Wpisy 1 445 142 – 1 445 241
14 marca 2013 11:32 → 14 marca 2013 12:29, 100 wpisów
Skalar.. .
Los Tobie sprzyja.. . Działaj.. .
....................................
Los Tobie sprzyja.. . Działaj.. .
....................................
znowu bedzie zdrapka za 5 zł xxx krzyzówka za miesiąc po 2 zł nie bedzie co drapać
To juz teraz wiem czemu nie mam ostatnio szczescia w typowaniach
Skalar.. .
Nie pomyliłeś się. Liczby typuję metodą jasnowidzenia.. .
.......................................
Nie pomyliłeś się. Liczby typuję metodą jasnowidzenia.. .
.......................................
Mirnam.. .
................
................
A jak tak zastanawialem sie czemu mi tak nie idzie i wreszcie jest wytlumaczenie
unhapyy mie znam puli
triset widzę że zapisałeś sie na forumlotto i mykam zycząc jeszcze raz powoooonarka
triset widzę że zapisałeś sie na forumlotto i mykam zycząc jeszcze raz powoooonarka
Ulala.. .
..................................
..................................
Wędruś...ja z Twojego daru tez mam coś w sobie
może nie widzę...lecz odczuwam
może nie widzę...lecz odczuwam
triset trza drapać szafiry i zodiaka bo rzeczywiście wkrótce 50zł będzie można drapnąć tylko w tych po 5zł
mirek
ulasyberia się do nas zbliża
mirek
ulasyberia się do nas zbliża
Przerwa na .. ..
..........................
..........................
Ulala bo naprawde cos pomyle bo chyba mam podobnie z tym odzczuwaniem
drapek zodiaka se drapie ale polityka tych nowych drapek zaczyna mnie w***,, wszystko na jedno kopyto walone,
i narobione gównianych wygranych do 50 zł a miedzy 500-1000 zł nic patałachy
Dobra cos zatypowac potem sprawy pozalatwiac Wszystkim milego popoludnia trafnych typowan
Narazie Przeznaczenie
Narazie Przeznaczenie
"ps. program zaszalał w sobotę na 25liczb trafił 12 i ładnie rozpisał na 10tki grając delikatnie czyli za 10zł można było wygrać ponad 11tyś a za 100zł ponad 50tyś czym więcej zakładów dużo większa suma walił w 10/9 jak w dym ale niestety nie zagrałem byłem na wyjeździe pozdrawiam"
ula jak dziś padnie 4, to będę poważnie myślał, aby Cię zastąpić na piedestale w pewniakach (gg36)
qryKthDokLimKred: TKADOQuery;
qryKthDokLimKredID_KTH_DOK_LIM_KRED: TGuidField;
qryKthDokLimKredID_KONTRAHENTA: TStringField;
qryKthDokLimKredID_DOK_LIM_KRED: TGuidField;
qryKthDokLimKredID_UZYTKOWNIKA: TBCDField;
qryKthDokLimKredDATA_WPISU: TDateTimeField;
qryKthDokLimKredTYP_LIMITU: TStringField;
qryKthDokLimKredDATA_DOSTARCZENIA: TDateTimeField;
qryKthDokLimKredUWAGI: TStringField;
qryKthDokLimKredDATA_WAZNOSCI: TDateTimeField;
qryKthDokLimKredUZYTKOWNIK: TStringField;
qryKthDokLimKredNAZWA: TStringField;
qryKthDokLimKredCZY_OKRESOWY: TBooleanField;
qryKthDokLimKredOKRESOWOSC: TIntegerField;
qryKthDokLimKredCZY_AKTYWNY: TBooleanField;
qryKthDokLimKredID_KTH_DOK_LIM_KRED: TGuidField;
qryKthDokLimKredID_KONTRAHENTA: TStringField;
qryKthDokLimKredID_DOK_LIM_KRED: TGuidField;
qryKthDokLimKredID_UZYTKOWNIKA: TBCDField;
qryKthDokLimKredDATA_WPISU: TDateTimeField;
qryKthDokLimKredTYP_LIMITU: TStringField;
qryKthDokLimKredDATA_DOSTARCZENIA: TDateTimeField;
qryKthDokLimKredUWAGI: TStringField;
qryKthDokLimKredDATA_WAZNOSCI: TDateTimeField;
qryKthDokLimKredUZYTKOWNIK: TStringField;
qryKthDokLimKredNAZWA: TStringField;
qryKthDokLimKredCZY_OKRESOWY: TBooleanField;
qryKthDokLimKredOKRESOWOSC: TIntegerField;
qryKthDokLimKredCZY_AKTYWNY: TBooleanField;
przedwczoraj jeden klient jolki trafił w mm 8/9 i 5/5stx2 i pił wczoraj że hohooooo
dziendoberek wszystkim na 14tą 8,67,68,77,78 ulala podoba mi się w twoim profilu motto
vektor, wisz z czym kojarzy mi sie twój nik?
Kiedys były takie gumy Turbo a w nich tzw. historyjki i tam był super szybki samochód -Vector
Kiedys były takie gumy Turbo a w nich tzw. historyjki i tam był super szybki samochód -Vector
czesc angierski skoro jestes, to napisze tutaj... od jakiegos czasu przy uruchamianiu totostatu pojawia sie komunikat o braku biblioteki msvcr100.dll... ona oczywiscie jest, program sie uruchamia, ale jest to troche wkurzajace
w miedzyczasie instalowalem jakies aktualizacje windowsa, w tym chyba cos dla visual c++, wiec moze to bylo przyczyna... ale prawde mowiac, nie chcialo mi sie tego sprawdzac
w miedzyczasie instalowalem jakies aktualizacje windowsa, w tym chyba cos dla visual c++, wiec moze to bylo przyczyna... ale prawde mowiac, nie chcialo mi sie tego sprawdzac
unhappy ano faktycznie java pewnie wymaga tej biblioteki, zainstaluj moze jave albo podgraj bibliolteke z dllfiles.com
no i komponenty z Visual C++ maja taka biblioteke pewnie wersja tej bliblioteki jest nieprawidlowa, kiedys mialem ten sam problem
angierski, problem polega na tym, ze jave aktualizowalem chyba 2 dni temu (sam problem z dll-ka pojawil sie wczesniej i nadal jest), a sama biblioteke mam... program sie uruchamia, tyle ze zanim sie uruchomi pojawia sie ten komunikat i dopiero po jego zamknieciu program sie laduje
lila jeszcze za mala ale ja bym chciał Minister Anna L. tylko nie wiem jakiego resortu
ale tego problemu kiedys nie mialem... pojawil sie niedawno... dlatego cie o nim informuje...
unhappy/powiem ci to samo co mi pani w żb powiedziała jak sie spytałem o pule lotto "10mln proszę pana,pisze na kuponiku u góry"
Lila a nic nudzi mi sie chyba piwo wypije i bede czekal na losowanie