Wpisy 1 441 266 – 1 441 365
12 marca 2013 10:29 → 12 marca 2013 11:01, 100 wpisów
emerytka..
krzysio..dzień dobry panie
Monet ..sprawdzam juz ..8/67/11 pozyczam od Ciebie 75 mam na pewniaka
Monet ..sprawdzam juz ..8/67/11 pozyczam od Ciebie 75 mam na pewniaka
4/4: 19,39,54,67 - 5399 losowań
gram od dzisiaj te 4 liczby z 6 innymi w 3 zakładach. Mam nadzieję że jak wejdzie to nie tylko 4/10 x 3
gram od dzisiaj te 4 liczby z 6 innymi w 3 zakładach. Mam nadzieję że jak wejdzie to nie tylko 4/10 x 3
Monet wczoraj zakończyliśmy dyskusję tak mi sie przynajmniej wydawało.Nie pisz do mnie i zostaw mnie w spokoju - jesteś kapuś wywalasz jakieś brudy innych i śmiesz moralizować.
13maxa ..ty masz teraz 30 procen słaba twarda R ..jutro dalej 40 procen aaa wkoncu jak masz 100 procent mokre ..ty tak złapiesz w lesie na sakach
idiotka..sam nick wiele juz mówi o tobie ..skoro znowu tutaj zawitałas znowu gdzieś cie wyrzucili na wieki z ta twoja wiedza
i dobra uciekam ..
krzysio...zapraszm Cię na ssaki zobaczysz jak sie poluje przygotuj tylko strzelbe
Emeriti..
wrzuc cusik na humorek..
masz swietne rozweselajace obrazki..
i juz sie stleniam..pa Wam
wrzuc cusik na humorek..
masz swietne rozweselajace obrazki..
i juz sie stleniam..pa Wam
"jesteś kapuś wywalasz jakieś brudy innych i śmiesz moralizować."
Kapuś?
Brudy wywalam?
To już nawet za mocne jak na idiotkę.
Debilko.
Kapuś?
Brudy wywalam?
To już nawet za mocne jak na idiotkę.
Debilko.
to ja jęczałem adminowi w słuchawke i kapowałem żeby nicki moneta i dantewa sprawdzał?
idiotka ...jesteś taka mamuska i masz dzieci ..nie powinno zapraszać na lodyxx za kasa ..twoje małe dzieci tak widzisz świntucha w łózku
ciebie juz nikt nie chce walic i tu masz problem ale jest rada zostań zakonnicą
Idę na śniadanko.
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/9747/main/ba2d8b21ed.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/9747/main/ba2d8b21ed.jpeg
max
Kochany spokojnie bo znowu przekroczysz granicę a za nią tylko płacz i zgrzytanie zębów parafrazując ewangelistów
Kochany spokojnie bo znowu przekroczysz granicę a za nią tylko płacz i zgrzytanie zębów parafrazując ewangelistów
medusia .kogo jak kogo ale Ciebie się posłucham juz jestem spokojny
Medusia
male pytanko do Ciebie, czy dla wodnikow masz jakies liczby?
male pytanko do Ciebie, czy dla wodnikow masz jakies liczby?
Jak pozory mogą mylić.
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/8862/other/std/f693c01e2e.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/8862/other/std/f693c01e2e.jpeg
Agatkaa
Deki
Deki
13max33 to trzeba tutaj utworzyc dodatkowy przycisk"IGNOR" i niektore osoby będą mogły jedynie pisać same do siebie, bo odbiorców nie będzie a tak w ogole dzien dobry
żegnam zacne towarzystwo psychologów, moralistów,etyków hi hi i tak zbyt dużo czasu poświeciłam
Ania.Dzień dobry
Amour
max>> i ta jędza wie że na celowniku i dlatego prowokuje. I kopiuje i wkleja ...
Monet dobra,skoro tak bardzo chcesz i usilnie próbujesz zwrócić uwagę to masz
Kierunek żb.
dajesz okrslonej osobie ignora i ona nie widzi twoich wpisówa ty nie widzisz jej wpisów
Ania ..i to będzie super sprawa .połowa nie bedzie widział co i kiedy i jak napisał
max ja uważam, że te ignory to powinny mieć możliwość dawania tylko VIP'Y, ale które są tutaj już jakiś czas np z rok albo mają z 5000 wpisów chociaż
agatkaa
Dzisiejszy dzień dla Wodników nie daje wsparcia gwiazd w grze, ale liczby proszę bardzo 75,51,25,32,56
Dzisiejszy dzień dla Wodników nie daje wsparcia gwiazd w grze, ale liczby proszę bardzo 75,51,25,32,56
amur ..ona miała tyle vipów ..odnowa ..od zera
Anka70 czy wydaje Ci się ,pisząc jej , ze dostałabym ignora toć wszyscy żyją tym co tu maznę i skrupulatnie nazalizując. Wyciągając wnioski przez pryzmat swoich własnych słabości.
kondi
zanim stracę czas na główkowanie, kombinowałeś może z spiralnym kalendarzem tj. okienkami carolana
zanim stracę czas na główkowanie, kombinowałeś może z spiralnym kalendarzem tj. okienkami carolana
fakt.. jakby zebrać te wszystkie nicki z których się produkowała to ma superVIPa.
wiesz przecież, że to moja główna metoda, mnitoriwana od 2008 r z przerwami
13maxa...samica tak czeka wiecej kasa tylko lody niz praca..ty po co dałeś tyle kasa
z tym ignorem to dobry pomysł
wpisujesz nick danej osoby naciskasz ok i nie musisz patrzeć na te wypociny
a bo zapomniałem
wpisujesz nick danej osoby naciskasz ok i nie musisz patrzeć na te wypociny
a bo zapomniałem