Wpisy 1 443 198 – 1 443 297
13 marca 2013 11:06 → 13 marca 2013 12:30, 100 wpisów
różnica z kwadratami liczbowymi jest jednak taka, że one przedstawiają logiczne zależności i brak jakiejkolwiek cyferki powoduje, że CAŁOŚĆ obraca się w NIC...
kondi chcialby w to wierzyc ale chyba wierze w przeznaczenie i dzien w ktorym trafie liczby
miłego dnia
vektor intuicje mam mocnej rozwinięta ale jest jeden pikuś muszę być w wewnętrznej harmonii, bo jak mnie coś zdenerwuje to lipa
a że ja wybuchowa to różnie to bywa i zakłóca się kanał łączności z wszechświatem
a że ja wybuchowa to różnie to bywa i zakłóca się kanał łączności z wszechświatem
vektor
najwiekszym problemem rzadu w tym kraju to jest kompletny brak polityki na cokolwiek
najwiekszym problemem rzadu w tym kraju to jest kompletny brak polityki na cokolwiek
trolololo i tu masz racje jest jedna tylko rzecz że Ja nie uwierzyłem premierowi w druga irlandie i nie glosowałem na nich oni sie tylko pazurami stołków trzymaja a z tego nic nie wychodzi moze tylko to ze trzeba na nowe wymienic
vektor tylko że to jest wszystko jedna swołocz, póki jakiś prawdziwy patriota chcący zrobić coś dla kraju nie wysadzi wiejskiej w pizdu i nie wstawią nowych, to ciągle będzie to samo.
trolololo taki jeden już byl tylko go terrorysta zrobili taki mamy rzad kupa geji i trans
estek proponuje jakas fuche złapać jak by sie 7 stówek przydało.
ale ja mam taka prace ze sie nie da i w zime mam tylko 1500 postojowego
czy umowa mowi, ze jesli bedziesz pracowac gdzies dodatkowo to tracisz postojowe?
Hej. Trzeba wysłać 5 numerów i będzie 700zł . Ja wysłałem 8.14.15.37.75
ale jak w sezonie robie po 12godz co dzień to w zime chce sie odpoczac troche
Test MM:
o3, o5, o8 ,o9, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 29, 33, 36, 38, 39, 43, 45.
.....................................................
o3, o5, o8 ,o9, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 29, 33, 36, 38, 39, 43, 45.
.....................................................
miriam świetny pomysł, bedziesz miał 3/5
estek, dobra przepraszam, ostatnio chedze poddenerwowany bo niby kryzys a nie moge nikogo kompetentnego znalezc a place dobrze.
estek, dobra przepraszam, ostatnio chedze poddenerwowany bo niby kryzys a nie moge nikogo kompetentnego znalezc a place dobrze.
poł osób niby na zasiłku normalnie pracuje i nie chce zeby ich zatrudnic
Dzień dobry.Trolololo a kogo szukasz i gdzie?
robie na walcach a szef ma dobra kase wiec go stac zeby pracił w zime
4 niemieckich policjantów zranił polski złodziej samochodów w Berlinie... .
..............................
Trisetum.. .
.......................
.......................
Wędrusiu a gdzie reszta?ta do 80-ciu
a które są podejrzane?
Tczewianka.. .
Test na 30 liczb jest 2 x w mieśiącu.. .
Test na 30 liczb jest 2 x w mieśiącu.. .
WN znowu mi te lizby pasuja, ale cóż z tego skoro nie losują moich
Wczoraj podejrzana liczba z 14 była Plusem o godz.22.15
...................................
...................................
Podejrzane liczby.. . Uwaga na datę, bo dzisiaj jest... 13.
o5, o9, 14, 22, 24, 29, 33, 36, 38.
....................................
o5, o9, 14, 22, 24, 29, 33, 36, 38.
....................................
ale jak to jest, ja płace, za godzine pracy 30zł. I wyceniam taką robote na tempo w jakim sam bym coś takiego zrobił+10-15% w zależności od tego w jakim stopniu trzeba się zapoznać z projektem. Zakładam 6h pracy dziennie bo zakładam, że mogą mieć już jakąś pracę, chociaż sam potrafie i po 14 robić z przerwami na bieganie, jedzenie i różne cuda. Biura nie ma, także wszystko zdalnie, można pracować na własnym sprzęcie we własnym krześle. Mówie wszystkim, że jak sie sprawdzą to oczywiście chętnie dalej będe współpracował, mają czas w weekend żeby nadrobić jeśli w tygodniu nie zdążyli czegoś zrobić a i tak jak narazie jeden sie wyrobił ale stwierdził, że dla niego to jest za duże tempo pracy, że on u siebie w pracy ma spokój i cisze, że sobie na kawke pojdzie na fajke pojdzie a tutaj musiał faktycznie pracować. No to ja sie pytam za co pracodawcy mają płacić. Ok są kobiety na kasie które faktycznie zapitalają jak kot z pęcherzem i one powinny zdecydowanie więcej zarabiać, ale mówie tutaj teraz o szarym pracowniku biurowym któ
Kondi a 1,76 ma dziś szanse chyba
Kondi.. .
............................
............................
no coś Ty kondi,to tylko zabawa
Wędrowca netowy
5,9,22,24,29,33,36, nie bedzie jedynie moze być 14,38
5,9,22,24,29,33,36, nie bedzie jedynie moze być 14,38
trolololo/ dużo ludzi idzie tam gdzie jest mniej roboty nawet kosztem mniejszej wypłaty
estek, umoczyłem reputacje, a to nie jest przeliczalne na piniądzory
trist no dobra, ale to niech nie narzekają, że im słabo płacą. Coś za coś.
Unhappy, programistów.
Unhappy, programistów.
cash we wroclawiu, krzyzowka w gdyni
http://www.lotto.pl/zdrapki/najwyzsze_wygrane
http://www.lotto.pl/zdrapki/najwyzsze_wygrane
ulala
programistow wsrod informatykow chyba najwiecej... jak psow no chyba ze mainframe'y programujesz albo co
u mnie zima,okna w przyszłym tygodniu
To kupony puszczone czekam na wałka ze strony TS a moze dzisiaj wygram
żeby było śmieszniej ex pensje bordową maja zamknać do końca marca 217 został znikomy % i 2 główne wygrane więc powtórka z 1 edycji
Gracz z miejscowości Gdynia wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Krzyżówka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki