Wpisy 1 427 457 – 1 427 556
4 marca 2013 22:09 → 4 marca 2013 22:22, 100 wpisów
player
A to rzeczywiście ciekawe zagadnienie, bo autorzy proponowanych zmian zachowują się tak jakby nie zdawali sobie sprawy z pomysłowości ludności spragnionej kreatywnych rozwiązań w kwestiach podatkowych
A to rzeczywiście ciekawe zagadnienie, bo autorzy proponowanych zmian zachowują się tak jakby nie zdawali sobie sprawy z pomysłowości ludności spragnionej kreatywnych rozwiązań w kwestiach podatkowych
amour, ale konkretnie, masz jakies merytoryczne uwagi, czy po prostu prezentujesz swoja opinie, ktora wypracowales nawet bez czytania projektow regulacji w sprawie zwiazkow?
medea76
player, w jednym... jest to w projekcie, ktory linkowalem jesli ktos jest w zwiazku malzenskim, oczywiscie nie bedzie mogl zawrzec zwiazku
Profesorze.
Czy miałeś takie spotkanie we Francji?
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/253/main/087add30e7.jpeg
Czy miałeś takie spotkanie we Francji?
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/253/main/087add30e7.jpeg
MAX...ano cisza,zawsze za późno wstajesz.Dobudzić Cię graniczy z cudem
unhappy, ale takie powiedź mi jaka jest różnica między rejestrowanym związkiem partnerskim a ślubem cywilnym?
amour, czyli jednak nie wiesz? mimo dyskusji, ktora toczy sie od miesiecy? wiec przeczytaj najpierw to, co podlinkowalem
MAX...a co ja mam z tą rurką zrobić? W główkę Cię czasnąć czy jak?
75, 79 na 200%
Fiolka
no i co z tymi wczesniejszymi losowaniami? beda normalnie o 22.15?
Lila..czasami dobrze jest po chichotać
MAX...jak ja Cię złapie tam gdzie czeba to już więcej dzieci nie będzie
Lila....@@@@
zaraz sie udusze od kaszlu... dawac to losowanie i spadam do lozka
unhappy, według Ciebie jaka jest różnica?
Ja prawem się interesuję na codzień, czytam rozporządzenia, projekty, ustawy etc, więc proszę Cię, nie wyjeżdzaj mi z tym, że nie czytałem czegoś o czym dyskutuję,
Ja prawem się interesuję na codzień, czytam rozporządzenia, projekty, ustawy etc, więc proszę Cię, nie wyjeżdzaj mi z tym, że nie czytałem czegoś o czym dyskutuję,
fiola....jedna by była od roboty....druga od gotowania......a na lewo i tak byśmy dalej chodzili
Może by prędze przeszła taka ustawa z ,,związkami wieloosobowymi,,? By było ciekawie przy rozwodzie.
Max
unhappy podam Ci przykład jak nasi rodacy potrafią obecnie wykorzystywać i zaadoptować się do obecnie panujących przepisów
1) jest rodzina z dochodem który przekracza ustawowe minimum, dla dodatku mieszkaniowego i zasiłków opiekuńczych na dzieci itd, co robią? rozwód, ale dalej mieszkają ze sobą, korzyści?
1) matka dostaje wszystkie zasiłki
2) jak ma małe dzieci, dzieci dostają za free przedszkole, bo samotna matka
to tyle, a ile jest dodatkowych korzyści? NIe sposób wyliczyć hehe
1) jest rodzina z dochodem który przekracza ustawowe minimum, dla dodatku mieszkaniowego i zasiłków opiekuńczych na dzieci itd, co robią? rozwód, ale dalej mieszkają ze sobą, korzyści?
1) matka dostaje wszystkie zasiłki
2) jak ma małe dzieci, dzieci dostają za free przedszkole, bo samotna matka
to tyle, a ile jest dodatkowych korzyści? NIe sposób wyliczyć hehe
-----------69---------------
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
04,07,09,13,16,17,18,25,35,37,41,44,55,60,66,68,69,70,74,78
Plusem jest liczba: 17
04,07,09,13,16,17,18,25,35,37,41,44,55,60,66,68,69,70,74,78
Plusem jest liczba: 17
6/10
amour, to jest tzw. polskie cwaniactwo... niektorzy nazywaja to zaradnoscia... na to sie nic nie poradzi...
przy zwiazkach jednak chodzi o cos innego... o zwykle uregulowanie pewnego stanu faktycznego... tym ludziom sie to po prostu nalezy...
i zeby nie bylo, zwiazku nie zamierzam zawierac... wiec nie patrze na to ze swojego punktu widzenia
przy zwiazkach jednak chodzi o cos innego... o zwykle uregulowanie pewnego stanu faktycznego... tym ludziom sie to po prostu nalezy...
i zeby nie bylo, zwiazku nie zamierzam zawierac... wiec nie patrze na to ze swojego punktu widzenia
Użytkownik multipasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 13, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 7,40,44,48
Wylosowany Joker to: 13, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 7,40,44,48
Joker 13
Użytkownik multipasko dopisał wyniki KASKADY - 1,2,3,7,8,11,15,17,18,19,21,23
Lilka
max