Wpisy 142 398 – 142 497
8 sierpnia 2010 17:54 → 8 sierpnia 2010 21:30, 100 wpisów
kathy> właśnie nie,na stałych 4 zł tylko a tak coś w piątek mnie korcio żeby zagrać bo o 14 miałem tu w typowaniach 0/10 więc 2 liczby odrzuciłem z tej dyszki i ósemke puśćiłem na 3 losowania i tak w piątek 22,15 trafiłem 7/8.
no to bardzo ładnie - oby jak najczęściej Ci się to powtarzało - życzę przynajmniej tego 8/8! 

a mówiłem sobie że jak trafie coś większego to wykrywacz metali sobie kupie,a teraz 100 zł do portfela a reszta na konto poleni,dzięki kathy
Liczby których NIE wylosują o 22:
21,60,3,11,50,41,52,66,38,7,62,2,4,37,14
21,60,3,11,50,41,52,66,38,7,62,2,4,37,14
kathy> a ja widzę powód do świętowania u Ciebie - zaraz przekroczysz magiczne 4 000 postów! 

majklasz...powód do świętowania będzie jak o 22.15 wygram chociaż 4000 zł 

tego pana nie wiem co ugryzło dzisiaj ale musiało byc bardziej jadowite niż żmija 

odpalaj lepiej gg a nie marudź bo zaraz seria bolesnych zastrzyków poleci+

tola manola dlaczego usunęłaś swoje zdjęcie, przecież te dwie laski to nie to samo co ty jedna!
dobra to myślę, że w takich okolicznościach 70 000zł tez bedzie dobrym powodem do otwarcia 

i proszę co nocne koszmary wymodziły i ja i ona 9/9 i kto by pomyślał,że trzeba będzie
x2
x2
niedługo przebijesz robota multipasko w ilości postów kathy
milion się zbliża 

x 40tyle kwiatuszków dostałaś od ricardosa - pół kwiaciarni wykupił a Ty mu od czasu do czasu dajesz klapsa!
no właśnie z wesela wróciłem i nie jestem w stanie nawet zatypować
jeżeli tak to co innego
od czasu do czasku klaps profilaktyczny jest wskazany
hose186>
od czasu do czasku klaps profilaktyczny jest wskazany
hose186>

Gała trafił w piątek 7/8 , ricardos dzisiaj 5/7 i ktos 6/7 tyle ze nie moge sobie przypomniec... aha no i jupiter trafił 5/6 w lotto na chybil-trafil 

oczywiście mowie tutaj o zakładach live - nie o typowaniach 
za to w typowanaich trafiło się 5/12 w mini i 8/10 w mm

za to w typowanaich trafiło się 5/12 w mini i 8/10 w mm
jak typowac mini lotto w multipasko ??
ale jak w to wejsc
u góry masz musisz kliknąć w ten obrazek który przedstawia gre - jak juz wejdziesz w zatypuj u gory wtedy masz mm mini lotto lotto i jokera
dzienx 

jakie podajesz typy na dzisiaj na 22.15???
Ja daje pewniaka 19
ja podaje na chybił-trafił ostatnio - nie zastanawiam sie nad liczbami
jezeli chcesz zobaczyc moje typy kliknij w "majklasz" koło gwiazdki
jezeli chcesz zobaczyc moje typy kliknij w "majklasz" koło gwiazdkia moze inaczej jaką parkę??
oki
od jutra zaczne podawac liczby na powaznie - dzisiaj tylko walilem piescia po klawiaturze i takie liczby wskoczyły 

czasami jak sie po da tak z glupia ty i czasami i lepiej
zgadza się
widzę u Ciebie kosiarz 2 x ustrzelone 6/10! bardzo ładnie! masz jakis sposob typowania?
widzę u Ciebie kosiarz 2 x ustrzelone 6/10! bardzo ładnie! masz jakis sposob typowania?biere przewanie pewniaki niektrych dobrze typujacych albo i czasami swoje i tak czasami wpadnie
jak i również trafione 5/5. jestem pełen podziwu. ja z/w. typujesz na dzisiaj mam nadzieje 

cos typuje ale ale gdzies kolo 20.00
jaki szaler???
no to spoko - bede obswrwował Twoje typy - jestem ciekaw
a szałer - prysznic
jeszcze opowiedz czy grasz na zywo i czy masz juz jakies wygrane na swoim koncie 
a szałer - prysznic
jeszcze opowiedz czy grasz na zywo i czy masz juz jakies wygrane na swoim koncie 
na zywo zabardzo nie gram i nie zamierzam w to grac bo uwazam ze to jest durne wole w co inne zagrac , typuje tylko tak z nudow
kupę kasy wtopiłem na tej dziesiątce ,ale i tak ją polecam .GROZI 10/10----2,6,10,15,17,18,20,48,68,77

dlaczego grozi ?? heheh
ja daje dzis parkę 19,44
moi drodzy lece do kościółka 
będe przed 21, mozecie ode mnie odetchnąć troche

będe przed 21, mozecie ode mnie odetchnąć troche

Witam wszystkich.. .
WITAM ====wszystkich zapraszam do współzawodnictwa na strony
http://www.eurotip.pl/
oraz na www.typuj.org oprócz satysfakcji kasa także jest do zebrania POZDROWIONKA WRACAM <<<>>>>MOŻE WE WRZEŚNIU
jestem szczęśliwy pensyjka wpadła w dniu wczorajszym kuponik wklejony w LIDZE BUKAMECHERSKEIJ

http://www.eurotip.pl/
oraz na www.typuj.org oprócz satysfakcji kasa także jest do zebrania POZDROWIONKA WRACAM <<<>>>>MOŻE WE WRZEŚNIU
jestem szczęśliwy pensyjka wpadła w dniu wczorajszym kuponik wklejony w LIDZE BUKAMECHERSKEIJ

..............ZAPOMNIAŁEM ................
POZDROWIONKA I POWODZENIA
POZDROWIONKA I POWODZENIA
Dzięciął - pod korą masz robaczki , ale nie zapomnij o kolejności . Pozdro ,tera , nara , zara , wielka , wara .
Co tu tak cicho,
nikt nic nie gada kurna.
nikt nic nie gada kurna.
prosze o wrzucenie systemow
2z7 z gwarancja 2 przy 3 traf
3z7 z gwarancja 2 przy 3 tfar
2z7 z gwarancja 2 przy 3 traf
3z7 z gwarancja 2 przy 3 tfar
Chyba obejrzę sobie "Pulp fiction"
albo "M jak miłość" bo strasznie tu nudno.
albo "M jak miłość" bo strasznie tu nudno.
attka mamy rozumiec ze grasz od 1996r? jezeli tak to superancko - musisz miec juz duze doswiadczenie! opowiadaj!
A,może dzisiaj wrzucę mój ulubiony film,
który oglądałem też wczoraj "Dzień świra".
Tutaj zdradzę pewien mój sekret,
na co dzień zachowuję się jak główny bohater
tego filmu,to znaczy mieszam herbatę pięć
razy w prawo.
który oglądałem też wczoraj "Dzień świra".
Tutaj zdradzę pewien mój sekret,
na co dzień zachowuję się jak główny bohater
tego filmu,to znaczy mieszam herbatę pięć
razy w prawo.
majklasz kilka razy udalo mi trafic 7 z 8, kilka 6 z 6 ale pelnej dziesiatki nigdy