Wpisy 144 605 – 144 704
12 sierpnia 2010 12:34 → 12 sierpnia 2010 14:56, 100 wpisów
hettman spoko nie przejmuj sie 1 reno na całą Polske = niemożliwe
multi multi plus 11984> dobrze skleśl!
multi multi plus 11984> dobrze skleśl!

mam nadzieje że będzie to dobry wybór.

to ide wysłać póżniej będe na czacie.

awaria sieci orange
http://www.radio.lublin.pl/index.php?site=news_details&id=80051
http://www.radio.lublin.pl/index.php?site=news_details&id=80051
już jestem.

Witam Wszystkich.
Jakie macie propozycje na 14?
Ja ostatniego czasu nie mogę trafić nic konkretnego, same straty!!!
Jakie macie propozycje na 14?

Ja ostatniego czasu nie mogę trafić nic konkretnego, same straty!!!
a ja jestem w erze i zasieg mam dobry a jak u ciebie zasieg plus majklasz.
bo u mnie słabo w plusie.
ciekawe kto będzie dziś o 14:00 w studio lotto?

zasięga baardzo dobry
nigdy nie miałem z tym problemu - mam takze internet mobilny iPLUS i zasieg w całej Polsce 
nigdy nie miałem z tym problemu - mam takze internet mobilny iPLUS i zasieg w całej Polsce 
ogolnie jestem zadowolony
akurat teraz mam abonament z pakietem kwotowym - i kasa moze byc wykorzystana na wszystko... (internet w telefonie, sms, telefony, sms typu: POMAGAM, roaming,mms...) - wszystko idzie z abonamentu - wczesniej mialem pakiet minutowy - nie wykorzystywalem minut ale za to dopłacałem do wszystkiego mms, roaming, internet 
polecam>
akurat teraz mam abonament z pakietem kwotowym - i kasa moze byc wykorzystana na wszystko... (internet w telefonie, sms, telefony, sms typu: POMAGAM, roaming,mms...) - wszystko idzie z abonamentu - wczesniej mialem pakiet minutowy - nie wykorzystywalem minut ale za to dopłacałem do wszystkiego mms, roaming, internet 
polecam>

to musze przywitać nowego użytkownika axelia strony multipasko.

czy ktoś by mógł mi pomóc wytypowac liczby na 14.00 gram od 10 lat i nigdy nic nie wygrałam i juz sie denerwuje i zamierzam skonczyc z ta gra

to dobrze masz z tym plusem gsm majklasz. 

ostatnio jak bylem na wakacjach za granica to brat z pakietem minutowym dopłacił do roamingu 80zł - a u mnie wszystko z abonamentu - nawet 0 700

Zelus
9,19,45,60,77
to jest typ na mini lotto?
9,19,45,60,77
to jest typ na mini lotto?
axelia jutro będzie lepiej ja też gram od 10 lat i mam nadzieje że trafie choć 9/10.axelia powodzenia.

oj oj majklasz nie ładnie.

dars2 w realu też zagrałeś.

czy mozna wiedziec jak wy typujecie te liczby czy to jest tajemnica?
Axelia to słodka tajemnica, która wymaga lat doświadczenia i obserwacji.

axelia moje typy jak realu zagrałem są na moim profilu. 

Taka ślicznotka i nie widzi ze tam jest liczba 60, 77 to jak moze byc MINi lotto? 

ja obserwuje ta gre przez 10 lat i nie raz uda mis ie kilka liczb wytypowac,ale to nic wielkiego

a teraz zmykam na www.lotto.pl
może dziś coś będzie w tym multi multi plus.
dars2 nieraz lubi być z tych typów 7/10,8/10.

może dziś coś będzie w tym multi multi plus.
dars2 nieraz lubi być z tych typów 7/10,8/10.

wole na www.lotto.pl
moje typy 14,18,24,33,51,57
15,70,62,56,22
19,34,52,60,9
15,70,62,56,22
19,34,52,60,9
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 07,09,11,12,18,27,28,31,35,36,37,40,54,57,63,65,70,71,74,78 - Plusem jest liczba: 54
Zelus racja zakręcona jestem dzisiaj coś
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Od razu mi przyszlo do głowy że na wieczór bedą takie liczby: 1,10,19,22,29,60,61.
Zobacze o 22:15.
A jutro napewno bedzie liczba 13...zawsze tak było. i oczywiscie bedzie na wstepie o tym ze "zobaczymy prosze panstwa czy liczba 13 przyniesie panstwu dzis szczescie".
Ale tą siodemke moze dzis puszcze
Zobacze o 22:15.
A jutro napewno bedzie liczba 13...zawsze tak było. i oczywiscie bedzie na wstepie o tym ze "zobaczymy prosze panstwa czy liczba 13 przyniesie panstwu dzis szczescie".
Ale tą siodemke moze dzis puszcze

dziękować wszystkim dla osób nie znających kasiory to ja ricardos

majklasz muszę mieć swojego doradcę.hipo mógł mieć bałwanka więc nie jestem gorszy
a konto jest juz dawno
a konto jest juz dawnokasiora Ty sobie pogadaj z Pasko i załatw zamiast tej gwiazdki koło nicka - takie coś 

axelia naliczanie w toku.czasami na wieczór zdążę.teraz mykam po kasiorę w papierkach
i nie ma,że boli,że brak w kasie.dawać i już.promocja jest w hiper super i muszę tam być
i nie ma,że boli,że brak w kasie.dawać i już.promocja jest w hiper super i muszę tam być
kasiora > ja ostatnio bez zająknięcia wypłaciłem 1 060zł o 7:30 rano 

nie no ja wiem.tak tylko mówię,bo czasami przede mną ktoś lubi więcej pobrać a ja muszę czekać
i co tam w typach o 14:00 ktoś coś miał bo ja nic a dokładniej to 3/10 miałem.

jezeli nie typer nie wysłał tych kuponów to
mam nadzieje ze liczby spisal z 5/5!
mam nadzieje ze liczby spisal z 5/5!tak też widziałem majklasz żeby tylko wiedzieć to przed losowaniem to 7/10 z plusem było by 380zł.
poproszę jeden zakład na chybił-trafił na dwa losowania multi multi, pięć skreśleń 

ja kiedyś miałem 5/6 ale bez plusa czyli 120zł.

kasiora czy bym mogła prosić o liczby na 22.00
mój mail asia.gahan@wp.pl

mój mail asia.gahan@wp.pl