Wpisy 1 433 765 – 1 433 864
8 marca 2013 12:39 → 8 marca 2013 13:47, 100 wpisów
mariuch...odwróć się na pieci..spójrz przez ramie w prawą strone....i zobaczysz lepszy swiat
Lila...no racja u mnie jeb******o spirytem
w pracy mnie wkurzył ktoś ale Polak tak już ma że sam nie żyje normalnie i drugiemu nie daje.
Lila..
Lila...
Lila...herbatka i seta do niej
pączek z nadzieniem
losowanie dawać
ciekawe czy na forum są przedstawiciele wszystkich zawodów w Polsce ?
nie interesuje się kto gdzie pracuje ale miło by poznac ludzi z doswiadczeniami z ciekawą pracą nawet z tą upokarzającą.
Lila...wiem
27,30,49,55,60
27,30,49,57,69
27,30,50,58,70
27,31,55,60,78
27,30,49,57,69
27,30,50,58,70
27,31,55,60,78
Lila..
Obiadek trzeba będzie zaraz robić
Witam wszystkich serdecznie
lila, ulala i pozostałe babeczki
panowie
lila, ulala i pozostałe babeczki
panowie
Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć Wam życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na Waszych twarzach gościł tak samo często, jak w tym dniu
27,50,78
cytat tygodnia przywieziony przez koleżankę z takiego spotkania dla pracowników domów pomocy społecznej w zwiazku z planowanymi zmianami przepisów prawnych. Nie wiem czy dobrze powtórzę ale szło to tak
"Drodzy państwo jeśli chodzi o spory o pieniądze między powiatami prowadzącymi dps a gminami płacącymi za pobyt w nich to sprawa jest dla rządu prosta. Kołderka jest jedna i marzną albo nóżki albo główka co zresztą jest bez znaczenia póki dupa czyli rząd ma cieplutko "
"Drodzy państwo jeśli chodzi o spory o pieniądze między powiatami prowadzącymi dps a gminami płacącymi za pobyt w nich to sprawa jest dla rządu prosta. Kołderka jest jedna i marzną albo nóżki albo główka co zresztą jest bez znaczenia póki dupa czyli rząd ma cieplutko "
ja swojej pracy się nie wstydzę...wykonuję ją sumiennie i z zapałem.
dobra ja uciekam do wieczorka nara
Lila...
Witam dla wszystkich Pań wszystkiego najlepszego w dniu Waszego swieta Lila potem spojrz na xxx Mysle ze sie spodoba dla naszych pań z grupy Bo tu nie ma takiej mozliwosci Czas cos zatypowac
ja się zastanawiam czy nie podjeść na ulicy do jakiejś laski i jej życzenia złożyć
a 10marca nasze swieto dobra narazie znikam zeby zatypowac a jakos to ostatnio mi idzie
tak tak 10 marca Dzien mezczyzny i malo ktora pani pamieta o tym
ulala...z wczorajszego czytania kalendarza co podała link sorelka jest dzień chłopaka i dzień mężczyzny
Dla wszystkich Pań którym jeszcze nie złożyłem życzeń,
Z okazji Dnia Kobiet życzę wszystkim paniom na chatcie wszystkiego Najlepszego oraz dużo radości każdego dnia
Z okazji Dnia Kobiet życzę wszystkim paniom na chatcie wszystkiego Najlepszego oraz dużo radości każdego dnia
skalar jak myślisz? Skoro składam paniom życzenia i się z nimi "całuję" to ?
witam
przed losowaniem
przed losowaniem
karwaaa
dawaaać
losowanieee !
losowanieee !
cześć amour