Wpisy 1 431 333 – 1 431 432
6 marca 2013 22:12 → 6 marca 2013 22:29, 100 wpisów
amour...nie byłeś ..nie wiesz....n ja jak czegoś nie wiem ...nie wypowiadam się....
Pawcio , chodzi mi że byli tacy z małej miejscowości , nawet podwarszawskiej cop nie umieli sobie w grupie radzić , coś im zgineło i musiał płacić . Nie umiał komuś innemu podwędzić , może bardzo wierzący ?
halapek, dziekuję bogu, że nie byłem, moji koledzy starsi rocznikami byli i opowiadali
ja w wojsku byłem tylko 1 dzień ..i przeniesli mnie bo za dużo wiedziałem ..
13maxa ..kiedyś byłem jeden raz tam pałacu kultury ..jestem samobuja chciałem wyskoczy i amen zyc
zresztą od kiedy człowiek będący w wojsku wie co się dzieje w wojsku? hehe chyba wie jak trawa na poligonie pachnie nic poza tym
jackwar: ale co to ma do garnuszka rodziców? Teraz głównie chodzi o wykształcenie, studia co tez nie gwarantują pracy, o władze, niezależność, władzę no i też umiejętność radzenia sobie w życiowych sytuacjach ale głównie teraz chodzi o byt i kasiorę, zarabianie itp, kombinowanie...
Losowanie
fioła ...ładna marysiaaa .. nie dla ciebie
Panowie Marysia oprócz nóg ma jeszcze dołki w policzkach ponoc są też sexi
marysia ma bialutkie nogi jak piekarz
gdyby wojsko polegało na dyscyplinie i porządku to by każdy szedł, ale u nas polegało na syfie i pokazywaniu kto rządzia na wojnie siedzą w okopie i nie wychylą się
amour....i tu się mylisz.....przez całą służbę stałem na granicy...żebyś ty mugł spać spokojnie.....bo ja pilnowałem żeby ruskie i inni....przemytów nie robili...lepiej się nie wypowiadać
hehe
znajomości znajomości, mieszkanie z rodziną/rodzicami jest tańsze, kryzysy w PL i nie tylko wiele jest czynników garnuszkowych z rodzicami heh nieraz jest się do tego brutalnie mówiąc zmuszonym.
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
03,06,07,10,13,14,16,26,27,28,29,32,33,40,44,47,48,57,61,70
Plusem jest liczba: 70
03,06,07,10,13,14,16,26,27,28,29,32,33,40,44,47,48,57,61,70
Plusem jest liczba: 70
halapek, a co ma twoje stanie na granicy do spokoju RP? od tego to jest kontrwywiad i wywiad hehe
halapek: Ktoś musi tak czy siak pilnować granic , porządku publicznego itp.
data urodzin lub data ślubu propozycja na Jokera a może data rozstania z dziewczyną
amour.....to poco nam granice i innym krajom....czemu istnieją????
Użytkownik multipasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 25, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,12,31,37
Wylosowany Joker to: 25, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,12,31,37
halapek, bo wyznaczają administracyjny podział każdego państwa tak jak granica województwa, łatwo to zmienić ponad głowami samych zainteresowanych np w Jałcie
Użytkownik multipasko dopisał wyniki KASKADY - 5,6,8,9,10,12,13,14,15,20,22,24
Ten joker będzie się kumulował i kumulował jeszcze z kolejny rok.
lila, nie byłem w wojsku nie wiem, jak jest na poligonie, ale wiem jak wygląda wojsko, praktycznie go nie ma hehe
lila, sorry, że Cię pytałem o tego limaxa, żart to był, przepraszam raz jeszcze
amour......to pomyś sobie co by było gdybyśmy nie mieli granicy z ruskimi
Asterka
lika ... kto ma choroby ..nie przejmuje do wojska ..tak jest dokładnie
W jakimś państwie kobiety tez mają obowiązkową służbę wojskową chyba Izrael ...
hej
buzi
buzka
słabym jak niemowle po pracy
buzi
buzka
słabym jak niemowle po pracy
amour , jak nie byłeś to nie wiesz jak wygląda ! , to nie tylko poligo , to służby , zajęcia a najważniejsze !!! przebywanie z tymi samymi osobami non stop !!!!
halapek ale co ma pobór do granicy z ruskimi?
mój ojciec był w wojsku na wierzy kontrolnej w lotnictwie, pilotem nie został, ale mówi, że był ok, ale to były lata 70 chyba 77 - 79 to wtedy było dwa lata
mój ojciec był w wojsku na wierzy kontrolnej w lotnictwie, pilotem nie został, ale mówi, że był ok, ale to były lata 70 chyba 77 - 79 to wtedy było dwa lata
co wy wiecie o zabijaniu
halapek
deki...
Deki.Dobranoc
jackwar, ok ale powiedź mi jedną rzecz jaką ty masz wiedzę o wojsku np o podejmowaniu decyzji taktycznych, operacjach w ramach nato, wiesz ile zwykły żołnierz z tego ma? Ma rozkaz
fiolka...dobranoc
Syria czeka heh a na facebooku jaki znalazłem obrzydliwy profil gdzie zdjęcia są z wypadków i innych. wnętrzności, mózgi, itp i oczywiście przez araba założone. Oni to są bezwzględni zabiją za wszystko skur...
amour...ja też byłem 18 mies.......i wojsko było jakie było....ale było.....teraz mamy je takie somo...jak policję....1/5 po szkole policyjnej a reszta z łapanki
irak
iran
awganistan
iran
awganistan
eeeta wojsko to czego jest wojsko ..cała świata tez jest wojsko i czekają na wojna..to jest zabawa śmierc ..dorosłych jest chore sprawy...i dibra i=uciekamm
Fiolka dobrze.
trafione 6/10 i 4/5, ale zapomniałem wpisać liczby w profil, grałem te same co o 14.00
tera wojsko to przeczkole
liliusia ....
liliusia ....
ulala...