Wpisy 1 423 364 – 1 423 463
2 marca 2013 15:09 → 2 marca 2013 15:45, 100 wpisów
Wlasnie nie wolno nawet dymka to tak jak "aa" na całe zzycie
milan1980
Multi bardzo się cieszę
milan1980 bez komentarza
czarownica to zalezy jakie masz ja mam te zwykle i prawidlowo sie nazywaja zbroijniki niebieskie mam prare ciemnych pare bialych weloniastych i koca sie jak glupie
Ulala i do tańca i różanca
czarownica choć liczby to zasługa lili bo to ja od niej wypatrzyłem ten zestaw
Czarownica...Świat jest Pieny....jak umiemy patrzeć na niego i dokonywać dobrych wyborów
Milan a wiesz ,że duzego glonojada bierze się przez rekawiczkę???
Skalar u mnie tez na potegę się kocą
ulala to prawda
turystyka
w całej okazałości zasłania mi hobby "rybek"
ale bardzo lubię oglądać w akwariach
w całej okazałości zasłania mi hobby "rybek"
ale bardzo lubię oglądać w akwariach
Multi jest tyle podpowiedzi a Ty wybrales własciwą to też sztuka
w tamtym roku na Kubie wyprodukowano około 80 000 000 sztuk cygar.
jaranie jest super.
jaranie jest super.
Skalar.
W tym wpisie jest E 46.Ja nic do Ciebie nie pisałam.
Chyba pomyliłeś nicki.
W tym wpisie jest E 46.Ja nic do Ciebie nie pisałam.
Chyba pomyliłeś nicki.
czarownica no tak
zdrada,zdrada,zdrada
2 grupy przyjechały, ponoć rozrywkowe
a w recepcji Kamila poprosiła mnie, abym zaprowadził ich na tańce
nie chcę, "ALE MUSZEM", jak były prezydent
2 grupy przyjechały, ponoć rozrywkowe
a w recepcji Kamila poprosiła mnie, abym zaprowadził ich na tańce
nie chcę, "ALE MUSZEM", jak były prezydent
To sam weż do reki i sie przekonasz
Ale czasem życie płata figlie....i co wtedy?...wtedy jest trudniej pogodzić przeszłość z teraźniejszością
Skalar.
Emeryt witaj tyle ludzi pisze ,że przeleciałeś mi kolo nosa
ulala ale tez nigdy nie wiesz co cie nas moze spotkac w zyciu Zycie sprawia niespodzianki sa dobre i zle
Czarownica
ale znikam, bo jak
1 423 386.
bo jak rozrywkowe dziewczyny proszą, nie lubię odmawiać
ale znikam, bo jak
1 423 386.
bo jak rozrywkowe dziewczyny proszą, nie lubię odmawiać
czarownica nie przejmuj się najważniejsze jest granie + cierpliwość = wygrywanie a 5/8 też nie jest żle tylko żeby chciało częściej wchodzić
ulala ten temat to jest rzeka i kazdy z nas ma jakies w tym doswiadczenia
Multi własnie ,jak częściej to by było fajnie , musze jakiś program stosować????
agatkaa
agatka
czarownica mam propozycję weż te liczby 01,14,26,58,61,65,68,70,72,80 na nich właśnie trafiłem i to pewnie nie koniec
czarownica nieraz warto coś przetestować w testerze i robić powtórki liczb myślę że warto
ulala tak czytajac cie piszac ztoba to mi tak sie wydaje ze nadajemy na tych samych falach ale moge sie mylic
SKALAR...problemy były,sa i bedą..ale trzeba umieć do nich podchodzić i szukac dobrych rozwiżzań
Skalar.
Opiekowanie się rybkami.
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/823/main/43d6efc946.jpeg
Opiekowanie się rybkami.
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/823/main/43d6efc946.jpeg
czarownica ja tak robię ale myślę też że warto grać na chybił trafił ale to trzeba ustalić właściwe miejsce i czas zawarcia zakładu i wysyłać przynajmniej na tydzień taki zakład
Multi calkiem niezle ,dzieki
mała1438
ulala tego napewno nikt z nas nie wie napewno Bo na czacie mozna pisac duzo nawet powiesci
Jak sama skresle to cos trafie , na chybil nigdy , nie mam przekonania
czarownica nie ma za co
Agatkaa
SKALAR to co pisze...to zazwyczaj szczerze...z głębi duszy tak samo czesto zmieniam opisy w profilu...są częścia mnie
E46 nie odtworze tego linku bo moj komp zgubil pare wtyczek i wszystkiego nie otwiera Do piero w poniedzialek ma przyjsc informatyk
e46 dobre a na drutach też robie
czarownica choć ja dwa razy już trafiłem 8/10 jeden raz 7/10 z plusem i kilka 7/10 bez plusa ale tak jak mówię to trzeba wyczuć ustalania miejsca oraz czasu wysłanego kuponu bo ja jestem tego zdania że na chybił trafił też trzeba umieć grać
ulala ale ja nie twiedze ze mijasz sie z prawda itp Chodzilo mi ze swiat wirtualny i swiat realny to dwa rozne swiaty
Trzeba po prostu mieć szczęście
czarownica choć wiadomo każdy wie czy jego sposób gry jest dobry czy nie i dlatego tylko daję taką propozycje
witam wszystkich w tendzien macie jakies liczby na wieczor bo akurat jade do miasta i wysle miliony narazie mam liczbe 3 i tyle
Skalar.
To nie jest nic ważnego.
To nie jest nic ważnego.
Zloty.Witaj
Witaj zloty
czarownica tak jasne to jak najbardziej ale uwierz mi już kilka razy miałem dość sporą wygraną w tej samej kolekturze o tym samym czasie oczywiście na chybił trafił
SKALAR..tak masz racje....ale ma swój sposób odbierani świata mo jestem tak jak jestem
E46 zapisze ten link i jak bede mial sprawnego kompa zobacze Jak mija ci dzien?Jezeli nie tajemnica
Czarownica.
Fajne mają te ubranka.
Fajne mają te ubranka.
złoty
sam9
Skalar.
Dziękuję.Spokojnie.Byłam już zobaczyć w ogródku,ile pracy nas czeka.
Wiosna blisko.
Dziękuję.Spokojnie.Byłam już zobaczyć w ogródku,ile pracy nas czeka.
Wiosna blisko.
Ja gdzies wyczytalam ,że o określonej porze dnia się wysyla - to się wygrywa.Kilka razy i nic dalam spokoj ale na wygranych kuponach powieszonych w budce byl ten czas , widocznie ja nie jestem odpowiednią osobą
czarownica np te wygrane to wszystko z chybił trafił o tym samym czasie w tym samym miejscu: http://www.multipasko.pl/typowania/multi-multi-plus-1984/multi-lotek/dziesiatki/5706/#szczegoly
Ulala.Milego popołudnia.
Na 22-ą,proponuję MM : 1,9,11,19,21,29,31,39,41,49,51,59,61,69,71,79
Anie kwitna u ciebie w ogrodku jakies kwiatki bo podobno krokusy pokazuja sie
Czytalam o tym też , bardziej wierzę w wizualizację