Wpisy 1 441 166 – 1 441 265
12 marca 2013 07:54 → 12 marca 2013 10:28, 100 wpisów
musze powoli znikac... pozniej pomysle, czy dzis w ogole cos wysylac
Ulala.. .
Z mojego snu nie wychodzi dziśiaj liczba ...45, a 14 lub oboczna.. .
.............................................
Z mojego snu nie wychodzi dziśiaj liczba ...45, a 14 lub oboczna.. .
.............................................
Witam Wszystkich..ale u mnie sniegu ajej..normalnie zima wrocila
Bolek..praca uszlachetnia..ja tez sie zbieram z psiakami na spacerek..aa pozniej od nowa szara rzeczywistosc..
Bolek..praca uszlachetnia..ja tez sie zbieram z psiakami na spacerek..aa pozniej od nowa szara rzeczywistosc..
bez wyjątku
ulexxa golnij se trzy głębsze to rzeczywistość nabierze innych kolorów - wypraktykowane
ulexxa golnij se trzy głębsze to rzeczywistość nabierze innych kolorów - wypraktykowane
co nam jeszcze powiesz?
medea
idiotka
i co jeszcze ciekawego powiesz?
i co jeszcze ciekawego powiesz?
ulexxa
w towarzystwienp.urodziny..lampka lub2 winka..ale zeby pic bo patrzec inaczej na swiat
Dioti..nie rob tak....mam sasiadow co naduzywaja alkoholu..ehh biedne dzieci
ulexxa i dobrze alkoholizm to choroba i rak współczesnego świata
***player*** Tobie chyba nic
***player*** Tobie chyba nic
idiotka dobrze że zdajesz sobie z tego sprawe
siemka i znikam..
uleexxaa ..masz racje samica nie powinno pić wóda ..jak ma dzieci powinno opiekować
i dobra uciekam..
uleexxaa ..masz racje samica nie powinno pić wóda ..jak ma dzieci powinno opiekować
i dobra uciekam..
a jeszcze co rok to prawie..prorok....powinni takie kobiety poddac sterylizacji..a wspolpartnerow rowniez..cholerne pijaki..a jak szumia jeszcze i domagaja sie pomocy zewszad..
powinny być wprowadzone ograniczenia cenowe lub systemowe aby zredukować w/w problem tak,ulexxa masz racje patologia rodzidzi patologię
zawsze gotuje wiecej..i jakos nie wiem ale juz sie przyzwyczaili..ze ja cos tam dam..ehh co za ludzie
nie maja zadnej odpowiedzialnosci..i tak bazuja na sasiadach..jest wiecej Osob co pomaga tym biednym dziecinkom..
m 77 ty jesteś osobą która nie potrafi odnaleźć na tym świecie, brak zajęć, samotność, problemy, niska samo ocena, chęć bycia zauważonym <- te wszystkie czynniki tworzą problemy psychiczne które u ciebie widać.
W Katowicach -1 ale śniegu tyle co nic
***player*** to wszystko co napisałeś pasuje do większości ludków na świecie nawet nie trzeba wchodzić na neta - chociaż tu dobitnie widać bo net daje anonimowość (pozorna ) ale miło poczytać wykładu specjalisty
i osobiscie bardziej przeraza mnie nieuzasadniona agresja jedna z najgorszych chorób psychicznych
Idiotka jestem glazurnikiem nie psychologiem, ale tu nie trzeba specjalisty żeby to stwierdzić.
Z dedykacją od Tuwima dla takiej jednej, która ubliża sama sobie:
http://www.youtube.com/watch?v=SScOK4I1QFY
http://www.youtube.com/watch?v=SScOK4I1QFY
***player*** a ty jaki jesteś że dajesz se prawo oceny psychicznej innego człeka?. Badałeś się? Skoro piłeś do mojej osoby to musisz być przekonany o własnej normalności.
wlm. inspiracją było do tutejszego czata
wlm. inspiracją było do tutejszego czata
m 77 nie tylko ja tak uważam
kiedys jak bylam z Flora na spacerze..wiecie co zobaczylam..grupka mlodych chlopcow moze 15-16 lat..stali nad jakas butla..i sie chyba narkotyzowali..cos tam parowalo(ucieklam szybko bo mnie strach ogarnal) Boziu co sie dzieje na tym swiecie..tak na wlasne zyczenie sie..zabijac
jak do tej pory to nie ja ale większość tutaj się spina i próbuje coś na siłę udowadniać - po co? Aby lepiej się poczuć,że zawsze znajdzie się idiotka ktoś gorszy
do woreczka lub butli coś tam jeszcze wsypują i wdychają ile siły w płucach
idiotka pisała byś z swojego nicku m77 a nie podszywasz się pod kogoś
ulexxa
Zgadzam się z Tobą to straszne. U mnie w niespełna 30-tysięcznym pipidówku mamy już pierwszy sklep z "nawozami naturalnymi i ziołami", w którym herbatki z dziurawca raczej nie kupisz
Zgadzam się z Tobą to straszne. U mnie w niespełna 30-tysięcznym pipidówku mamy już pierwszy sklep z "nawozami naturalnymi i ziołami", w którym herbatki z dziurawca raczej nie kupisz
ulexxa to pewnie klej jakiś
player oceń swoje zachowanie od wczoraj w stosunku do mnie i napisz nam co o swoim zachowaniu sadzisz potrafisz?
A były takie czasy gdy władza ludowa wycowała proszek IXI produkowany zresztą między innymi jaworskiej Pollenie bo młodzież używała go w celach skrajnie odmiennych od właściwego
medea76 a co można tam kupić? Przyznam szczerze,ze nigdy nie byłam w takim sklepie - nie wiem nawet gdzie jest u nas w mieście
Medeo..ojej to juz w sklepach mozna oficjalnie kupic..horror normalnie..wiem ze w Holandii jest to dozwolone bo duzo szkopkow tam jezdzi i kupuja jakies ziola..ale u nas w Polsce juz tez?
Witaj ulexa
Magdo (czy Magdaleno), najpierw trzeba mieć szacunek dla samej siebie, a potem żądać go od innych. To Ty wróć do swojej "stałki" nie wstydź się swojego imienia, ja tu jestem tylko rzadkim gościem.
Magdo (czy Magdaleno), najpierw trzeba mieć szacunek dla samej siebie, a potem żądać go od innych. To Ty wróć do swojej "stałki" nie wstydź się swojego imienia, ja tu jestem tylko rzadkim gościem.
Player..nigdy nawet nie powachalam cos takiego..boje sie takich wynalazkow..to straszne..czy ci ludzie nie boja sie o skutki takiego zazywania..
U ciebie w mieście to jest 24 ful service i monopolowy 24 h i ty wiesz o nich i gdzie one są
witam serdecznie
madea76
ulexxa
id.
player
trisetum i innych
o i max jest
madea76
ulexxa
id.
player
trisetum i innych
o i max jest
Ale się wyspałem trzeba teraz coś zagrac
Monet ..co polecasz bo ja mam juz pene typki ale może coś dodam od Ciebie
Monet ..co polecasz bo ja mam juz pene typki ale może coś dodam od Ciebie
wlm. nie wstydzę sie swojego imienia - Magda miło mi a stałki tutaj nie miałam co usilnie próbuje mi zarzucić kilka? osób nie wiem po cóż?
max witam i zegnam
max witam i zegnam
musze uciekac..Obowiazek wola
zycze Wam samych trafnych typowan
oraz udanego dnia
zycze Wam samych trafnych typowan
oraz udanego dnia
Monet ..
złoty ..
player..
Monet jestem zdrowy juz .dwa rosołki i jest
złoty ..
player..
Monet jestem zdrowy juz .dwa rosołki i jest
13maxa ..dzien dobry panie...a masz z kim zamówione na lodyyxx
max>> na dzisiaj? podam te które zagram w strefowym.
1,75,62,8,37,67,11,30,63
1,75,62,8,37,67,11,30,63
kurde i teraz zaczną się opowieści o tirówkach podstarzałego erotomana-gawędziarza
Dzień dobry.Miłego dnia.
Ulexxa
Medea
Max
Monet
Krzysio
Zloty
Ulexxa
Medea
Max
Monet
Krzysio