Wpisy 1 435 153 – 1 435 252
9 marca 2013 14:11 → 9 marca 2013 14:34, 100 wpisów
kondi gratki za 7/10
kondi podaj te parki jeszcze raz bo te wpisy znikły
kondi podaj te parki jeszcze raz bo te wpisy znikły
Kondi ale i tak normalnie tupujesz na te 3nicki Wiec masz trzy krotne szanse trafien Dobra znikam obiadek stygnie Jano
Hura !!! Test MM na NIE........2/20.
.....................................................
.....................................................
dobra uciekam do wieczorka
kondi
CZymaj
.............................
dobrego trafnych wysłanych
CZymaj
.............................
dobrego trafnych wysłanych
Kondi
Wysłałeś?
Wysłałeś?
Lila
lila
kondi to nie wysłałeś w realu tej 7/10
kondi to szkoda
Witam! Kondi , podawaj te liczby wczesniej ,zebym mół wysłac w TS, procent do uzgodnienia, widzę ,ze jestes wart zainwestowania.
kondi lepiej dawaj real jak karta wchodzi po póżniej będzie sucho znowu z wygranymi
kondi jak też miałem 7/10 z plusem 28 lutego ale ja miałem real
Kondi ! Ryzyko wpisane jest w cenę.Kto strat nie ponosi, to i zysków nie oglada.ma pewien budzet, ktory mozna przeznaczyc na hazard, wiec jak mozesz ,to troszke wczesniej podawaj liczby i o reszte się nie martw.
kondi ale na tym ta gra polega żeby było a przynajmniej tak sobie życzymy żeby było moim zdaniem typowanie na sucho jest bez sensu ponieważ jak 9/10 a już nie wspomnę o 10/10 nic mi to nie daję nikt mi tej kasy nie da jest tylko ból
kondi dlatego wolę grać jednym zakładem ale grać ale każdy ma inne zdanie i nic nikogo nie namawiam do gry tylko tak sobie piszę
jareq, jeszcze raz powtarzam, ze to nie są moje liczby, wiec jak ich nie m wczesniej to ich wczesniej nie wyczaruje
kondi dzięki
multi, ja wiem kiedy gr B ma najlepszy okres do gry i wtedy warto zaryzykować. Ten okres włanie nastał i to nie jest przypadkiem
złoty a ty jak grasz?
ula, pamiętasz życzenia noworoczne?
Tam życzyłem właśnie tego naszej grupie
Tam życzyłem właśnie tego naszej grupie
lilka trzyma wszystko w dobrej formie, przepływ energii jest właściwy i typujemy RAZEM dobrze
złoty jesteś jeszcze
jeżeli nie wpadną dzisiaj to...
andi, musisz mi jakoś zapodać e-maila, albo GG, bo posty ktos moze usunąć, Co ty na to?
andi, musisz mi jakoś zapodać e-maila, albo GG, bo posty ktos moze usunąć, Co ty na to?
kondi póżniej się tobie i Darkowi wpiszę w K G
jak mam troche kasy to puszczam za 17,50 dzisiaj mialbym 240 zl ale 72 niewpadlo i mam 8 zeta
kondi dlatego ja się wpiszę w twojej K G a nie w @
kondi...ja dopiero musze powprowadzać liczby...i wtedy bede mia ła obraz liczb do pewniaka
złoty a jakie rezultaty i z plusem grasz czy bez plusa
kondi a no tak
1/1 2/2 3/5 i 3/10 w profilu a wysłane 2/2 x4 3/5 x4 i 6/8 x2 i 7/10
multi multi 1984, gram bez plusa alewygrane mam po 180-240 -120.
róznie zalezy ile zakupie zakladów
róznie zalezy ile zakupie zakladów
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 230 000 zł
złoty ja gram na 10 liczb z plusem teraz ostatnio różnie nieraz swoje a nieraz chybił trafił