Wpisy 1 445 199 – 1 445 298
14 marca 2013 12:18 → 14 marca 2013 13:01, 100 wpisów
czesc angierski skoro jestes, to napisze tutaj... od jakiegos czasu przy uruchamianiu totostatu pojawia sie komunikat o braku biblioteki msvcr100.dll... ona oczywiscie jest, program sie uruchamia, ale jest to troche wkurzajace
w miedzyczasie instalowalem jakies aktualizacje windowsa, w tym chyba cos dla visual c++, wiec moze to bylo przyczyna... ale prawde mowiac, nie chcialo mi sie tego sprawdzac
w miedzyczasie instalowalem jakies aktualizacje windowsa, w tym chyba cos dla visual c++, wiec moze to bylo przyczyna... ale prawde mowiac, nie chcialo mi sie tego sprawdzac
unhappy ano faktycznie java pewnie wymaga tej biblioteki, zainstaluj moze jave albo podgraj bibliolteke z dllfiles.com
no i komponenty z Visual C++ maja taka biblioteke pewnie wersja tej bliblioteki jest nieprawidlowa, kiedys mialem ten sam problem
angierski, problem polega na tym, ze jave aktualizowalem chyba 2 dni temu (sam problem z dll-ka pojawil sie wczesniej i nadal jest), a sama biblioteke mam... program sie uruchamia, tyle ze zanim sie uruchomi pojawia sie ten komunikat i dopiero po jego zamknieciu program sie laduje
lila jeszcze za mala ale ja bym chciał Minister Anna L. tylko nie wiem jakiego resortu
ale tego problemu kiedys nie mialem... pojawil sie niedawno... dlatego cie o nim informuje...
unhappy/powiem ci to samo co mi pani w żb powiedziała jak sie spytałem o pule lotto "10mln proszę pana,pisze na kuponiku u góry"
Lila a nic nudzi mi sie chyba piwo wypije i bede czekal na losowanie
vektor, jak to mowil dyrektor fso w zmiennikach: byle tylko pachniala
greg dbaj o zdrowie bo w szpitalach już nawet w piwnicy nie ma miejsca dla pacjentów
tristeum na szczescie w Plocku mam wolne miejsce.zawsze jedyny fart ze strony NFZ
greg 8 mam w 5 -ce 8 -ce i w 10 -ce a 20- tki wysłałem dodatkowo
No to jestem z powrotem po przyprawieniu nieszczęsnej egzaminowanej o mało co o zawał serca
Lila,vector,unhappy,trisetum i reszta ferajny
Lila,vector,unhappy,trisetum i reszta ferajny
witajcie
medusia już jesteśmy w domu...mam nadzieje ze już z górki...
medusia już jesteśmy w domu...mam nadzieje ze już z górki...
medusia Bóg zapłać
Lilus no Lilcia niedługo chyba cos sie pojawi na świecie?
Lilus no Lilcia niedługo chyba cos sie pojawi na świecie?
Dawać losowanie.. .
...................................
akurat ten co "gra" najbardziej sie upomina o losowanie...
Chce tylko sprawdzić, jak mi poszło typowanie liczb.. .
" Precz z TS ".
........................
" Precz z TS ".
........................
Lila nie każda, ostatni raz gdy poczęstowano mnie obiadem na plebani w Bielsku-Białej zatrułem się na 5 dni taka tam kucharka jest i jeszcze się pytała czy mi nie smakowało,,,,nawet nalewki od księży mi nie pomogły
milan 16...
Ja zakład lotto wyceniam na złotówkę, a ze ONI chca 3 pln, to niech idą w diabły.. .
greg ja nie wiatropylna...
Lilcia niedługo, chyba ze o czymś nie wiem bo miałam pare dni przerwy...
Lilcia niedługo, chyba ze o czymś nie wiem bo miałam pare dni przerwy...
greg powiedz Ani niech pani Islandorce prześle swoje dobre fluisy to moze w koncu coś wygram...