Wpisy 1 431 664 – 1 431 763
6 marca 2013 23:24 → 6 marca 2013 23:59, 100 wpisów
dorosłych człowiek są barany nie spokojny czeka kasa na wojna za dom i dajesz dla niunia ..czemu nie nie pracować po to jest d.u.pku zyć w ziemie
jackwar trafiłeś w 10kę takie filmy z akcji widziałem ze aż skóra cierpła tego nigdy w telewizji nie pokażą. oglądałem tylko dzieki jego żonie przez łzy prawie.
silesia git cool fsf
amour i w wojsku też są wypadki ale jak masz zgraną pake to taki dewiant jest odsuwany !!!!
jackwar to powiedź mi co to za wypadek, jak po tym wypadku trafia kolo do rodziny w metalowej trumnie?
mucha , wiem i właśnie zawsze twierdzę że przeważnie chojrak przed pierwszy wymięka i mu odwala , dla tego twierdzę że wojo , normalne wojo powinno robić selekcję i wtedy może się okazać że najgorszy jest najlepszy .
wasyl, jak ty obdarzasz kobietę miłością a ona Cię ma za uja, to wiesz działa zasada silniejszy na rynku przetrwa
dla tych co byli w wojsku
http://www.youtube.com/watch?v=4xKamMSnmEU
lub nie byli polecam
git
cool
http://www.youtube.com/watch?v=4xKamMSnmEU
lub nie byli polecam
git
cool
W woju bywały różne wypadki , niektóre z głupoty , inne z winy sprzętu , znam jednego co stracił oko z głupoty kolegi .
nie chciał bym tam być za żadne pieniądze a wczesniej było w miarę ok z nim coś się takiego porobiło że nie da się z nim normalnie pogadać.
i co sądzicie o materiale co wam zapodałem

kazdą idzie kupic inno czza trrza miec euro
kazda
amour bedzie grzeczna i spełnia marzenia puki masz kase
a potem
tadzia
mucha , może powinien mieć opiekę dobrego psycho , niestety u nas to zawodzi , zachęcam do przeczytania od początku tego bloga
http://sladamikonkwistadorow.blog.onet.pl/
http://sladamikonkwistadorow.blog.onet.pl/
jandzia pieniadze to wszystko
jandzia sama masz w profilu euro
kazda idzie kupic inno odpowiednia cena
nieprawda forsa jetst potrzebna, ale w malzenstwie wazne jest uczucie, zozumienie, szacunek i pogoda ducha
kazda przez duze K
jandzia kasa sie liczy w xx2wieku one dolary
wasyl aj bym chciala złotowki nie euro, ale pieniadze nie są dla mnie najwaniejsz, moj mąż ich nie ma a jest ok
wpis ostatni z tego bloga , dla zachęty początek
6 Marzec 2013
Szefowa powiedziała że Agencja ma jeszcze troche kasy do wydania na szkolenia przed automatycznymi cięciami, i zapytała kto sie chce zapisać na jakiś kurs. Ponieważ nikt się za bardzo nie wyrywał, więc zgłosiłem się ja.
I tak oto trafiłem do centrum gdzie się szkoli dyplomatów. Jest też trochę wojskowych, kilku celników, ale większość to dyplomaci. Byłem naprawdę zaskoczony jak się dowiedziałem że aż 16 chłopa uczy się tutaj polskiego.
Mój kurs jest o Europie. Amerykanie nie rozumieją Europy, więc postanowiono zorganizować kurs który pozwoli im zrozumieć istotę europejskości.
Segment of Polsce był dość fajny. Ogólnie to cholernie mi rośnie duma narodowa jak w pewnych środowiskach mówi się dobrze o mojej ojczyźnie. A mówi się dobrze, bo Polska powoli staje się naprawdę fajnym krajem.
6 Marzec 2013
Szefowa powiedziała że Agencja ma jeszcze troche kasy do wydania na szkolenia przed automatycznymi cięciami, i zapytała kto sie chce zapisać na jakiś kurs. Ponieważ nikt się za bardzo nie wyrywał, więc zgłosiłem się ja.
I tak oto trafiłem do centrum gdzie się szkoli dyplomatów. Jest też trochę wojskowych, kilku celników, ale większość to dyplomaci. Byłem naprawdę zaskoczony jak się dowiedziałem że aż 16 chłopa uczy się tutaj polskiego.
Mój kurs jest o Europie. Amerykanie nie rozumieją Europy, więc postanowiono zorganizować kurs który pozwoli im zrozumieć istotę europejskości.
Segment of Polsce był dość fajny. Ogólnie to cholernie mi rośnie duma narodowa jak w pewnych środowiskach mówi się dobrze o mojej ojczyźnie. A mówi się dobrze, bo Polska powoli staje się naprawdę fajnym krajem.
kasa jandzia jest a mąz idzie w oddstawke
lepsze zycie
lepsze zycie
kazdego idzie kupic
kwestia innooooo
cenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kwestia innooooo
cenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
podaj jaka twoja cena
wasyl niestety ale masz rację, coraz więcej kobiet, ale nie wszystkie, lecą na kasę, to widać, gołym okiem
jandzia nie pije nie moge pic
amour kwestia kasy i gadki
a reszta poleci
a reszta poleci
są takie co się nie sprzedadzą, ale dużo jest takich co za jakiś souvenir zrobi co trzeba,
gadka i hemia na kase
no moze i lecą, ale ile jest tych kobiet??panowie by musieli byc bogaci i to wiekszosc
chemia na kase a potem na ciebie
to ja nie wiem o jakich wy mowicie kobietach, ja takich nie znam
jak zucają meza to nie z powodu kasy, tylko dlatego ze nie wiele jest wart
amourek kazda
babka patrzy wychowac dziecko
i jak bedzie dziecko glodne to zrobi dla niego wszystko nawet uypyy da
babka patrzy wychowac dziecko
i jak bedzie dziecko glodne to zrobi dla niego wszystko nawet uypyy da
ja też nie wiem, o jakich kobiet facetach mówią, że bije je, pije, ćpa, się nie myje i nie dba o nic, bo ja takie nie jestem i nie znam takich
franiuś nic nie przejmuje mam podawać pewniaki ..ty tam gr xx miałeś inacze 1/1... profil tez inne ..chata tez inaczej podałeś godz na 14;00 ... mam wziąć twoje 1/1 ja powinno przegrać tak mam jechać do psychatra i dobranoc
twierdzicie że sie nie sprzedają tutaj to za 8zł 100 tagzwanych kredytów macie co chcecie http://pl.zbiornik.com/
wasyl, a jak laska nie ma dziecka i da bo potrzebuje na kosmetyki itd?
uupyyy da i tyle a my faceci
wtedy hepi jestesmy
wtedy hepi jestesmy
amour , ostatnio słyszałem że kobiety porównują facetów do kibla jak nie zajęty to obsrany
amour ona juz mysli o przyszlosci i dziecku aby miało dobrze
w przyszłosci
w przyszłosci
a wiecie po co ma facet brode
ze jak lize babke to sprzata jej ponizej
panowie robimy za
MOPA
ze jak lize babke to sprzata jej ponizej
panowie robimy za
MOPA
wasyl, co ty, to są takie laski, co jeszcze mają jakieś uczucia, inne są takie co chcą mieć dobrze dla siebie, a nie dla dziecka bo po co dziecko?
jackwar, one się nawet tak na prawde nie zaczynają, one są bo są, ale nie ma w nich nic,
mucha a co Ty jakas patologie tu pokazujesz, ja mowie o normalnych kobietach
amourr
porzyjesz to zobaczysz
wspomnisz moje słowa
KIEDYS
porzyjesz to zobaczysz
wspomnisz moje słowa
KIEDYS
BABA MYSLI O PRZYSZLOSCI ITD ITP
jackwar zależy, jak laska widzi, ze nie może z tobią robić co chce często kończy
MUCHA336 HI HI
A WIESZ PO CO FACET MA KRAWAT
BYDLE TRZYMA SIE NA UWIĘZI
A WIESZ PO CO FACET MA KRAWAT
BYDLE TRZYMA SIE NA UWIĘZI
wasyl, zależy która, laska, niektóre myślą, a niektóre nie wieczne balet tanzerin
amour , uogólniasz , są przypadki że facio robi z laską co chce .
wezcie wy i popatrzcie na siebie i swoje zachowanie względem kobiet, ja jetem zdania ze kazdy otrzymuje ro na co zasłużył \szanowni panowie
AMOUR BABKI MAJA NAS ZA MOPY I SPONSORÓW
jackwar są, ale przeważnie laska, chce mieć pod pantoflem kolesia
mucha podobało sie
much nie wchodzilam jak zobaczylam co to,wchodzi ten kto ma taką potrzebe ja jej nie mam
mylisz się , ale niektóre tak , są to przypadki zachowania wyniesionego z domu .
amour wiem co mówie 20 lat po slubie
jestem i kawał zycia widzialem
jestem i kawał zycia widzialem
wasyl 7 lat grałem jako dj w clubie techno trance, house etc, widziałem nie jedno i znam niejedną
podobało podobaolo i glatego nie zakładam krawata bo jeszcze dupcia wciągnie i udusi glonojadka hi hi
jandzia , nie odpowiedziałaś na pytanie
jesteś przed ślubem czy po
jesteś przed ślubem czy po
jedne uciekały od bogatych
po co .. wiadomo dla seksu
a drugie
nie chciały seksu ino many many
po co .. wiadomo dla seksu
a drugie
nie chciały seksu ino many many
amour bylem dj-em od 16 do 21 lat i tez cos wiem na ten temat
amour , tak na prawdę wiążąc się z inną osobą chcemy tworzyć model rodziny jaki był w naszym domu !!!!!!!!
do 21 roku zycia
jackwar
dobry ten blog co podesłałeś, podobają mi się inne artykuły,
jak będę miał czas to poczytam
dobry ten blog co podesłałeś, podobają mi się inne artykuły,
jak będę miał czas to poczytam
bolek , gościu naprawdę klawy , przeczytaj scenę jego oświadczyn , miałem łzy w oczach , niby normalka ale jednak .
baby maja jeden model faceta
nie pije
nie pali
nie zdradza
nie ma kumpli
siedzi w domu
wychowuje dzieci
lata po zakupy
pali w piecu
sprzata
myje gotuje
itd itp