Wpisy 1 435 253 – 1 435 352
9 marca 2013 14:34 → 9 marca 2013 15:16, 100 wpisów
kondi nie ma tam Twojego meila a czy to nie był czasem Twoj nik? i coś tam
złoty ja zazwyczaj 1 zakład ale obowiązkowo z plusem 90 % gry gram jednym zakładem zresztą tak jak kiedyś już tu pisałem
złota rybka
kradzione nie tuczy wysłałam typy gr.B
złoty i teraz też 1 zakładem gram ale stawka 1
multi multi dzięki
multi to troche dlamnie zamalo adrealiny ,za 20 zl to juz są emocje
kondi ty nimi nie grasz to ja zagrałam
złoty stawiam na jakość a nie na ilość i uwierz mi już kilka razy było bardzo blisko dowody mam na profilu
Pies ogrodnika
kondi ale Ty miales w profilu adres na kondi44 a nie 1 ja pamiętam
multi multi ,tak tylko ze takagra mnie nie kręci poniewaz lubię wygrywac mniej ale zato częsciej
Kondi.
Zloty
złoty choć za to jeżeli jestem w trasie to obowiązkowo wysyłam tam gdzie padły już wysokie wygrane ale wybieram sobie jedne taką kolekturę i tam gram jeden zakład multi multi z plusem na 10 liczb bywa że na cały tydzień i powiem tobie że nieraz około 500-700 złotych idzie tak wygrać
ulala za pewniaki
kondi za pewniaki w 10/10
kondi za pewniaki w 10/10
złoty ok rozumiem no każdy wie najlepiej jaki ma swój sposób gry i się go trzyma
złoty ja tylko piszę jak ja gram
milan1980
milan1980 co tam w budce na deptaku coś ostatnio tam padło?
dobra, muszę podłogi pozmywać.
Tylko jeszcze do andruśki naskrobię
Tylko jeszcze do andruśki naskrobię
złoty mam pewne zródło informacji nieraz także piszą w swoich artykułach oczywiście dawniej to jeszcze lepiej było ponieważ były numery kolektur i spojrzałem w mapę i wiedziałem wszystko choć dziś trzeba też sobie radzić
milan1980 ok rozumiem
złoty ja już tu wielokrotnie pisałem o tym że na chybił trafił też trzeba umieć grać tylko trzeba wyczuć miejsce oraz czas zawarcia zakładu
multi multi 1984 niewiwm czy spotkales sie z taką sytuacją np.
w jednych budkach wysyla imam wygrane a w niektorych jeszcze nigdy nic no,2,lub6 zeta ciekawe no nie?
w jednych budkach wysyla imam wygrane a w niektorych jeszcze nigdy nic no,2,lub6 zeta ciekawe no nie?
złoty ja już dwa razy miałem 8/10 bez plusa raz 7/10 z plusem kilka razy 7/10 bez plusa a dawniej jak jeszcze grałem w dużego lotka to miałem 3/6,3/6 na jednym kuponie oraz 3/6,4/6 na jednym kuponie oczywiście to wszystko na chybił trafił i wymieniłem te wygrane co teraz pamiętam bo pewnie ich było więcej bo i 6/10 z plusem było kilkanaście razy
17,38 parka na wieczórpa pa
może 48,53
multi to znaczy tak ze mam trzy kolektury w ktorych wysylam i wygrywam po 240 .300 zeta ale nie zawsze zdąze tam wyslac ale staram sie to robic ,natomiast w pozostalych normalnie nie idzie nic wygrac ciekawe od czego to zalezy ?
złoty tak jak najbardziej są bardziej szczęśliwe kolektury i mniej szczęśliwe kolektury
multi multi nieno chyba od szczęscia to nie jest zalezne raczej od ilosci przeplywu zakladów w danej kolekturze bo najwięcej wygrywam w markietach
Zloty.A zdradzisz gdzie?Czy tajemnica?
złoty gram tak na dobre od kiedy się zarejestrowałem u pasko na stronie a przedtem sporadycznie i przyznam że nie umiałem grać bo grałem na swoje liczby i jak miałem raz na kilka lat 7/10 to było święto a teraz proszę w roku kilka wygranych powyżej 100 złotych się trafia wiem że to też nie są kokosy ale lepiej coś niż nic a i motywacja jest inna jak się trafi 7/10 czy 8/10 kilka razy w roku to całkiem inaczej niż latami się gra i tylko 6/10 raz na rok się trafia
złoty przyznam że nie zawsze od ilości zakładów
złoty choć czy w budce czy w markecie to bez znaczenia
witam widze ze troche wygraliscie u mnie tak sobie 6/8 2x 6/9 i 5/7
Zloty.OK Jak będziesz już milionerem?
multi multi tak to jest normalka trening czyni mistrz podobnie z nami grając dlugo to potem sie wygrywa to jest normalka
złoty a to dlaczego jedna kolektura jest bardziej szczęśliwa od drugiej tego na razie nie wiem
Basia.
To jest tak sobie?To jest super
To jest tak sobie?To jest super
zloty w 100 % prawda
Tesa
teraz już uciekam na obiad
Zloty.
Nie ma się z czego.
Nie ma się z czego.
Multi.Smacznego
złoty i mam nadzieję że kiedyś trafię 10/10
życzę wszystkim wysokich wygranych o 22:15 cześćdo poklikania
Basia.
Oby tak dalej
Oby tak dalej
emerytko tez u ciebie w kauflandzie na piasnikach wysylam jak jestem tam na zakupach ale powiem Ci ze tam niejest dobry punkt
Zloty.
A tam już miałam 5/5 z chybika.
A tam już miałam 5/5 z chybika.
I w losach też wyższe.Tzn takie po 50zł.
sama syn mi zrobil taki programik ale on wymaga czasu czego mi brak
Ale losy lepsze w Tesco na Piaśnikach.
ma ktos mini z chybika??? i byłby tak miły napisać?? nie będe puszczać tylko chce porównać sobie
Zloty.Zdrapki miałam na myśli.