Wpisy 142 997 – 143 097
9 sierpnia 2010 17:35 → 9 sierpnia 2010 22:07, 100 wpisów
O MAŁY WŁOS BYŁABY 8
CIEŻKO
CIEŻKOostatnio podalem Tolesławie liczby 6 i 14 o14 było 6 a o 22.15 14 nie wiem czy coś wygrała ale raczej nie.
TAK 8/10, ale miałam tylko 6/10
macie jakieś pewniaki na wieczór?

za chwilę OSIEMnasta, czas na drugą zmianę...
Byłem przez moment dziś w takim miejscu,że widziałem Was, ale NIC nie mogłem zrobić, emotikony to były literki w kontrze, NIE wiem KTO, prowadził, ale po swoich wynikach mam pewne podejrzenia...
wędrowca netowy>>
dzięki za dobre chęci, ale TEGO snu nie opowiem nawet swojemu psychiatrze
pięknaja>>
czy robak zna odpowiedź na jakieś ważne pytanie ?
Byłem przez moment dziś w takim miejscu,że widziałem Was, ale NIC nie mogłem zrobić, emotikony to były literki w kontrze, NIE wiem KTO, prowadził, ale po swoich wynikach mam pewne podejrzenia...
wędrowca netowy>>
dzięki za dobre chęci, ale TEGO snu nie opowiem nawet swojemu psychiatrze
pięknaja>>
czy robak zna odpowiedź na jakieś ważne pytanie ?
właśnie cieżko o wyższą wygraną

Totalizator to,że ustawia te liczby to wiadomo na pewno,to komputer im ustawia liczby na chybił-trafiła tak aby było tyle wygranych aby TS zarobił na tym sporo 
W końcu to elektronika.
Mają kontrolę nad każdym lottomatem który drukuje kupony.
Jak wiadomo do godzinie 13:35 nie można już kupić kuponów,a także po 21:35 i właśnie wtedy oni mają czas wybrać liczby które zadowolą ich - tzn.muszą mieć duży zysk i rozdać wygrane kupony tak,aby trochę graczy też miało wygraną bo przecież jak nie dadzą żadnej to nikt nie będzie grał to oczywiste
A losowanie odbywa się tak - kule w bębnie chodzą "na żywo" i nie widzimy jakie kule są bębnie bo jest on oddalony od kamery- my widzimy tylko to co jest po prawej stronie -> czyli kanalik do którego spadają kule z wybranymi przez nich liczbami --> i ta część ekranu (prawa) jest nagrana wcześniej ! Jeśli tego jeszcze nie wiecie to sprawdźcie jak będzie losowanie multi multi w telewizji!

W końcu to elektronika.
Mają kontrolę nad każdym lottomatem który drukuje kupony.
Jak wiadomo do godzinie 13:35 nie można już kupić kuponów,a także po 21:35 i właśnie wtedy oni mają czas wybrać liczby które zadowolą ich - tzn.muszą mieć duży zysk i rozdać wygrane kupony tak,aby trochę graczy też miało wygraną bo przecież jak nie dadzą żadnej to nikt nie będzie grał to oczywiste

A losowanie odbywa się tak - kule w bębnie chodzą "na żywo" i nie widzimy jakie kule są bębnie bo jest on oddalony od kamery- my widzimy tylko to co jest po prawej stronie -> czyli kanalik do którego spadają kule z wybranymi przez nich liczbami --> i ta część ekranu (prawa) jest nagrana wcześniej ! Jeśli tego jeszcze nie wiecie to sprawdźcie jak będzie losowanie multi multi w telewizji!
totaliztor to jedna wielka mafia, sprzdaja nadzieję w postaci kuponów
Kule w bębnie spadają idealnie równo z tymi w kanaliku i oto cały sekret ....
Ja to wykryłem wtedy gdy oglądałem losowanie multi multi.
A także zastanawiało mnie to czemu nigdy nie ma ponad 10 szóstek tylko zawsze na miliony zakupionych przez graczy kuponów jest tylko jedna,2,3,4,5,6,7 albo maksymalnie 8 szóstek albo zero.
A także zastanawiało mnie to czemu nigdy nie ma ponad 10 szóstek tylko zawsze na miliony zakupionych przez graczy kuponów jest tylko jedna,2,3,4,5,6,7 albo maksymalnie 8 szóstek albo zero.
Ale i tak gram w lotka bo da się wygrać na chybił-trafił tylko trzeba być cierpliwym i a gdy skreśla się samemu --> sprytnym.
mariucha te dwie cyfry to moje cyfry
zawsze je wysylam w swojej 10 ( o 14 nie wpadly)
zawsze je wysylam w swojej 10 ( o 14 nie wpadly)
Swoja droga jak wysłałem kupon o 13:50 kiedyś ,więc mylisz się ,że zamykają kolektury o 13:35..
Witam 

Witam ponownie.. .
Czyli rozumiem, że 2 zestawy kul, oraz zestaw techniczny nie wchodzi w grę? nie są pilnowane w sejfie 24h? nie odbywa się techniczne losowanie? klucze do sejfu nie posiadają 2 osoby> i wreszcie nie ma komisji kontroli gier i zakładów! ola boga, nie ma św. mikołaja!!!

chciałem zauważyć, że w lotto nie opłaca się oszukiwać.. prawdopodobieństwo i tak jest małe, wiec się nie opłaca.. to tak, jakby w lini prostej położyć 16 mil. pustych butelek, i do jednej włożyć monetę.. a Ty masz z zamkniętymi oczami ją trafić.. proste

chciałem zauważyć, że w lotto nie opłaca się oszukiwać.. prawdopodobieństwo i tak jest małe, wiec się nie opłaca.. to tak, jakby w lini prostej położyć 16 mil. pustych butelek, i do jednej włożyć monetę.. a Ty masz z zamkniętymi oczami ją trafić.. prosteWitaj W.n.. .
tłumacz Wędrulek sen: konie.. czarne, jeden biały właściwie maści jasny popiel.. biegły bardzo szybko.. słychać było tylko bardzo dziwny odgłos ..
)) i się obudziłam
tłumacz Wędrulek sen: konie.. czarne, jeden biały właściwie maści jasny popiel.. biegły bardzo szybko.. słychać było tylko bardzo dziwny odgłos ..
)) i się obudziłamMaguś, mam sennik otworzony, czytać?
dziki koń, galopujący swobodnie i nie dający się okiełznać, zapowiada udaną transakcję w handlu nieruchomościami. jeśli jesteś kupcem, lub biznesmenem, przyniesie to wielkie zyski, jeśli nie, to chodzi najprawdopodobniej o zakup mieszkania.
czarne konie oznaczają, że masz wielu pseudo przyjaciół, podobno wiesz o kogo chodzi, to miej się na baczności,.. a szary koń, to jaki? gniady?
czarne konie oznaczają, że masz wielu pseudo przyjaciół, podobno wiesz o kogo chodzi, to miej się na baczności,.. a szary koń, to jaki? gniady?
jest: kasztan, biąły, czarny, gniady, siwy, srokaty
izabelowaty
equalibrum >>> wszystko się zgadza - Twoim zdaniem TS nie oszukuje,bo swoje i tak "wyciąga" więc wytłumacz mi proszę dlaczego- takim problemem dla TS jest wrócić do losowań ręcznych (jak kiedyś było) z udziałem publiczności co?
Nie sądzę aby nikt od nich nie zaglądał tutaj na stronkę i nie wiedziałam o tym,że większość nie ma do nich zaufania - co świadczy chociażby spadek liczby grających ...
Gdyby nie mieli nic kompletnie do ukrycia to w imię większego zainteresowania ich grami wprowadzili by podobną opcję - przynajmniej z logicznego punktu widzenia ...
Nie sądzę aby nikt od nich nie zaglądał tutaj na stronkę i nie wiedziałam o tym,że większość nie ma do nich zaufania - co świadczy chociażby spadek liczby grających ...
Gdyby nie mieli nic kompletnie do ukrycia to w imię większego zainteresowania ich grami wprowadzili by podobną opcję - przynajmniej z logicznego punktu widzenia ...
hmm, Ty również masz rację.. troszkę to dziwne.. nawet nie chce mi się o tym myśleć

equalibrum >>> argument,że się nie opłaca kantować tam gdzie w grę wchodzi "gruba moneta" to nie argument
CZY MAJĄ PAŃSTWO JAKIEŚ PEWNE PENIAKI NA DZIŚ WIECZÓR
JA SKREŚLAM NA WIECZÓR: 2,17,20,25,9,10,14,47,48,49
JA SKREŚLAM NA WIECZÓR: 2,17,20,25,9,10,14,47,48,49
Zakładam się o nie wiem co,że w momencie wprowadzenia "losowań ręcznych" z udziałem publiki - mają 100% wzrost grających nawet przy założeniu,że koszt zakładu to 3zł.
Jak myślisz dlaczego do tej pory taka opcja nie została wprowadzona mimo iż,TS pada na pysk, zyski mają coraz mniejsze ...?
Wcale nie trzeba być bystrzachą by zrozumieć "dlaczego"...
mag.. >>> w sumie jak i przed urlopem ... szara rzeczywistość

Jak myślisz dlaczego do tej pory taka opcja nie została wprowadzona mimo iż,TS pada na pysk, zyski mają coraz mniejsze ...?
Wcale nie trzeba być bystrzachą by zrozumieć "dlaczego"...
mag.. >>> w sumie jak i przed urlopem ... szara rzeczywistość

gahanjoanna Twoje liczby przez ostatnie 20 losowań dąły 3 razy 5/10, więc może coś z tego być..

pewniaków w grach losowych niema nie było i nie będzie
Jest tylko jedno miejsce gdzie są pewniaki.
Jest tylko jedno miejsce gdzie są pewniaki.
jeśli Ci zależy, to mogę wysłać swoje cyferki, które dziś gram..
Mag.. . Witaj. 35.42. Pozdrawiam.
Nawet tutaj na stronce pojawiają się "nicki",które zachęcają do gry śmiesznymi argumentami -jakież to smutne ... iż wciąga się niczego nie świadomych ludzi do topienia kasy ...
no nic - powodzenia i wielu marzeń o "wysokich wygranych"
no nic - powodzenia i wielu marzeń o "wysokich wygranych"

Mag.. . Liczba 35 była pewna na 100%. Szkoda, że nie napisałaś wcześniej. Pozdrawiam.

I jeszcze jedno - ochrona danych osobowych "szczęśliwców" jako gwarancją bezpieczeństwa...
Większej bzdury nie słyszałam ...
No ewentualnie gdyby ktoś tam wygrał 20-30 baniek OK mogę zrozumieć
ale obawy przy dwóch,trzech milionach - bzdet i wybieg TS
Większej bzdury nie słyszałam ...
No ewentualnie gdyby ktoś tam wygrał 20-30 baniek OK mogę zrozumieć
ale obawy przy dwóch,trzech milionach - bzdet i wybieg TS
Madzia mylisz się ,każdy większy majątek ,a tym bardziej 2-3 miliony jest kąskiem dla przestępców ,gdyby ktoś się dowiedział ,że wygrałaś w Lotto i TS podał by Twój adres np. na ich stronie ,uwierz mi ,żebyś miała problemy rano
Polska dziki kraj..
Polska dziki kraj..Kazano by Ci oddać całą wygraną albo wymordują Ci rodzinę i Ciebie samą ,oczywiście CI tego nie życzę ,tylko tak by to najprawdopodobniej wyglądało..
jacol900 u nas facet wygral z lumulacji ponad 2 mln i wszyscy wiedza
jacol900 >>> gdyby tak było jak piszesz to wszyscy milionerzy i tu i na świecie byli by kąskami przestępców - a z tego co się orientuję są to sporadyczne wypadki.
Zobacz ile kasy maja politycy, Kulczyk itp. i żyją no popatrz .. i ich rodziny też pewnie dobrze się mają .. nikt ich nie zabił ani nie zamordował no ..
Osobiście znam facia co zafundował sobie lampkę tak lampkę za 5 tys. i co żyje a ma tyle kasy że ja chciałabym mieć 1/10 tego co on ma i co?
Zabił go ktoś? Lub jego żonę dziecko - żyją ... i to jak żyją ..!!!
Zobacz ile kasy maja politycy, Kulczyk itp. i żyją no popatrz .. i ich rodziny też pewnie dobrze się mają .. nikt ich nie zabił ani nie zamordował no ..
Osobiście znam facia co zafundował sobie lampkę tak lampkę za 5 tys. i co żyje a ma tyle kasy że ja chciałabym mieć 1/10 tego co on ma i co?
Zabił go ktoś? Lub jego żonę dziecko - żyją ... i to jak żyją ..!!!
u was tz? Rozumiem ,że to jakaś wieś(bez urazy ,mówię o małej społecznośći) i wszyscy się tam lubicie i nie rozpowiadacie tego nikomu ,albo nie znacie takich ludzi ,mówię poważnie ,że istnieją tacy ludzie którzy gdyby się tylko dowiedzieli ,że ktoś nagle wygrał taką kasę to by mu chętnie ją zabrali..więc dobrze ,że TS nie podaje kto wygrał 

jacol do mnie piszesz ? nie wies, spore miasto ale przewaznie bandziory sa z innych miast dla niepoznaki
Madzia wiedziałem ,że porównasz milionerów LOtto do tych co doszli do tego sami ,otóż taki Kulczyk ma 20 osobową ochronę ,domy są w stałym monitoringu i ma takie znajomości ,że nikt go nie zaczepi
Nie będę wspominał o sprawie Olewnika,grupy przestępcze wiedzą w kogo uderzyć ,żeby zarobić..niestety.
Nie będę wspominał o sprawie Olewnika,grupy przestępcze wiedzą w kogo uderzyć ,żeby zarobić..niestety.Przy milionie czy dwóch trzech - wyprowadzam się zmieniam nazwisko na wszystko jest rada - a to "bezpieczeństwo,ochrona grających" to zwykły blef i nic po za tym ..
Nie chcę nikogo przekonywać każdy niech sam wyciąga wnioski ...
Nie chcę nikogo przekonywać każdy niech sam wyciąga wnioski ...
Można się dowiedzieć kto wygrał. Przy odbiorze wygranej, dużej wygranej płacisz 10% podatku. Wygląda to tak. Dla przykładu wygrywasz 20mln zł. Idziesz po odbiór wygranej do siedziby totalizatora. dajesz kupon, pani sprawdza na maszynie ile wygrałeś a później czy kupon nie jest fałszywy, itp. Normalna procedura. Mówisz czy chcesz gotówkę czy przelew na konto. I teraz najlepsze. Pani prosi o twoje dane osobowe czyli twój dowodzik bo musi spisać dane do odprowadzenia podatku. Automatycznie "ona" wie twoje dane i ile wygrałeś jak także urząd skarbowy że taka i taka osoba odprowadziła 10% podatku w wysokości 2mln zł. No i wszystko jasne 

woytas >>> więc dobrze zorganizowana grupa przestępcza ma do tego typu info "dojście" i tez dupa blada - więc jeszcze raz "bezpieczeństwo,ochrona" to zwykły bzdet i wybieg ...
Nie wysłałem więc tylko moje typy na 22:15 6/6
14,17,20,27,35,47
madzia77 dokładnie tak. Czyli kasa w reklamówkę i wypad na zachód. Tam nikt się nie dziwi że jeździsz drogim autkiem
14,17,20,27,35,47
madzia77 dokładnie tak. Czyli kasa w reklamówkę i wypad na zachód. Tam nikt się nie dziwi że jeździsz drogim autkiem

Proponuję PO wygranej poprosić w gotowce, stanąć na głównej ulicy w mieście, rozdać i PRZESTAĆ SIĘ MARTWIĆ
woytas >>> to masz wiele wspólnego z moim mężem on też bardzo dba o swoje autko - ale to pewnie dlatego,ze jeszcze młode,niepełnoletnie ... 
Ostatnio przyłapałam go jak coś grzebał przy podwoziu ...

Ostatnio przyłapałam go jak coś grzebał przy podwoziu ...

woytas >>> ale skoro ją jeszcze kochasz i polerujesz to znaczy,że jeszcze na "chodzie" co ? 

Wedrula
))))
madzia? co Ty tak tam polerujesz
majklasz jakie tajne szyfry?
))))
madzia? co Ty tak tam polerujesz

majklasz jakie tajne szyfry?
madzia77 jak się wpakowało w autko 30tyś.zł które można już kupić za 5 tyś.zł to na pewno jest na "chodzie"
Wyszukaj na YouTube Woytas1967
Wyszukaj na YouTube Woytas1967woytas >>> no teraz to rozumiem już dlaczego "kochana" 
mag.. >>> romanx solenizantem ? Czy coś mnie ominęło ?

mag.. >>> romanx solenizantem ? Czy coś mnie ominęło ?
romanx nic się nie odzywa,że ma dzisiaj swoje święto - coś chłopak nieśmiały się zrobił chyba ...
No obojętnie jak by nie było ROMANX wszystkiego naj,naj,najlepszego ...
No obojętnie jak by nie było ROMANX wszystkiego naj,naj,najlepszego ...
mag..masz wieści ale skromne młoda obstawa w domu.wygranej.do jutra!niechaj galop zakończy się powodzeniem!!!dobrej nocy,
a ja wyslalem 3 jokery dzisiaj i takie liczby z chybika dostaje ze szok - na dwoch kuponach dostalem 22 i 49 i kilka innych powtorek 

majklasz to "Ta" od tej "budy"
giorgio czytałam
widzisz stało się
wieści na sms...
zapodam

giorgio czytałam
widzisz stało się
wieści na sms...
zapodammag.. ale co się stało to nie kumam!wygranej i niech stajnia zostanie pusta!the end.SMS
Chciałbym wypowiedzieć się nieco w sprawie podatku od wygranych. Otóż w przypadku wygranych powyżej 2280 zł Totalizator potrąca z wygranej sumy np od 5000 zł 10% podatku tj. 500 zł i na nim spoczywa obowiązek odprowadzenia zryczałtowanego podatku dochodowego na konto jego urzędu skarbowego. W zeznaniu podatkowym ten kto wygrał nie wykazuje żadnych wygranych. Nieprawdą jest jakoby była konieczność podania danych osobowych dla celów fiskusa. Ja odbierając wygraną za 5 w dużym lotku nie musialem nic podawać. Pani wypłacając mi 90% wygranej wydała jedynie pokwitowanie- rozliczenie z uwzglednieniem wysokości potrąconego podatku. TS w comiesięcznej zbiorczej informacji wykazuje łączną sumę potrąconego podatku dochodowego od wszystkich wygranych. Natomiast w przypadku wygranych przekazywanych na konto bankowe wiadomo, że trzeba podać numer konta oraz dane identyfikacyjne osoby posiadającej to konto, czyli na rzecz kogo ta wpłata ma być dokonana. W tym przypadku bank obowiązuje bezwględna tajemnica. W rzeczywistości to, czy wygrana stanowi publiczną tajemnicę zależy od dyskrecji szczęśliwca i jego stalowych nerwów. W 90 % przypadków eksponowanie się nieoczekiwanymi inwestycjami rodzi od razu u sąsiadów podejrzenie wygranej ,zwłaszcza jeśli padła w niewielkiej miejscowości. A to już w przypadku milionowych wygranych prowadzi do samych kłopotów nie wyłączając sąsiedzkiej zawiści. Lepiej wysłać kupon jeśli ma się taką możliwość na neutralnym terenie. W mojej niewielkiej mieścinie niedawno ktoś wygrał 140 tys za 2 dziewiątki w multi. Wszyscy prowadzili śledztwo i w końcu ten ,który wygrał zamknął wszystkim gęby, że to on wygrał. No i co ? Sprawa zakończyła się i wszyscy odetchnęli.

co słychać?