Wpisy 1 449 190 – 1 449 289
16 marca 2013 00:47 → 16 marca 2013 07:12, 100 wpisów
Dobra ja idę spać już nie mogę dłużej ale jest jedno pewne chyba jednak jutro w coś zagram i chyba Lotto jednak na chybił trafił dwa zakłady Lotto Plus a wy ? I niech się dzieje wola nieba.
dereckowi chisorze cofli
licencje ale już
ma też walke z kimś ustawia
licencje ale już
ma też walke z kimś ustawia
Nie no wola bez nieba tutaj.
krzysztof
powodzenia
powodzenia
krzysztof wyspij sie bo jak jestes nie wyspany to strasznie gwiazdorzysz
estek
pewnie że tak wybiora sobie przeciwników kturych bez większego wysiłku pokonać można
pewnie że tak wybiora sobie przeciwników kturych bez większego wysiłku pokonać można
Dokładnie a co nie wchodzicie na strony o tematyce bokserskiej ? Takie jak: bokser.org, boxing.pl, boxingnevs.pl dobry jest ten ostatni !!!
hehe
I no zaraz godzina 1:00 !!! A wy czemu jeszcze spać nie idziecie ?
ja właśnie ide
dobranoc
kolorowych
dobranoc
kolorowych
Dzis chcem stworzyc nowa grupe i dopracowuje szczegóły tzn zasady i punktacje I tu moze ktoś sie podzieli uwagami z punktacją Ile by dal za trafienie pewniaka w Ml( ja mysle o 5pkt) a za trafienie w Lotoo ?(mysle 10pkt) a za trafienie dodatkowo 10pkt jak ktos trafi tu i tu
Ja od dzis przez 2-5 losowan bede typowal liczby jakie przyjdado glowy nie patrzac czy jakies poszly czy nie Bo i tak mnóstwo powtórek
aha pytanie o punktacje zostaje aktualne wpis 1 449 217 Co jakis czas zajrze Bo i tak teraz nikogo niema
Nie koniecznie moze i dziś Bo patrzac na zakładanie grup jest dużo które działaja w róznym okresie miesiaca
Hm ciekawe Moze jestesmy z takiego samego wojewodztwa a moze miasta?
W multilotku duzo liczb czesto sie powtarzaja a inne sporadycznie wpadaja
Szczerze nie wiem wezme 2-5losowan z glowy jakie przyjda Ale moze pojsc 1 37 69
Dzien dobry.
Teraz w TVP Info licza zadanie
6:2(2+1) = 1 czy 9.
...................................
Wynik prawidlowy to... 1.
Teraz w TVP Info licza zadanie
6:2(2+1) = 1 czy 9.
...................................
Wynik prawidlowy to... 1.
http://odkrywcy.pl/kat,111408,title,Matematyczna-zagadka-wywolala-burze-mozgow,wid,15412667,wiadomosc.html?smg4sticaid=6103d0
nie to że ja jestem taki dobry, po prostu wczoraj przez przypadek o tym czytałem i dlatego wiem
Obserwuje TV Info. Zobacze, co im wyjdzie.. .