Wpisy 1 449 956 – 1 450 055
16 marca 2013 14:14 → 16 marca 2013 18:04, 100 wpisów
Przecież mówią,kto będzie losował.
ale ja niezawsze ogladam ..losowanie
To możesz póżniej zobaczyć losowanie na Mp.Wyniki.
Lila
caffebagdad , przecież nie będą dawać grafika pracy i tak że podają kto będzie losował .
Ulala.
Brną w śniegu.Ale dotrą.
yeah
Ulexxa.
Jeszcze coś dla Ciebie
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/8184/main/c89e418e20.jpeg
Jeszcze coś dla Ciebie
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/8184/main/c89e418e20.jpeg
Max.Cierpliwie.
Co to znaczy yeah?
Dorotka.
Trafiłaś? to
Trafiłaś? to
znaczy ze bede sprawdzal kto bedzie losowal .. zeby sie ustrzec .. tego bajla morena ..
co za p.....pa losowała coby tak w ł........ku miala szczęście a wieko t.....ny co by się nie domykało Ts ty k....... sie
Greg.
Jak widzę,gorączka już minęła.
Jak widzę,gorączka już minęła.
Ja tez spadam ..idę poszukac lizaków może gdzieś w zaspie siedzą Miłego Dnia
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 350 000 zł
Emeriti..ale masz supcio foteczki..poruszylas moje
to co ze tam cusik popuscil....jest cudny
to co ze tam cusik popuscil....jest cudny
Zmykam
Test MM na NIE:
1. Część A....0/10.
2. Część B....2/10
..............................
Razem.....2/20 na NIE.
.............................................................
1. Część A....0/10.
2. Część B....2/10
..............................
Razem.....2/20 na NIE.
.............................................................
Agatka.. .
Test był na NIE. Z 20 liczb których nie powinni wylosować wylosowali tylko.....2 liczby.. .
........................................
Test był na NIE. Z 20 liczb których nie powinni wylosować wylosowali tylko.....2 liczby.. .
........................................
Agatka.. .
Jeszcze nad liczbami nie myślałem.. .
...................................
Jeszcze nad liczbami nie myślałem.. .
...................................
Witam wszystkich
Witaj wedrowco mój sen dziś,widziałam naczynie które rozkleiło się na dwie połówki takie same, i trzeba to skleić i będzie znowu całe, proszę o podpowiedz.
Witaj wedrowco mój sen dziś,widziałam naczynie które rozkleiło się na dwie połówki takie same, i trzeba to skleić i będzie znowu całe, proszę o podpowiedz.
Eryka.. .
.............................
.............................
siemkaa...i znikam,,
Eryka.. .
Prawdopodobnie z Twojego snu będzie to liczba... 22.
..................................
Prawdopodobnie z Twojego snu będzie to liczba... 22.
..................................
Wedrowco dziękuje,jeszcze widziałam malutka sukieneczkę jak dla lalki i tak się ja rozciągało.
A ja tylko głośno myślę czy liczby na kuponie po losowaniu trzeba teraz dać je po drugiej stronie.
Eryka.. .
Druga liczba: 36.
............................
Druga liczba: 36.
............................
Wędrowco najgorzej jak w danym dniu losują lotto to czasem mój sen dotyczy inna grę, i patrze ze ostatnio w lotto były liczby które podajesz 22-36-
Eryka.. .
Własnie tak często się zdarza, że gdy typuję się liczby do MM, to wylosują je w lotto.. .
......................................
Własnie tak często się zdarza, że gdy typuję się liczby do MM, to wylosują je w lotto.. .
......................................
Sam9.. .
......................
......................
Tak WN ma rację, sen w dniu losowania :Lotto morze, zamienić liczby
a mogą się dziś powtórzyć liczby z Lotta takie same jak ostatnio
tez tak bywa.
Sam dziękuje Ci
tez tak bywa.
Sam dziękuje Ci
Znikam.. .
.......................
.......................
ide nareszcie drzemcie uciac..ehh noc jak zawsze zarwana..
zycze Wam Wygranych
pa Wam..
zycze Wam Wygranych
pa Wam..
czy ktoś wie gdzie znależć system strefowy pełny na 3 skreślenia z 15 liczb????
siemka ...monet....na 14 znalazłem....ale wolałbym na 15......bo przeważnie tyle mi wychodzi z typowania......a ostatnio...co losowanie ,.,..5/15....i pasują ładnie...bo trafiają się w każdej strefie
agatka.....z iluś liczb...twyżysz strefy.....np z 9
1 2 3
4 5 6
7 8 9
i rozpisujesz na t9rójki
1 4 7
1 4 8
1 4 9
1 5 7
1 5 8
itd......mniej zakładów niż przy systemie pełnym...czyli mniej zakładów.....a możliwość trafienia trójki taka sama pod warunkiem trafienia 3/9....po jednej liczbie w każdej ze stref
1 2 3
4 5 6
7 8 9
i rozpisujesz na t9rójki
1 4 7
1 4 8
1 4 9
1 5 7
1 5 8
itd......mniej zakładów niż przy systemie pełnym...czyli mniej zakładów.....a możliwość trafienia trójki taka sama pod warunkiem trafienia 3/9....po jednej liczbie w każdej ze stref
na 9 liczb....w pełnym strefowym..27 zakładów.......a w normalnym systemie pełnym 84 zakłady
agatkaa.....nie musisz wysyłać 27 zakładów ...bo są terz strefowe skrócone....ale ostatnio zagrałem skruconym......trafiłem 4/9....i nawet mi się nie zwruciło......gdybym zagrał strefowym pełnym....koszt 67.50........130....wygrane
halapek ...ty sam grasz tyle zakładów i jaki kreślen ..jak przegrasz i co pózniej..
krzysio.....zagrałem...tak raz.....ale z 9 liczb.....teraz gram od trzech dni na sucho.w domu......testy.....na 15 liczb.....przez ostatnie dni wchodzi 5.....rozpisuje i sprawdzam....jak tak dalej będzie...zagram........niestety na 15 liczb koszt..125 zakładów x2,50.....ale zwrot..też jest ciekawy.....
halapek ..tak dokładnie koszt wysłania 67.50...a wygrania 130 zł czy to znaczy 2 razy wygrania ..a nastepnie los ..znowu nie wygrania ...ja nie wezme tyle zakładów ...
i dobra wychodzę ...
halapek..
halapek..