Wpisy 144 500 – 144 599
12 sierpnia 2010 08:53 → 12 sierpnia 2010 11:57, 100 wpisów
póki co wczoraj wybrałam sie do kolektury ,w multi lotka trafiłam 3 liczby na chybił , o wielkiej wygranej moge pomarzyć
ale tak to już jest trzeba mieć szczęście , mi go brakuje
SPOKOJNEGO DNIA W PRACY PANIE DARKU
ale tak to już jest trzeba mieć szczęście , mi go brakuje
SPOKOJNEGO DNIA W PRACY PANIE DARKU
Zgadnijcie ktory zestaw liczb ma wieksze szanse na trafienie w najblizszym losowaniu, ten ktory nie padl najdluzej czy ten ktory padl najkrocej ?? prawo serii mowi ze ten ktory padl najkrocej i to jest prawda.

a tak poza tym to mam 100% system w keno przy inwestycji maksimum 500zł 

W Polsce jest 8 osób o nazwisku .angierski.
czesc hose186

Wędrowiec netowy a mariucha WITAM a owszem wstawiłam 58 ale w sumie klapa 3 na 8 , no jedna to mało a...DZIĘKI ..POZDRAWIAM jak co to poproszę kiedyś
Macie jakies ciekawe liczby? Ja gram teraz na 7-mki. Dobrze sie typuje. Juz 3/7 jest zwrot prawie 

ja mysle ze dzisiaj zostaną wylosowane siedemdzieśiątki tylko jakie
powinno wejść i sześć tylko nie wiem w jakiej kolejnośći
Zelus mam pytanie troszkę głupie ,ale jak sie gra w siudemki????bo ja laik jestem
sory za błąd 

Na 7 skreslen...moze sie zle wyrazilem wczesniej. Gra mna 7 skreslen bo tydzien temu siadło 6/7 - 200 zl. Jednej liczby mi zabrakło do 6000 zł.
mysle że sprubuje ,dziękuję ci bardzo

Lunatyczka kazdy obstawia wg siebie. Moje ostatnie 6/7 bylo puszczone przypadkiem. Wogole nie zamierzalem odwiedzac kolektury ale musialem mame zawiesc do sklepu i mnie skusilo i puscilem liczby wykreslane z glowy. A tu taka niespodzianka - 200 zl 

aha no i kathy dzis wieczorem 22 000zł za 8/8
kathy> bedziesz miala problem - nie upchniesz tyle forsy do skarpety!
kathy> bedziesz miala problem - nie upchniesz tyle forsy do skarpety!angierski> moje 4/5 w ostatnim losowaniu i Jupitera 5/6 moge Ci pokazac bo sa zdjecia kuponow
A co to znaczy kupon uaktualniony i czy masz paragon za wygraną do pokazania?
kupon uaktualniony dostajesz np wtedy gdy posyłasz na 10 losowan i powiedzmy w piątym cos trafisz - wedlug regulaminu wygrany kupon musisz zwrocic - a co z kolejnymi 5 losowaniami za ktore buliles? dostajesz wtedy aktualizacje kuponu
a to juz wiem o co chodzi z tym kuponem ja jesszcze nie puszczalem na kilka losowan wiec ok
dziekuje
potwierdzenie juz sie wczytuje na serwer... a to byl kupon na 10 losowan i w 3 było 3/5 i dostalem uaktualniony 
potwierdzenie juz sie wczytuje na serwer... a to byl kupon na 10 losowan i w 3 było 3/5 i dostalem uaktualniony 
jeszcze 2 zł było z multi multi
http://img85.imageshack.us/img85/7899/dscf0370m.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/7899/dscf0370m.jpghettman> na kazde losowanie gram
przynajmniej 2 proste zaklady
a to byl pierwszy kupon wygrany - w 3 losowaniu mialem na nim 3/5 - 42,70zł a w 9 - 4/5 - dzisiaj ostatnie 10 
przynajmniej 2 proste zaklady
a to byl pierwszy kupon wygrany - w 3 losowaniu mialem na nim 3/5 - 42,70zł a w 9 - 4/5 - dzisiaj ostatnie 10 
http://img690.imageshack.us/i/dsc00153kh.jpg/ 10 - zakład porównajcie z liczbami z soboty - Jupiter
mysle ze przed losowaniem znajdzie sie odpowiednia osoba ktora Ci poda 

chyba tez zaczne grywac mini
a co!A ja ostatnio mialem w MM 108 o22 i 160 o 14 ale to tyle sukcesow
a co!A ja ostatnio mialem w MM 108 o22 i 160 o 14 ale to tyle sukcesow
axelia> teraz jeszcze pewnie słodko śpią hehe ale spoko zdążysz jeszcze jak o 12 ktos Ci poda na przyklad 

i nie wolno na sile grac! jak bym chcial wyslac 100 zakladow na mini to bym nic nie trafil - a wyslalem 1 i sie nim nie przejmowalem - po losowaniu sprawdzilem go dopiero po 23:00 bo o nim zapomnialem

mam nadzieje
a teraz ide wyslac cos na 6 i na 8 skreslen. To do uslyszenia 
a teraz ide wyslac cos na 6 i na 8 skreslen. To do uslyszenia 
hettman> powodzenia axelia>
ostatnio gralem na chybil-trafil - i co zawsze uda mi sie cos trafic w lotto czy w mini lotto - to w multi multi na chybil trafil jeszcze nic nie wygralem!
ostatnio gralem na chybil-trafil - i co zawsze uda mi sie cos trafic w lotto czy w mini lotto - to w multi multi na chybil trafil jeszcze nic nie wygralem!multi to jedyna gra gdzie trzeba samemu skreslac bo takie liczby daja ze masakra> wiem ze kazda kulka przed losowaniem ma takie same szanse na wypadniecie ale jak sie wysyla zakład na 5 liczb i dostaje sie w tym 4 powtorki - w dodatku takie ze sie chce płakać
ja dzis też póściłam ,ale już nie na chybił.Cos mnie podkusiło 8liczb na multi+,pewnie i tak nie wygram choć kasa by się przydała.
Liczę na szczęście nowicjusza
Liczę na szczęście nowicjuszatenks
ja swoje liczby sprawdze po 22 bo tak wracam do domciu z pracy
ja swoje liczby sprawdze po 22 bo tak wracam do domciu z pracy
dzisiaj puszcze same duze liczby 68,69,71,61,79,80 a co jescze to sie zastanowie

lunatyczka - nalepiej sprawdzac rano - bo jak trafisz 8/8 to nie zasniesz - a tak sobie rano sprawdzisz, polecisz wyplacic 

chcialam cos podpatrzec na str multipassa bo podawal typy ale sie zmądrzyl i wysyla sms-em
jak trafię to będzie cud

a ja dzisiaj zaszaleje:
1 x chybił trafił Lotto - 3zł
1 x chybił trafił Mini Lotto - 1,25
= 4,25zł - jak myslicie - nie przesadze?
1 x chybił trafił Lotto - 3zł
1 x chybił trafił Mini Lotto - 1,25
= 4,25zł - jak myslicie - nie przesadze?
eee wydaje mi sie ze nie
przesadzilbym wtedy dopiero jakbym trafił 6/6 w Lotto 

przesadzilbym wtedy dopiero jakbym trafił 6/6 w Lotto 

a ja myślę że i tak coś ustrzelisz

lunatycznka
za duzo szczescia w jednym tygodniu tez nie moge miec 
lunatycznka
ale jak to mówią ....Jaki pierwszy dzień ,taki cały tydzień

no prawka
miejmy nadzieje ze cos ustrzelimy! a Ty jak tam? grasz w Lotto czy Mini Lotto? 
miejmy nadzieje ze cos ustrzelimy! a Ty jak tam? grasz w Lotto czy Mini Lotto? 
ja zagrałam dziś drugi raz w życiu moi długim

w multi lotka
wiesz - kazdy kiedys zaczynał
jezeli chodzi o mniee to gram we wszystko włącznie z jokerem 
jezeli chodzi o mniee to gram we wszystko włącznie z jokerem 
jejku ja się nie znam na tych grach ,a no i czasem puszczam dużego ale tylko jak jest kumulacja

zalezy jak wena tworcza ale - chybił trafił to ostatnio prawie wszystko był okres ze tylko skreslalem i o chybiku nie myslalem wcale - teraz odwrotnie 

nie ma co sie znac na tych grach
no a jak jest kumulacja to nie wypada nie zagrac 
no a jak jest kumulacja to nie wypada nie zagrac 
moja ulubiona gra to mini lotto
zakład 1,25zł i fajne, proste zasady
zakład 1,25zł i fajne, proste zasadyjak mi nie wyjdzie w tych trzech losowaniach w multi to spróbuje

hettman - spokojnie i stopniowo a bedzie coraz wiecej