Wpisy 1 443 798 – 1 443 897
13 marca 2013 17:56 → 13 marca 2013 19:35, 100 wpisów
zgoda, ale jaka racja stanu? wspomaganie państwa czy polityków? CO politycy robią z naszych pieniędzy? Premie przyznają i milionowe premie dla spółek PL itd
racja stanu może być wtedy, gdy polityk dba o kraj, wtedy, gdy kraj jest w potrzebie TRZEBA go wspomóc, a nie że nam każą zaciskać pasa a sami żyją ponad stan
myślę, że w sprawie podatku na kościół większość była by za, ale ta większość nie wychodzi na ulicę i nie krzyczy
Panowie skusiłem się dzisiaj na jokera jak coś to rezerwuję główną
damian...sylwia ..pytała do mnie ..zyczyła dla ciebie ooto pozdriowionka..i znikam..
Krzysio dziękuję za pozdrowionka fakt rzadko teraz bywam ale poprawię się a Sylwia ma ode mnie buziaka słodkiego
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/4025/main/b29cfadb5d.jpeg
amour ..skąd wiesz biały dym na dachu w watykanie ... nie jeszcze wybrane
amoue ..nie mam satelita ..kiedyś miałem schowane w garazu ..teraz same TV cyfrowe naziemne
amur ..TVP 1 ..ok
Dzisiaj posiedziałem sobie.......przeanalizowałem sobie około 350...zakładów 10/10..wygenerowanych za pomocą generatora multipasko.......wszystkie sprawdzone testerem od początku losowań....i tu ciekawostka......nie znalazło mi ani jednego zakładu trafionego 10/10......nieżle
Dobry wieczór.. .
Wow. Wybrali naczelnego ...sępa.. . Prawdopodobnie , zgodnie z przepowiednią będzie to... czarny bambus.. .
......................................
Wow. Wybrali naczelnego ...sępa.. . Prawdopodobnie , zgodnie z przepowiednią będzie to... czarny bambus.. .
......................................
Halapek
lepiej zrób - zwiększ zakres, zbiór liczb do sprawdzania do jakichś 15-20-u...
lepiej zrób - zwiększ zakres, zbiór liczb do sprawdzania do jakichś 15-20-u...
a dla odmiany .....generowałem za pomocą generatora..multi multi plus rem....26 zakład trafione 10/10 w 2004r
Halapek.. .
........................
........................
Robal.. .
........................
........................
wybrałem 30 zakładów z których w poprzednich 2 miesiącach nie było nawet 7/10.....sprawdzimy na sucho kiedy wejdzie pierwsze 7/10
Pasko.. .
...................
...................
ja patrze na ost 3-5 losowań i wybieram liczby które nie padały.
Ale muszę zmienić system
Ale muszę zmienić system
paskoo..bedzie czarnuch papiez
Estek.. .
......................
......................
Halapek
tak, na jeden nie puścisz - musiałbyś mieć 3003 pukonów...
...dla 20-u liczb - 184756... Oczywista sprawa, wydaje mi się, przy takich ilościach można mówić sprawdzam tylko wirtualnie
.................
Habemus papam
- ciekawe wielce z jakiego rejonu
tak, na jeden nie puścisz - musiałbyś mieć 3003 pukonów...
...dla 20-u liczb - 184756... Oczywista sprawa, wydaje mi się, przy takich ilościach można mówić sprawdzam tylko wirtualnie
.................
Habemus papam
- ciekawe wielce z jakiego rejonu
Xelom.. .
......................
......................
Czesc ja kupilem dzisiaj zdrapke lotek ze slonikiem a tam patrze 2 sloniki mowie eh zdrapuje dalej sume a tam 5 zl takze 9 do przodu !!
Żółta rasa zaczyna zalewać cały świat.. . Ciekawie wyglądałby zółtek jako papież... .
.......................................
.......................................