna laska u buka przyjmuje zakłady, ale zaglądam tam tylko w niedzielę i nie każdą
yristeum co za btednie opowiafasz bukmavherka to zlote jsjo zapytaj emeryta 300 wklad wyciago 3731 zł no to samo woli w oko
--
100 kuponów po 300 zł wystarczy ze 30% wejdzie
--
no kiedy zaczynajcie no dali ..prosze bardzo graj
i i znikam...
100 kuponów po 300 zł wystarczy ze 30% wejdzie
--
no kiedy zaczynajcie no dali ..prosze bardzo graj
i i znikam...
wczoraj w lotku też 3 osoby wyciągnęły po min.1mln, ciekawe czy po 300zł zagrały
grajcie tylko u bukow , wszelkie totki lotki to loteria nigdy nic nie wygracie,obstawiajcie tylko sobie na stronie mp i bawcie sie.
kiedy ja taka kase befe robil jak emerty i kiedy wam piane z czesci glowy zrobie
drapciuu ...jak 300 zł ..jak znowu przegrasz i zero kasa ..ty moszesz szukać wódaa w lodówce..
mam kilka kont i zawsze jakieś propozycje da się wybrać. Ale tak szczererze to najlepiej mi się w expekt gra. A najgorzejw legalnej Fortunie.
multus cos karwa opinie czytam o szybkim bogactwie u bukow i dupa lipa
krzysio 300zł to mój budżet na min. 1 m-c, a nie na jedno zdarzenie
eset..wiem słyszałem emeryt wczoraj ..ja nic nie wierzę ..nic
soooryy ..eset albo estek...
greg , graj sobie na dwa mecze za 10 z wygrana 50 zeta nie musisz grac za 300 od razu
greg...na nic nie wierze ....on emeryta za duzo głupoty pisze ..mówię powazne dlaczego nie chce pokaazac coś np kupony i co
multus wczoraj no dzis w nocy opisalem moja wygrana w polska lige tylko raz sie udalo i lipa to czasy kiedy gralismy w lige w totalizatorze gotowe kupony itp.
Gran na remisy to nie jest patent emeryta. To dobra opcja dla cierpliwych i przygotowanych na możliwy spory wydatek jak mocno progi rosną.
Ale czekać na remis osiem kolejek w międzyczasie inwestować w ten zakład obstawiając go żeby później zagrać z podpórką kurs 1,2 która ako podnosi tyle co nic i wpaść na nim o czym emeryt (nie tylko on,zresztą) przekonał się nie raz?
Bez sensu. Wczoraj z podanych tych pewniaków z minimalnym kursem nie weszło trzy(przynajmniej).
Ale czekać na remis osiem kolejek w międzyczasie inwestować w ten zakład obstawiając go żeby później zagrać z podpórką kurs 1,2 która ako podnosi tyle co nic i wpaść na nim o czym emeryt (nie tylko on,zresztą) przekonał się nie raz?
Bez sensu. Wczoraj z podanych tych pewniaków z minimalnym kursem nie weszło trzy(przynajmniej).
krzysio wiem moje wczorajsze wpisy do niego nic nie daly nie wyjasnil jakim sposobem 100 kup koszt 300 i potem pisal ze wygral 3731 zł i to jest nie do konca jasne jak
greg...on emeryt powuinno trzeba wystarczy pokazać kupon ..niz oszustw odpowiedz ...tu reszta ludzie nie bedzie zrobił straktowany
ja czasami sledze wpisy emeryta i chyba tylko raz wszedl mu caly kupon
monet z zyskowego emeryta zrobia zerowego emeryta lecz z FANTAZJĄ no ale starszy czlowiek niech sie CIESZY
multuś a jak uważasz, emeryt bajeruje z tymi wygranymi, czy je ma, a czy może ma ale wkłada w ten biznes więcej niż wygra
no ja tez sprawdzam jego kupony i jeden był dobry ale był za 300zł i wygrał 2 tys i jest cały czas na wielkim plusie
krzys wiem cos o tym jak dawno temu napisalem za moja Ania trafila 9/10 w mm od razu bylo na czacie polazesz skan i pokazalem bo sam sie cieszylem lecz jak sie klamnie to jak pokazac i co ?
estek,greg
>> niech emeryt robi sobie co chce. Ale skoro pisze na publicznym forum. Chwali się swoimi wygranymi i świadomie wzbudza zainteresowanie .Każdy by chciał tak łatwym kosztem codziennie tysiące zarabiać.
I pomyśl gdyby ktoś wczoraj zagrał na te mecze i takimi stawkami które on podał? WTOPA!
Gdyby tak trafial w fortunie już by dawno na niego "filtr" nałożyli.
Dostałby status zawodowca ,limity i po ptokach.
Ale on nie tylko zw sprawie bukmacherki koloryzuje.
Taki typ chyba.
>> niech emeryt robi sobie co chce. Ale skoro pisze na publicznym forum. Chwali się swoimi wygranymi i świadomie wzbudza zainteresowanie .Każdy by chciał tak łatwym kosztem codziennie tysiące zarabiać.
I pomyśl gdyby ktoś wczoraj zagrał na te mecze i takimi stawkami które on podał? WTOPA!
Gdyby tak trafial w fortunie już by dawno na niego "filtr" nałożyli.
Dostałby status zawodowca ,limity i po ptokach.
Ale on nie tylko zw sprawie bukmacherki koloryzuje.
Taki typ chyba.
tristeum tab bo cieszylem sie i do tej pory sie ciesze bo to fart mojej Ani
wiesz drapek , wydaje mi sie , ze raz na jakis czas trafi ale nigdy nie dowiemy sie ile wlozy
greg nie dziw się, wygrana 9/10 to w sumie rzadkość- zdarzają się losowania że jej nie ma
multuś no właśnie - ciekawe czy ktoś z mp-wiczów wysyła jego podawane typy w realu
drapek- taką pake jaką mamy to powinniśmy grać w finale ale Craxa nam w***ła
panowie ja mam wygra ..... uwaga Lepszy i obstawiam 100000000 a co emeryt tyle nie da
teraz chyba tylko na bramki i jak ktoś lubi i umie to na rożne można coś wygrywać.
drapciuu ...taka młoda cyca andromeda ..bardzo dobrze pokazała profil i to wszystko w porządkuu trafi 3/6 lottoo widzisz mnie nie jestem straktowany i grzeczny jestem
nie grajcie tego
bo wam 3 wasze "PEWNE PEWNIAKI" nie wejdą
36,3
43,44
21,22
51,52
72,73
15,16
37,38
bo wam 3 wasze "PEWNE PEWNIAKI" nie wejdą
36,3
43,44