Wpisy 142 198 – 142 297
8 sierpnia 2010 13:18 → 8 sierpnia 2010 15:38, 100 wpisów
już myślałem że ricardos wszystkim podałeś zastrzyk
cisza jak w bibliotece. cisza przed burza, cisza przed losowaniem
dzięki, że mnie oszczędziłes 
cisza jak w bibliotece. cisza przed burza, cisza przed losowaniem
dzięki, że mnie oszczędziłes 
musiałem dokonać inwestycji w punkcie składania podatku na stadiony

teraz to życzę Ci ciszy i spokoju podczas sprawdzania kuponów hehe i żebyś doczekał momentu zobaczenia liczb 

majklasz jak zadymiara cicho siedzi to na spokojnie siódemeczkę stwierdzam bez bólu

no jak nie jak tak
trzeba odwiedzić kwaterę TS,żeby nie zapomnieć gdzie ona jest
trzeba odwiedzić kwaterę TS,żeby nie zapomnieć gdzie ona jest
kwatera TS - autoryzowany serwis nabijania portfela
też chciałbym się ta wybrać 
też chciałbym się ta wybrać 
ricardos....to był twój sen nie mój więc sie nie wypowiadam co tam głodnemu sie śniło 

jak będzie Darcia to ja drę kupony w trybie natychmiastowym albo jeszcze szybciej.
kathy tradycyjnie na Twe piękne dłonie wręczam stos
kathy tradycyjnie na Twe piękne dłonie wręczam stos

5262, 08,08,2010 17,67,13,61,74,35,22,27,41,15,16,04,58,70,46,72,31,01,06,77

niesamowite oszustwo ?
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 01,04,06,13,15,16,17,22,27,31,35,41,46,58,61,67,70,72,74,77 - Plusem jest liczba: 77

w typowaniach 8/10 dokładnie obok

w realu - nie powiem
, nie będę skanować kuponówPlan B.Opracować na wieczór pełne 7/7...zastrzyki skutkują
majklasz

majklasz

majklasz sam.w ostatniej chwili przypomniało mi się w kolekturze,że 41 nie leciało dawno i zrezygnowałem z 42.Tak działa mój słynny nochal

jedynie mały ból,że nie zaznaczyłem plusa bo 77 też miałem ale to się nadrobi wieczorem.
rico> 
a z plusem ile by było? bo juz nie mam przed oczami tabelki

a z plusem ile by było? bo juz nie mam przed oczami tabelki
majklasz 3 zakłady tzw mieszanka wybuchowa a z plusem byłoby 70zeta
ee odrobisz wieczorkiem
tez moze cos pocisne na 22
ale raczej z chybika - bo jak sam skreslam to ryje sobie mozg, bo potem zaluje ze cos zmienialem 
rico> wygrałeś 700zł? czy 200zł?
tez moze cos pocisne na 22
ale raczej z chybika - bo jak sam skreslam to ryje sobie mozg, bo potem zaluje ze cos zmienialem 
rico> wygrałeś 700zł? czy 200zł?

majklasz a ja pocisnę swoje a nad chybikiem się zastanowię.Zależy czy nochal da sygnał na ch/t

10 0
PLUS 0
9 0 0
PLUS 0 0
8 20 3 0
PLUS 0 0 0
7 291 21 7 0
PLUS 23 0 1 0
6 2079 204 107 34 4
PLUS 132 12 10 2 0
PLUS 0
9 0 0
PLUS 0 0
8 20 3 0
PLUS 0 0 0
7 291 21 7 0
PLUS 23 0 1 0
6 2079 204 107 34 4
PLUS 132 12 10 2 0
a rozmawiałem wczoraj ze szpicbródką na temat tego, ze nikt nie trafil ostatnio 5/6 w realu az tu nagle o 22:15 bum i 5/6 

Ricardos; ?Sen o strzykawce zapowiada, ze całkiem niepotrzebnie będziesz się nieopokoił stanem zdrowia kogoś bliskiego. Rozbita strzykawka zwiastuje drobne dolegliwości i kłopoty w interesach" Sennik Eili Goldberg. a co dokładnie ci sie sniło?

nie bój sie obudzi się przed wieczornym losowaniem i zniszczy Twój plan B! 

nie ma nic podobnego typu zastrzyk, czy usypianie.
ricardos> uważaj bo uśmiercisz biedną kathy, przedawkuje i co potem?
to pewnie był pavulon a sennik tego nie obejmuje.To nie refunduje NFZ niestety
gdyby nie to że wiem co wiem to myslałabym, żeś sie nachlał ricardos 

nie majklasz,kupiłam sobie nówke....a dziurawą ricardos dostał na pamiątkę 

to co dziś gramy

ricardos podejrzewam, że od kilku dni nie potrafisz siedzieć. Najważniejsze, że nie wpływa to na 

majklasz to była pończocha.....samonośna... i temu ricardos tak sie rzucił 

kathy dhl z żółtymi pamierami
już jedzie do Ciebie.Teraz Was opuszczam.Muszę w pełni przygotować nochal na seans liczbowy,uruchomić lewą łapkę a jak kathy nie dostosuje się do regulaminu to odpalę prawą łapkę
to do potem
już jedzie do Ciebie.Teraz Was opuszczam.Muszę w pełni przygotować nochal na seans liczbowy,uruchomić lewą łapkę a jak kathy nie dostosuje się do regulaminu to odpalę prawą łapkę
to do potem
Witam wszystkich.Dziś jestem pierwszy raz na tej stronce i początek chcę się przywitać 

Witam prezesa i wszystkich obecnych.
Jestem już trochę doświadczony w grze w różne gry TS.
Sukcesy :
4/6 w Dużym Lotku warte 177,20 zł
3/5 w Ekspres Lotku warte 19,5 zł
2/2 w Keno warte 11 zł
4/5 w Multi Lotku warte 20 zł
i parę mniejszych których nie liczę..
To tyle o wygranych,ale powiem Wam całą prawdę o lotto:
Wszystkie liczby są ustawione pod kątem wygranych.
Po prostu przed rozpoczęciem losowania komputer wybiera im liczby które skreśliło liczby które dają Totalizatorowi duży zysk i w marę dobry podział na graczy.
Sukcesy :
4/6 w Dużym Lotku warte 177,20 zł
3/5 w Ekspres Lotku warte 19,5 zł
2/2 w Keno warte 11 zł
4/5 w Multi Lotku warte 20 zł
i parę mniejszych których nie liczę..
To tyle o wygranych,ale powiem Wam całą prawdę o lotto:
Wszystkie liczby są ustawione pod kątem wygranych.
Po prostu przed rozpoczęciem losowania komputer wybiera im liczby które skreśliło liczby które dają Totalizatorowi duży zysk i w marę dobry podział na graczy.
Witaj Pasko
mam pytanie, czy uważasz że nastąpiła poprawa i cudowne uzdrowienie tego portalu, po wyeliminowaniu "starej gwardii zadymiarzy"??
mam pytanie, czy uważasz że nastąpiła poprawa i cudowne uzdrowienie tego portalu, po wyeliminowaniu "starej gwardii zadymiarzy"??dla totalizatora nie ma znaczenia ilosc wygranych w lotto... oni z tego nic nie maja. przeznaczaja min. 51% na pule na reszta idzie do nich. mozna miec podejrzenia co do MM - poniewaz tam wygrane sa gwarantowane.
o 14 wygrałem

będzie na dwa litry finlandii

będzie na dwa litry finlandii

Zgadza się. Atmosfera na stronie jest bardzo fajna i tylko trzeba dbać, aby już tak zostało na stałe 

Gratuluję wczorajszej 5 Jupietrowi. Ja w lotto gram juz sporadycznie. Wyszedlem z nalogu ale wczoraj puscilem i dzis rano sprawdzam i trafilem 6/7 !!! Nie wiedzialem czy sie cieszyc czy nie. Jednej liczby zabraklo do 6000 zł. Szlak!

Zelus>
bardzo ładnie
jakbys trafił 5/7 to bys zalowal ze nie bylo 6/7. Trzeba sie cieszyc nawet z najnizszych wygranych. Gratulacje.
bardzo ładnie
jakbys trafił 5/7 to bys zalowal ze nie bylo 6/7. Trzeba sie cieszyc nawet z najnizszych wygranych. Gratulacje.chcialbym dodac ze ja naleze do tych ktorzy wierza i twierdza ze gry TS nie są manipulowane. Zelus jakbys trafił 7/7 to bys zalowal ze nie na stawce x10. 
friend7> jak długo grasz już w gry liczbowe
?

friend7> jak długo grasz już w gry liczbowe
?Majklasz brawo!
w multi multi widać to najlepiej.
Zobacz dziś w TV losowanie multi multi i zobacz jak zamazane są kule w bębnie,bo jest oddalony obraz.
Liczby widać tylko na kulach które lecą to tego kanaliku po prawej stronie ekranu telewizora i są one puszczane idealnie równo z tymi zamazanymi na bębnie.
I tak ustawiają te liczby,które im komputer poda za korzystne dla nich.My telewidzowie nie widzimy jakie liczby spadają przy bębnie.Widzimy jedynie te w kanaliku! Zobaczcie to dziś, a na pewno przyznacie mi rację !
w multi multi widać to najlepiej.
Zobacz dziś w TV losowanie multi multi i zobacz jak zamazane są kule w bębnie,bo jest oddalony obraz.
Liczby widać tylko na kulach które lecą to tego kanaliku po prawej stronie ekranu telewizora i są one puszczane idealnie równo z tymi zamazanymi na bębnie.
I tak ustawiają te liczby,które im komputer poda za korzystne dla nich.My telewidzowie nie widzimy jakie liczby spadają przy bębnie.Widzimy jedynie te w kanaliku! Zobaczcie to dziś, a na pewno przyznacie mi rację !
Chyba z powrotem zaczne grac w MM i odwiedzac ta strone. Dla potwierdzenia wygranej oto link:
http://yfrog.com/bcdsc00422fj
http://yfrog.com/bcdsc00422fj
Przyznaje Ci rację,też mam podobne odczucia.
Sprawdziłem ceny w sklepie internetowym i
okazuje się,że starczy ino na litra finlandii
i zagryche.

Sprawdziłem ceny w sklepie internetowym i
okazuje się,że starczy ino na litra finlandii
i zagryche.

Zelus> jeszcze raz 
friend7> nie wiem czy losowania nie są nadawane w standardzie HD (720,1080i,p) jezeli tak... mozna to zobaczyc w zwolnionym tempie w jak najbardziej odpowiedniej jakośći

friend7> nie wiem czy losowania nie są nadawane w standardzie HD (720,1080i,p) jezeli tak... mozna to zobaczyc w zwolnionym tempie w jak najbardziej odpowiedniej jakośći
Tak,bo jest nas dwóch:
ja i mój brzuch.

ja i mój brzuch.