Wpisy 1 443 298 – 1 443 397
13 marca 2013 12:30 → 13 marca 2013 12:54, 100 wpisów
Gracz z miejscowości Wrocław wydrapał wysoką wygraną w zdrapce CASH
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
unhappy, wybacz ale programistow jak na lekarstwo. Wiekszosc "informatyków" czyli ludzie ktorzy skoncza jako "moze frytki do tego" albo jako serwisanci, albo jako administratorzy sieci którzy sie na niczym nie znają. Unhappy pamiętaj, że taki licealista który zna jakieś podstawy htmla to nie programista.
trololo/ za granica informatyk pełną gębą zarabia krocie i dlatego u nas ich nie ma,często taki ktoś ma już angielski/niemiecki w małym palcu więc co on ma szukać u nas w kraju
trist masz racje, jest tylko jedno ale. Bez doświadczenia w jakichś poważniejszych projektach takie firmy zachodnie w których możesz zarabiać te krocie cie nie przyjmą.
andromeda
Witam was. Powiem wam tyle chyba kończę z graniem w lotka no przynajmniej na jakiś czas dłuższy. Ze względu na iż widzę że coraz więcej wydałem już. Zbieram kupony sobie od 09.10.09 do dzisiaj i uzbierało się tego 415,5 zł !!! Nie licząc zdrapek i wygranych kuponów gdzie najwyższą wygraną moja było 20 zł za trafienie 4/5 w Multi Multi a razem może około 50 zł. Jak już to tylko zdrapkę kupię i może a wy jak tam ?
i w policzek
i w bioderko
cześć
gała
gała
od 09.10.09 415 zł ? krzysztof ludzie na zdrapki tygodniowo wiecej wydadza
krzysztof fakt nie ma co grac w lotto,lepiej juz mini tylko grac ,ja pauze mam w graniu mm,mini posle zawsze ale nic nie wpada
A jak są tacy bogaci to niech wydają !!!
i w policzek
i w tyłeczek
klapsa
i w tyłeczek
klapsa
czy ja wiem, u nas w polsce dobry informatyk na etacie też bez większych problemów zarabia 8 na ręke. Tylko tutaj raz jeszcze należy zaznaczyć, że mówimy o informatykach dobrych ewentualnie jak to sam ująłeś pełną gębą. A prawda jest taka, że teraz o takich naprawde ciężko bo większość co idzie na informatyke to myśli, że później będzie siedziało w jakiejś firmie, podłączało od czasu do czasu klawiature czy naprawiało drukarke i będzie dostawało te 4 tysiace na reke odrazu.
trolololo, ja doskonale wiem, ze by nazwac sie programista, trzeba umiec troche wiecej... ale na moich studiach, choc nie byly to studia stricte programistyczne, uczyli mnie c i c++, pl/sql-a oraz uml-a... sam juz wczesniej pisalem w delphi, a pozniej nauczylem sie javy... a programista z zawodu nie jestem
gała
hehe
hehe
i
......
.....
..... I znikam
......
.....
..... I znikam
Ja wczoraj wysłałem 6 zakładów na Mini Lotto i jeden Multi Multi a i miałem jeszcze jeden Mini Lotto co dałem mamie. I trafiłem w Mini: 0/5, 2/5, 1/5, 0/5, 0/5, 0/5 i 0/5 a w MM 1/5 aha i dwie zdrapki złote jajo gdzie nic nie trafiłem ale obok jaja na dole było 12000 zł szkoda że go u góry nie było co ?
unhappy no i widzisz, bo sam chciałeś się rozwijać, a wielu tego nie rozumie, że tak naprawde studia mogą cie ukierunkować choć i to nie zawsze, a tak naprawde programistą albo sie jest albo sie nie jest. studia z ciebie programisty nie zrobią.
pa
pa
pa pa pa jadą jadą niczym błyskawica
pa
pa pa pa jadą jadą niczym błyskawica
oczywiscie, ze nie zrobia nie rozumiem ludzi, ktorzy zatrzymali sie na tym etapie i mysla, ze sam tytul magistra do czegos ich uprawnia...
Ludzie ja wygrać w Mini Lotto ? Jest jakiś sposób ?
Bo ja kombinuję i kombinuję ciągle i nie mogę trafić choćby 3/5 !!!
ula
po flaszke
.
..... I znikam
po flaszke
.
..... I znikam
w mini trudno jest trafic nizsze wygrane... 3x trudniej niz w lotto
To może w zdrapkach złotego jaja trafie 12000 zł co ???
unhappy a prawda jest taka, że niestety ale technologie się makabrycznie szybko zmieniają, to co kiedyś się pisało tak jak mówisz w php+ mysql teraz są do tego frameworki które dają ten sam efekt w ułamku czasu. Do tego teraz masz wszystkie frameworki javascriptu jak pisany przez google angular który daje znaczne możliwości, ale jak ktoś tego nie rozumie, to niestety nie zrozumie dlaczego nigdy nie będzie zarabiał na poziomie takim jak w zachodnich firmach.
no co ty
ja nie gej
ja nie gej
krzysztof, w zdrapkach nie gra sie o glowne wygrane... raczej o te nizsze...
Jak trafić 5/5 w Mini Lotto tacy mądrzy a nie wiecie ???
ula
dlaczego mnie nielubisz
dlaczego mnie nielubisz
unhappy, jest mnóstwo jeszcze takich osob w naszym społeczeństwie
A mi naprawdę pieniądze są potrzebne ja tlen !!!
cześć
lila
lila
ula
ja Ciebie też
ja Ciebie też
Złote jajo 12.03.2013 Koronowo jednak ktoś wygrał i co ?