Wpisy 1 431 233 – 1 431 332
6 marca 2013 21:58 → 6 marca 2013 22:12, 100 wpisów
fiolka...flaming ma tylko dwie długie nogi
amour ..ale miki zapytała tym razem czy Ciebie pozdrowiłem od niej
13maxa ..baw się wiece tu samica na lizakach ..ja tam teraz typuję profi i uciekam i nic wiecej..
jackwar, że co? a to trzeba być w wojsku, żeby być mężczyzną, to już nie wystarczy być w mafi?
krzysio Ty się bobwa niunia bo ja uciekam juz . ide ogarnąc sprawę bo SE rady karwa nie moga dać
max, a ja myślałem , że ty ją pozdrowiłeś ode mnie bez mojej wiedzy hehe
Losowanko za 15 min
amour , do woja sie szło i wychodziło , do mafi sie wchodzi i nie wychodzi , taka różnica .
fiolka hehehehe, żeby wszystkich zdemoralizować, to nie dla mnie, ja mam ADHD hehe
deki ..teraz brak anty
Lila .a co dobrze ..ja nic nie napisałem dobrze co
Lila .a co dobrze ..ja nic nie napisałem dobrze co
Fiolka.
Niestety,znowu Marysia
Niestety,znowu Marysia
amour , znam paru gości co się w tym obracali , jeden nie żyje i wiem
miki...
jackwar: Oj nie zawsze z woja zapewne wszyscy wychodzili. Ile było samobójstw, morderstw niby z powodu fali??? Wg mnie to absurdy tam się działy. U nas znieśli służbę wojskowa. Sam też nie byłem, na pewno była to przygoda, ale muszą być granice a nie znęcanie się i tworzenie patologii i pijaństwa w większym stopniu heh
ta ja jak kiedyś przyjeżdżałem na mazury....a tablice WWL...to też mówili że mafia
wojsko to był absurd, brali ludzi z łapanki to raz a jak trafiali pod sierżanta idiotę to mieli piekło
MAX..no i dobrze bo i tak już naebany jesteś chyba jak nie jarzysz a jak nie jarzysz to ja nic nie wiem już koniec nie?
Pawcio , znęcali się tylko ci co byli patologiczni lub dewianci , dla mnie była przygoda a z obserwacji wiem że niektórym pomogła w życiu wydostania się z parasola opieki rodziców .
amour,.....a co miał sierżant do wojska......dziady żądziły a nie sierżant
amour , jaka łapanka ! to był ustawowy obowiązek , zreszt nie zniesiony tylko zawieszony . !!
tzn ja nie jestem w mafii, ale pochodzę z takiego osiedla, gdzie jest dużo gangów hehe
jackwar: ale wg ciebie co dało wojsko, że pomogło wydostać się spod parasola rodziców? Chodzi o zmianę charakteru czy zdobyte tam umiejętności jak np. łatwiejsze i darmowe zrobienie prawa jazdy itp? Charakter raczej się nie zmieni aż tak drastycznie chociaż ch... wie.
jackwar, no zawieszony, ale była łapanka, wystarczyło nie zanieść zaświadczenia w terminie i dostawałeś bilecik
gwarantuję Ci jackwar, że gdy żołnież szkolony w PL w ramach poboru stanął by na przeciwko żołnierza zawodowego z jakiegokolwiek kraju to by miał mokro ze strachu
jackwar ..skkąd wiesz ..ze parasol opiekuje rodziców ..to batmam filmy pierwszy wymyślił